Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26878

Strap-On

Fristående fortsättning på "Bänken"

Det hade gått ett par veckor sedan vi träffades på bänken. Upplevelsen hade varit otroligt stark på många sätt. Jag hade varit otrogen för första gången. Det fyllde mig med skam och besvikelse över mig själv. Samtidigt hade jag fått en stark bekräftelse av att en kvinna så uppenbart ville ha mig, något jag inte känt på många år tillsammans med min hustru. Jag kunde inte komma på när hon senast tog initiativet till sex. Slutligen hade hela situationen varit stark. Känslan av att ha sex ute där vem som helst hade kunnat se oss. Eller faktiskt såg oss, om det var som vi trodde, att de två killarna smugit på oss.

Jag var så omtumlad av händelsen att jag inte kommit mig för att kontakta Hanna förrän igår. Då hade jag hunnit bearbeta mina intryck och jag hade kommit fram till att jag ville träffa henne igen, om hon ville. Svaret från Hanna hade inte dröjt. Bara några minuter efter att jag skickat min fråga plingade det till och flaggan för ett nytt mail var uppe. Hon ville träffas redan kvällen därpå. Det passade mig perfekt då min hustru skulle vara bortrest över natten.

- Du ska få uppleva ytterligare en av dina fantasier, skrev hon.

Naturligtvis blev jag nyfiken och kåt bara av tanken på att hon skulle hitta på något. Jag hämtade min leksakslåda och tog fram en analplugg som jag gillade och glidkräm. När jag klätt av mig naken ställde jag mig på knä i sängen där jag visste att grannfrun skulle kunna se mig. Med hjälp av glidmedel började jag smeka min bak. Försiktigt tryckte jag in först ett och sedan ytterligare ett finger. Jag pullade mig själv en stund för att bli helt avslappnad, innan jag tryckte in pluggen. Jag har alltid älskat känslan just när den tjockaste delen passerar ringmuskeln och pluggen sugs in i baken. Nu var jag riktigt härligt kåt. Kuken var hård och jag njöt av att sakta runka mig med hjälp av den glatta glidkrämen. Jag stod på knä och sneglade mot grannens villa. Rörde sig gardinerna? Det var nog inbillning, men tanken på att Karin, den ordentliga kvinnan som bodde bredvid, stod och smög på mig gjorde att jag kom i en häftig utlösning som sprutade långt över sängen.

Nästa dag skyndade jag mig hem efter jobbet. Jag duschade och bytte till lite lösare kläder innan jag hoppade in i bilen och körde över till Hanna. Naturligtvis hade jag glömt portkoden, så jag fick ringa.

- Ytterdörren är upplåst, så kom bara in. Klä av dig naken i hallen och kom in till mig i sovrummet.

Jag gjorde som hon sagt. Spänningen gjorde att jag nu var riktigt kåt och jag var galet nyfiken på vad som skulle hända.

Jag letade mig fram till sovrummet, som låg i änden av hallen. Rummet var nersläckt och rullgardinen fördragen, men ljuset från hallen gjorde att jag såg Hanna ligga på en dubbelsäng. På ena sidan av sängen stod ett nattygsbord, på vilken det stod en lampa och en tub klick glidmedel. I övrigt var rummet helt renstädat. När Hanna lyfte undan täcket såg jag att hon hade en läderkorsett och en strap-on på sig. Nu förstod jag vilken fantasi jag skulle få uppleva. Tanken fick mig genast att börja andas lite tyngre, även om jag också blev lite nervös. Det var inte någon liten dildo hon hade på sig.

- Kom!

Jag kröp ner till Hanna och vi började smekas. Hanna tog glidmedlet och smörjde min kuk och pung, samtidigt smekte jag och slickar på hennes bröst som lyftes sexigt av korsetten.

- Vänta, sa jag.

Jag vände henne försiktigt på sidan och lade mig bakom henne. Bättre att förekomma än förekommas tänkte jag. Jag visste inte om jag var redo att bli påsatt i baken ännu.

Samtidigt som jag smekte hennes bröst manövrerade jag mitt stånd mot Hannas bak. När jag kände att jag var i position tryckte jag på lite. Hon protesterade inte. Försiktigt ökade jag på trycket med min av glidmedel insmord kuk. Jag borde kanske mjukat upp henne med ett finger först, men jag var för kåt. Jag flyttade ner min hand från hennes bröst till skötet. Jag fick lirka lite för att komma in under strappen. Hon var rejält blöt. Försiktigt började jag smeka hennes sköte fram och tillbaka, så att jag sakta kom längre och längre in. När jag nådde klitoris så stannade jag till och smekte den lite extra. Trycket med min kuk mot hennes rumpa höll jag kvar.

Efterhand som Hanna blev kåtare och kåtare började hon röra sitt underliv i takt med mina smekningar. Det gjorde att hennes bak rörde sig mot min kuk och jag kände hur den sakta började glida in. När hela kukhuvudet var inne tryckte jag till så att hela kuken följde efter. Hanna stönade och stelnade till. Jag låg stilla för att hennes bak skulle vänja sig med min kuk. Jag fortsatte smeka hennes sköte och snart började hon rör sig igen. Då började jag röra min kuk i henne, i takt med att jag pullade henne. Av hennes flämtande andetag förstod jag att hon nu var nära att komma. Själv hade jag inte heller långt kvar. Vi rörde oss snabbare och snabbare i takt med varandra och precis när jag kände att jag var på väg kom hon med ett härligt stön. Med ett par djupa stötar kom även jag och tömde mig djupt i hennes anal.

Efteråt låg vi stilla och njöt en stund och jag kände hur kuken slaknade och gled ur henne. Då hoppade jag upp och smet in på toaletten för att tvätta av mig lite. När jag kom tillbaka hade hon tänt lampan och tittade lurigt på mig.

- Kom här, sa hon leende och lyfte på täcket. Så lätt kommer du inte undan.

Jag kröp ner hos Hanna och när vi kysst och smekt varandra en stund började kuken resa sig igen. Hanna tog åter fram glidmedelstuben och smetade in både kuken och pungen. Denna gång fortsatte hon också bakåt och började massera min analöppning.

- Vänd dig om!

Jag lade mig på sidan, med ryggen mot Hanna. Hon fortsatte massera både min kuk och bak. Först ett och sedan två fingrar gled in. Jag blev kåtare och kåtare. När hon kom åt prostatan gick det som sköna vågor genom fram till kuken och jag kunde inte hålla tillbaka ett stön. Då tryckte hon försiktigt in ett tredje finger, vilket gled in utan problem. Jag var nu redo för strappen. Hanna drog ut fingrarna och jag kände ollonet på hennes gummipenis tryckas mot min ringmuskel. Jag kände dildons ollon sakta pressas in i min bak och trotts att Hanna nyss masserat mig så spände det ordentligt. När ollonet var inne gjorde Hanna, precis som jag gjort med henne, en stöt och hela dildon åkte in. Ett kort ögonblick gjorde det ont, men detta byttes snabbt mot den sköna känslan av att vara utfylld och trycket mot prostatan skickade ilningar till kuken. Sakta började hon röra sig och snart hittade hon prostatan med dildons ollon och började gunga försiktigt så att prostatan masserades mjukt och skönt. En kåthet som jag aldrig känt tidigare började byggas upp. Min andning blev tyngre och tyngre och jag kunde inte ligga still. Jag började skälva och gunga min bak mot dildon. Inget annat än just den härliga, tjocka gummikuken som masserade mitt inre fanns i mitt sinne just då. Jag hörde inte själv hur jag började stöna och nästan gny som en hund. Så kom orgasmen. Liksom sköna vågor sköljde den över mig. Kuken hade märkligt nog aldrig blivit riktigt hård och satsen sprutade inte som den brukade utan rann ur mig. Hela upplevelsen var som jag inbillade mig att en kvinnlig orgasm skulle kännas.

Efter orgasmen låg vi helt stilla. Jag var totalt utpumpad. Hanna hade inte rört sig, så dildon satt fortfarande i min bak när jag sakta vaknade till liv igen. När jag reste mig åkte den ur så jag kunde vända mig om och titta min älskarinna i ögonen. Den här upplevelsen hade varit så stark att jag nu visste att hon helt hade mig i sitt grepp. Jag skulle göra vad jag kunde för att få vara hennes älskare och få chansen att uppleva nya underbara saker. Leende tittade vi på varandra. Hon förstod var hon hade mig nu och jag såg på hennes blick att hon också fått en kick av händelsen. Hanna skulle helt säkert fortsätta leka med mig.

- Det finns mycket spännande att utforska och uppleva, sade Hanna

Jag kunde inte annat än hålla med.

Inlagd: 2018-05-21 Nuvarande Betyg
betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8 betyg: 8
Betygsatt: 3 ggr
Författare: Blues_Hasse (Medlem)
Läst: 6439 ggr
Längd: 8028 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Analt, Hetero, Kinky
Nyckelord: Prostata, Strap-On

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Kjell kåt kåt 2018-05-31 08:17 Anmäl kommentar  
Ja vet inte så mycket om de men en riktig gosig kvinna som vil göra de med mej så kom mera blir jätte kåt kåt
Therese956 2018-05-31 01:07 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhеtеr оch inte bеtalа för det? Här är webbаdrеssеn → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~