Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26904

Första gången med en dominerande man

Första träffen med en dominerande man
Författare: karmas81 Datum: 2018-06-08 10:00:50
Kategori: Bdsm

Läst: 0 gånger
Betyg: Inget betyg ännu


Står här framför spegeln och lägger på lite smink och fixar till håret. På mig har jag en kjol som slutar precis nedanför rumpan och på överkroppen har jag på mig en pushup bh och ett sött litet linne som framhäver mina bröst. Tittar på mig själv i spegeln en sista gång innan jag sätter på mig dom högklackade skorna. Har aldrig haft sån kort kjol på mig förut.

Han som jag ska till ikväll sa till mig att inte sätta på mig några trosor. Skulle jag inte göra som han sa så skulle jag få ett straff. Eftersom det är min första gång med en som är dominerande så tänker jag inte utmana ödet. Kollar klockan på telefonen och inser att klockan är lite mycket. Om jag inte skyndar mig så kommer jag för sent och han var extra tydlig med att komma i tid. Snabbt går jag ner till busstoppet och väntar in bussen. Nervöst kollar jag på klockan. Bussen skulle varit här nu. Kommer den inte snart så kommer jag inte att hinna.

När jag äntligen ser bussen så jublar jag är den bromsar in och stannar. Kliver in och betalar biljetten. Jag går genom bussen och försöker finna mig en ledig plats. Men det verkar vara ganska fullt med folk idag. Slutar med att jag bestämmer mig för att ta en ståplats. Ska inte så långt ändå så det går nog. Men känner mig en aningens utsatt i denna klädsel ihop med så många människor. Känns som om jag visar allt för hela världen. Försöker att skyla mig så gott jag kan men måste ju hålla i mig stolpen så att jag inte ramlar när bussen gör inbromsningar. Bara några stopp kvar innan jag är framme. Tar några djupa andetag i ett försök att lugna ner mina nerver. Men lyckades inget vidare. Nästa stopp ska jag av så jag trycker på stoppknappen och genast börjar bussen med sin inbromsning. Kliver ur bussen och tittar mig omkring.

Enligt hans beskrivning så var 3de till höger hans hus. På något ostadiga ben går jag mot hans hus. Kollar klockan och ser att jag bara har några minuter kvar. Så jag tar av mig skorna och springer sista biten.
Ringer på dörrklockan och sätter på mig skorna igen medan jag väntar på att han ska öppna. Precis när jag har satt på mig sista skon så öppnas dörren och jag står där med rumpan i vädret mot dörren så klart. Inte alls pinsamt. Måste vara bra röd i ansiktet just nu.

Mm jag gillar vad jag ser. Säger mannen och daskar mig lätt på rumpan när jag går in genom ytterdörren.

Står där i hallen och håller nästan andan när han stänger dörren och går mot mig. Hjärtat slår hårt i bröstet just nu. Han ställer sig bakom mig och låter sina händer vandra över mina kurvor.

Din kropp är helt underbar. viskar han i örat på mig så att jag kan känna hans varma andedräkt mot min hals.

På bara några sekunder så har han vänt på mig och lyft mina händer ovanför huvudet och tryckt upp mig mot väggen. Han placerar sitt ena knä mellan mina ben så att den pressar mot min mus. Mina händer släpper han men knät har han kvar så jag kommer ingenstans om jag så ville. Så står han ett tag som om han funderade på vad han ska göra.

Ta av dig linnet.

Va. Svarar jag chockad.

TA AV DIG LINNET. Ryter han i örat på mig.

Jag drar linnet över huvudet och kastar det på golvet. Känner mig något blyg så jag försöker dölja brösten så gott jag kunde. Men han tar genast tag om mina händer och drar bort dom så att han kan se min bh.

Ta av dig bh:n

Först så stirrar jag bara på han förskräckt men vet att det inte är någon idé att säga något. Så jag knäpper upp bh:n och låter den sen falla av mina axlar. Han tar bort knät och tar ett steg närmare så att jag kan känna hans kropp mot mitt nakna bröst. Med ena handen lyfter han försiktigt på kjolen och smeker mjukt min höft för att sen sakta smeka mig neråt låret. Går som små elstötar genom kroppen. Andningen börjar bli mer ojämn och någon enstaka stön lämnar mina läppar. Han fortsätter sina mjuka smekningar ända tills han kommer till min mus. Som säkert börjar och bli våt.

Han klämmer till ordentligt så att jag jämrar till lite.

Denna är min. Förstått?

Chocken av denna plötsliga händelse gärna jag tappar talförmågan helt.

Förstått? Frågar han igen men klämmer till lite hårdare.

J-ja. Svarar jag.

Duktig tjej. Säger han och släpper greppet.

På mjuk hand leder han mig in till sovrummet och ber mig stå framför sängen. Jag vågar inte att protestera utan gör som han säger. Dessutom så börjar jag på att bli kåt. Är lite spänd över vad han hittar på här näst.

Mina ögon spärras upp när jag ser att han knyter något i sänggaveln. Sen går han fram till mig och tar upp något ur fickan som han sätter framför ögonen och knyter fast bakom huvudet. Han lägger mig på rygg i sängen och knyter fast mina händer i sänggaveln. Så nu ligger jag där utan att se något och kan bara röra på benen.

När det har gått flera minuter så börjar jag nästan att tro att jag är själv i rummet. Flämtar när jag känner något mjukt smeka min kropp. Blir som en härlig kittlande känsla som växer i kroppen. Han knäpper sen upp min kjol och känner hur han tar bort den. Den där mjuka känslan kommer tillbaka fast vid mina ben och går sakta upp mot den nyrakade musen. Men stannar precis innan och försvinner. Jag suckar lite besviket på att den underbara känslan försvann.

Skvätter till när han knyter upp mina händer och vänder mig om för att knyta fast händerna igen. Åter igen så är det helt tyst några minuter tills en plötslig sveda på min stjärt gör att jag skriker till.

Vill inte höra ett ljud till från dig. Säger han varnande till mig.

Efter flera rapp över stjärten så börjar svedan att övergå in en härlig hetta som sprider sig ner mot min nu rätt heta mus. Vid detta laget så får jag bita mig i läppen för att inte stön högt och börjar få svårt att ligga still. Plötsligt så slutar han och knyter upp mina händer och vänder mig så att jag nu ligger på rygg igen. Men han knyter inte fast händerna denna gången.

Inte ett ljud. Påminner han mig.

Med lösa rapp börjar han på magen och vandrar sakta neråt. Nej nej tänkte jag i huvudet, inte där. Direkt det lösa rappet landar på min mus så stönar jag till. Kunde inte hålla mig längre. Och det visste han mycket väl.

Sa jag inte till dig att vara tyst. Säger han till mig.
Hur ska jag straffa dig? Säger han och reser sig från sängen.

Vad tänker han göra? Hör hur han plockar upp något ur en låda och kommer tillbaka till sängen. Hoppar nästan till när han sätter något för munnen.

Nu kan du låta va mycket du vill. Viskar han i örat på mig så att jag ryser.

Hans hand smeker sakta insidan av mitt lår. När han kommer till musen så stoppar han in några fingrar och jag stönar till men munkaveln dämpar det mesta av ljudet. Han börjar föra fingrarna sakta in och ut ur min våta mus. Som för att retas så gör han det ännu saktare nu. Vilket för mig galen. Är så kåt nu att jag börjar jucka mot hans fingrar för att jag vill att han ska öka takten. Men han drar ur fingrarna och trycker in något i musen. Känner hans huvud nära nu när jag känner hans heta andedräkt mot min mus. I samma sekund som han börjar suga och slicka så börjar det att vibrera. Blir som en explosion i kroppen när orgasmen kommer och hela min kropp börjar att rycka. Mitt i orgasmen så slutar det att vibrera och han plockar ut det lilla ägget. Han lägger sig på mig och trycker in sin stake med hela längden i ett enda svep och börjar knulla mig med långa och hårda drag. Successivt ökar han takten och snart så pumpar han på med allt han har. Jag känner mig som om jag var i himlen. Den starka orgasmen börjar klinga av så kinner redan nästa. Tror att jag kommer i alla fall 3 gånger efter varandra innan han slutligen kommer med ett vrål. Är helt slut när han drar sig ur att jag somnar nästan omgående.

Någon timme senare

När jag vaknar så ligger jag på hans hårda men varna bröst. Först tittar jag mig omkring förvirrat men kommer sen ihåg våran natt. Har nog aldrig varit så kåt i mitt liv och bara av att tänka på det så börjar jag att bli våt igen.

Redan våt? Säger han och drar fingrarna över min våta mus.

Kanske. Säger jag generat.

Hans grepp om mig hårdnar och känner hur han pressar sig in. Med sina händer så lyfter han upp mig så att jag blir stående på alla fyra. Med ena handen så trycker han ner mitt huvud så att det pressas mot madrassen. Han greppar mina bröst och pumpar sedan på i våldsam fart. Med hans hårda grepp på mina bröst och hans hårda stake som far in och ut ur mig. Gör att orgasmen redan är på väg och hela kroppen verkar pulsera. Precis när orgasmen nästan är här så drar han sig ur och trycker in det lilla ägget.

Han börjar smeka mig mjukt på ryggen och ner över rumpan. Jag rycker till när han sakta trycker in ett finger så att jag skriker till. Sakta för han sitt finger in och ut i min stjärt samtidigt som han smeker mitt ena bröst. Trots att det gör ont så börjar jag att bli ännu våtare. Vilket jag inte ens trodde va möjligt. Jag pustar ut när han drar ur sin finger men stelnar till när jag känner nått kallt vid hålet. Glidmedel. Nu börjar jag att bli nervös. Kan känna hans redigt hårda stake mot hålet som börjar leta efter en väg in.

Nej det går aldrig säger jag förtvivlat.

Sch det kommer att gå bra. Säger han och trycker på ägget så att det börjar vibrera på full effekt.

Orgasmen kommer genast farande och han passar på att försiktigt att pressa sig in till det tar stopp. Där stannar han en stund och låter mig anpassa mig. Sen drar han den sakta ut och in. Jag vrålar nästan ut min orgasmen men han sätter sin hand runt min hals och pressar lite. Känslan av allt tillsammans är helt underbar. Det är som om han pushar mig över kanten. Orgasmerna verkar bara bli starkare och starkare tills vi båda kommer och faller ihop i en hög. Där somnar vi båda med han fortfarande i mig.

Inlagd: 2018-06-09 Nuvarande Betyg
betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5
Betygsatt: 6 ggr
Författare: Nymphis (Medlem)
Läst: 4383 ggr
Längd: 9917 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bondage, Hetero
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Jessica187 2018-06-11 12:42 Anmäl kommentar  
Vіll du knullа skönhеtеr осh intе betаla för det? Här är wеbbadressen → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~