Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26897

Festen

Festen

Denna varma sommar kväll sitter jag på en bänk i parken och njuter av en kall öl i väntan på att min vän ska dyka upp. Vi ska till en fest som hon fick oss bjudna till. Hon tyckte att jag behöver komma ut och ha lite roligt för en gångs skull. Var nog flera månader sen jag var ute på fest sedan.


Kommer ihåg förra festen jag var på, några månader tidigare. Jag följde med min dåvarande kille som jag varit ihop med några månader på en fest hos en av hans kompisar. Minns att det var ganska fullpackad av människor som var onyktra. Hög musik spelades genom hela huset och överallt fanns det folk som hånglade. Jag kände mig lite obekväm, för jag har aldrig varit på sådan fest förut. Killen min han försvann in i köket och kommer tillbaka med en varsitt glass öl till oss. Jag tar emot ölen och tar mig några klunkar för att lugna ner mina nerver lite. Jag är inte oskuld om du tror det. Men har inte så mycket erfarenhet på ämnet. Har bara varit med killen min några gånger. Så jag undrar vad han har planerat när han tar mig till en sådan fest.

Efter att jag druckit några öl så börjar jag känna mig mera avslappnad och märker inte av dom andra så mycket. Eller snarare så bryr jag mig inte. Tror att killen min märker för han börjar att kyssa mig ömt på halsen medan han smeker försiktigt på mitt ena bröst. Jag lutar huvudet mot ryggstödet och njuter av hans ömma kyssar som blir mer och mer intensiva. Jag sätter mina händer runt hans nacke och drar han till mig och stirrar på hans läppar med lust i blicken. Dröjer inte länge innan vi börjar att kyssa varandra. Medan han fortfarande smeker mitt bröst med ena handen, så letar sig den andra ner till mina ben och börjar smeka insidan av mina lår.

Känslan av att andra kan se oss gör att en pirrande känsla börjar öka i kroppen. Har aldrig känt så här förut,så nytt så spännande. Att höra dom andra i rummet börjar att göra mig kåt och flera stön lämnar mina läppar. Han tar tag i mig och slänger ner mig på rygg i soffan och tittar på mig med djurisk blick. Sakta lägger han sig ner över mig och drar mitt linne över huvudet på mig så att jag nu ligger där med bara en bh som skyddar brösten. Hans händer letar sig fram uppåt ryggen och knäpper upp bhn och drar den av mig. Genast sätter jag händerna för brösten för att skyla dom. Men han tar tag i dom och placerar dom ovanför mitt huvud. Med en hand som håller mina händer på plats så smeker han sakta och metodiskt neråt min kropp. Denna dominanta sidan av honom har jag aldrig sett förut men av någon anledning så är det eggande att ha någon som bestämmer över mig.

Han greppar hårt mellan mina ben och börjar suga hungrigt på mitt ena bröst. Jag försöker att dra mig ur hans grepp inte för att jag ogillar hans behandling utan mer som att jag vill egga upp han lite. Han svarar direkt genom att hans grepp om mina handleder blir hårdare och morrar i örat på mig. Med en svart men kåt blick så stirrar han på mig innan han vänder på mig så att jag ligger på mage. Han drar ner mina byxor så de hamnar nere vid knävecken. Nu börjar jag att bli lite nervös över vad han kommer att göra här näst. Jag behöver inte vänta så länge innan jag känner första svedan på rumpan. Han smiskade min rumpa tills den var alldeles rosa röd och varm. Den blandade känslan av smärta och njutning gör att jag börjar bli het i hela kroppen.

Tror du gillar det. Viskar han i örat på mig.

Se bara va våt du är. Säger han och dra sina fingrar längs mina våta blygläppar och för dom till min mun så att jag kan känna mina safter.

Han drar ner mina trosor och trycker in några fingrar. Sakta börjar han pulla mig och jag lyfter på rumpan för att han ska komma åt bättre. Min andning blir ojämnare ju längre han håller på. Till slut är jag på bristningsgränsen och då drar han ut sina fingrar och vänder runt mig så att jag hamnar på rygg igen. Vi kysser varandra hungrigt samtidigt som han fyller mitt hela inre i en enda stöt så att jag nästan biter han i läppen. Känslan är överväldigande och vet nästan inte vart jag ska ta vägen. Med långa stötar kör han plågsamt långsamt in och ut så att det driver mig nästan till vansinne. Han tar mig till gränsen om och om igen tills jag ber han att ta mig hårt här och nu. Och han tvekar inte utan kör hårt och brutalt till vi båda kommer skrikandes. Sen ligger vi där och hämtar andan i varandras armar. Nu inser vi att vi vid detta nästan är helt själva utom en kille som verkar ha gillat det ha såg. Efter som jag var helt slut så somnade jag gott i hans armar.

Inlagd: 2018-06-07 Nuvarande Betyg
betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6 betyg: 6
Betygsatt: 6 ggr
Författare: Nymphis (Medlem)
Läst: 7182 ggr
Längd: 4565 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Hetero
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Cecilia229 2018-06-09 08:45 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhetеr oсh іntе bеtala för dеt? Här är wеbbаdressеn → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~