Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26882

Äventyr på hemvägen.

Råkade ut för en arbetsskada i högra armen och blev sjukskriven. Först helt och sedan halvt. Anpassade dagen så jag slutade lagom till lunch och åt den i matsalen på jobbet innan jag cyklade hem.
En dag med fint väder cyklade jag en liten extra runda på en smal krokig skogsväg och kom fram till en järnvägsövergång. Stannade och lyssnade så det inte kom något tåg innan jag vevade över.
Efter spåret lutade vägen nedåt och där var täta buskage på båda sidor och så svängde vägen åt höger. Fick upp lite fart nedför backen och fick tvärbromsa för bakom kurvan stod en bil inbackad på vägen och jag fick stopp på cykeln bara någon meter bakom bilen.
Ett mansansikte tittade upp i bakrutan. Så kom ett kvinnoansikte också och de såg en hel del snopna ut. Så for bakdörren upp och mannen kom utfarande i bara kalsonger och skjorta. Så kom damen ut också på andra sidan och härjade med att få ned kjolen.
Han fick upp framdörren och kastade sej in i bilen. Fick igång motorn och for iväg i en rivstart.
Hon försökte sparka till bilen men med höga klackar gick det ej så bra så hon stöp framåt och hamnade på knä och händer. Kjolen for upp lite så jag såg en naken fitta mellan de fina låren innan kjolen gled ned över skinkorna igen.
Bilen bromsade in en bit bort och en jacka, handväska och en trosa for ut genom sidorutan. Så for bilen iväg igen. Damen skrek nåt efter honom men det hörde han nog inte.
Jag vevade fram och plockade upp sakerna.
"Ge fan i mina saker!" Vrålade hon åt mej.
"Lugn. Skall bara hämta dem åt dej." Sa jag och cyklade tillbaka mot henne.
Nu hade hon kommit på fötter igen och stod och borstade av knäna. Jag gav henne jackan och väskan. Såg att trosan var våt i grenen så jag satte den till näsan och sniffade i den.
Gudars så goda dofter. Hon stod där med en hand ut mot mej och ville väl ha tillbaka den. Jag kollade på henne. Hon var nog inte mer än trettio, blond och fin som bara den. Såg att hon hade två guldringar på fingret så det var alltså ett äventyr som gick i stöpet.
"Varsågod." Sa jag och gav henne trosan. Hade ni skönt.
"Ja innan du kom och förstörde det." Kom det med ett litet försynt leende.
"Det var inte meningen att störa. Jag kanske hade kunnat tagit mej förbi."
"Vilken syn du hade sett då. Men, du har ju stånd." Sa hon och greppade kuken genom byxan.
"Ja, de doftade gott och jag såg nåt vackert när du stod där på knä." Sa jag och smekte låret uppåt och hamnade i den våt fittan.
"Den gifta fan blev rädd och stack. Kan du hjälpa mej tror du?"
Fattade att hon fortfarande var sprängkåt så det klart man ställer upp.
"Jo tack. Vad behöver du hjälp med då?" Frågade jag låtsat dum.
"Ja, vad tror du. Hade han fått fortsätta några minuter till så hade jag kommit. Kom." Sa hon och tog min hand.
Jag ställde ifrån mej cykeln och följde efter henne på en stig mellan buskagen och vi hamnade i en glänta. Jag visade min arm och sa att jag vill ligga på rygg.
"Jaa. Jag älskar att riiiida!" Väste hon och knuffade ned mej.
Hon dök ned och öppnade min jacka. Fick upp gylfen och lyckades få fram ståndet.
"Fiin!" Sa hon och drog några drag på den.
Så sänkte hon sej ned. Kavlade upp kjolen så jag såg den helrakade musen som delade sej så fint. Hon höll upp kuken mot sej när hon sjönk ned på den. Ett par små juck så var jag inne helt. Så hett och vått så det var som i en dröm. Så böjde hon sej över mej och jag fick hennes läppar mot mina. Det blev en slät där tungorna for i samma takt som fittan över kuken. Hon smakade gott och det var så skönt så det började rycka i kuken.
"Försök hålla dej lite till." Viskade hon.
Jag lirkade in vänsterhanden och satte ett finger så det stötte mot klittan för varje juck.
"Åååh! Nuuuu!" Tjöt hon så det ekade runt oss.
Kände hur slidan knep om ståndet och fittbotten stångade rytmiskt mot ollonet. Det gick direkt för mej med och det dånade och tjöt i mitt huvud när sperman sprutade som en fontän i henne.
Hon sjönk ihop över mej och då fattade jag vad det var som tjöt. Tittade upp och såg ett tåg susa förbi tjugo meter ifrån oss och tutade innan vägövergången och såg lokföraren stirrade på oss med hakan nere på bröstet.
"Men va faan." Hörde jag ovanför mej.
Vi skrattade så vi hoppade där vi låg. Hon rullade oss ned på sidan men den slaknande kuken var fortfarande inne i henne och hon knep så den började sträcka på sej igen.
"Tur det var ett godståg." Skrattade hon. "Vi har ju kunnat bli igenkända."
"Ja, inte mej emot."
"Va. Är inte du gift?"
"Har varit. Kanske blir snart igen. Nej vist ja." Sa jag och kände på ringarna hennes.
"Vet inte om jag vill skilja mej än."
"Men varför är du här då". Frågade jag dumt.
"Ja, hur är det när man blir kåt och galen? Han är på tjänsteresa och vi har ett löfte att om vi sköter det snyggt så är det okej."
"Jag brukar inte råka ut för sånt här men det här var helt otroligt fint. Har aldrig kommit så skönt förr. Och jag har aldrig råkat ut för en så vacker och vild kvinna förr heller."
"Tack! Pallar du för ett till. Du har ju stånd igen. Ska bara kissa först."
"Oj. Då blir det extra krydda." Stönade jag.
"Va. Gillar du sånt?"
"Om jag gör."
"Men kom då."
Hon gick några meter och höll upp kjolen. Särade lite på benen och så fräste det till från den lätt särade fittan. Hon pissade ur sej så det blev en skummande pöl mellan grässtråna. Jag satt på huk bredvid och såg hur det lilla pisshålet släppte ut strålen och det doftade kvinnopiss och kuken stod så jag trodde det skulle gå för mej i luften.
Pissade sedan själv ur mej och då kom hennes lilla hand och styrde kuken.
Vi var snart igång igen och då stod jag på knä bakom henne och lekte med hennes bröst som nu blivit utsläppta. Var nästan på gång igen då vi hörde ett tåg tuta på andra sidan vägövergången.
"Herre gud, inte igen!" Tjöt hon och kramade om kukskaftet så jag nästan satt fast.
Hon kom så hon skakade framför mej och knep med slidan så skönt så jag kom också och sprutade som en fontän i henne samtidigt som tåget for förbi och det var då inget godståg. Vi böjde ansiktena bort från det så ingen som eventuellt såg oss skulle känna igen oss.
Hon stod där på knä och skrattade och jag föll in. Kuken slaknade och gled ut och efter följde en skvätt sperma och fittsaft som hamnade i gräset.
Vi la oss på rygg och pustade efter det sköna vi varit med om.
Reste oss och hjälptes åt att bli av med gräs och löv på oss innan vi fick på oss kläderna.
"Herre guuud! Så här skönt har det aldrig gått för mej förr."
"Inte för mej heller. Bättre än med han?"
"Håå. Går inte att jämföra."
"Är väl spänningen." Sa jag.
Hon fick åka på pakethållaren upp till stora vägen där det fanns en hållplats och det kom snart en buss.
"Kan du komma hit i morgon med? Kom en kvart tidigare då?"
"Försök hålla mej härifrån!"
En kyss så var hon på väg in i bussen.
Dagen efter kom jag en stund innan. Gömde cykeln och gick in på stigen och såg det tillplattade gräset där vi rumlat runt dagen före och fick så klart halvstånd bara av detta. Kom ihåg var hon kissat och böjde mej ned och kände att det fortfarande doftade damkiss i gräset. Nu var det nära att jag tog ut kuken och börjat runka men avstod.
Undrade hur hon skulle ta sej dit men hörde snart en bil komma så jag gick fram mot vägen och blev en hel del besviken då jag såg samma bil som igår komma runt kröken. Jag ställde mej lite in mot buskarna så jag inte syntes direkt. Bilen backade in igen så den var nästan där jag stod. Förardörren for upp och jag såg hur killen höll på att krångla av sej byxorna innan han kom ut.
Tösen kom ut på andra sidan och tittade runt så jag klev fram så hon såg mej. Hon kom fram till mej och tog min hand. Killen fick också syn på mej och stannade upp i sina göromål.
"Ja, tack för skjutsen då!" Sa hon och jag trodde att killen skulle gapa käken ur led.
"Men! Faan! Jag talar om för din man!"
"Vadåå! Vi har väl inte gjort något va? Eller hur?" Sa hon till mej.
"Nej. Jag bara skjutsade henne till en busshållplats igår och en skön promenad idag." Fick jag ur mej.
"Jaha. Då är det bara du och jag då som nuppat inför ett vittne till och med. Eller hur? Skvallrar du så gör jag det med. Vad tror du lilla frugan din tycker om det."
Han satte sej i bilen. Startade och drog iväg. För oss blev det nya äventyr men vi höll oss utom synhåll från tågen.
Lite då och då kom hon hem till mej för där var det lugnare.

Inlagd: 2018-05-31 Nuvarande Betyg
betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25 betyg: 6.25
Betygsatt: 4 ggr
Författare: Kela
Läst: 8533 ggr
Längd: 8376 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Hetero, Kinky
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Kerstin500 2018-05-31 13:06 Anmäl kommentar  
Vіll du knullа skönheter oсh іnte betаla för det? Här är wеbbadressen → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~