Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26837

Min tighta fitta del 1

Vi kysstes hungrigt och blött, han hade ett fast grepp om min nacke med fingrarna knutna i mitt hår. Jag var fast i hans grepp och varje gång jag rörde mig tog han ett hårdare grepp om mitt hår och nacke. Jag förstod att han vill ha kommandot. Han förde sina händer mot mina bröst och tog ett fast grepp om dem, tryckte till ordentligt så det smärtade. Jag hade aldrig trott att smärta var något som skulle kunna göra mig så kåt. Smärtan i hårbotten kombinerat med hans hårda grepp kring mina bröst fick det att fuktas i trosorna.
Vi kysstes fortfarande passionerat när han slet ner min bh och flämtade till när han såg mina blottade, runda bröst och styva bröstvårtor. Han granskade mina bröst med hungrig blick, slöt tummen och pekfingret om mina styva bröstvårtor och tryckte till hårt. Han klämde så hårt och det var en ny typ av smärta, och jag kände att jag blev ännu våtare. Jag tryckte mig mot hans lår som för att visa att han skulle ta mig nu. Han tryckte då till ännu hårdare och förde sitt ansikte mot mina bröst, han var inte färdig med dem än. Det skulle nog dröja länge tills han ens närmade sig min fitta.
Han bet tag i min bröstvårta och började suga hårt, slickade och bet om vartannat. Jag tror att jag fick en orgasm bara av denna behandling. Hur kunde någon man träffat för första gången få en att njuta så mycket? Jag ville bara att han skulle gå ner på mig och fortsätta sin behandling, jag tryckte upp höfterna i luften som för att återigen signalera att ”min fitta skriker efter dig”. Han vickade på huvudet, det skulle inte hända än.

Han var ganska mycket större än mig, lång, muskulös och hade stora händer. Jag kände mig som en liten flicka med honom, trots min längd på 1.78 cm. Tankarna började fara i huvudet på mig, jag hade fortfarande inte sett hans kuk. Tänk så skulle den vara gigantisk och alldeles för stor för mig att ta. Då skulle han bli besviken, och jag också.för den delen. Jag kände att det var nog läge att ta reda på det nu och förde min hand mot hans byxor men han var snabb och tog tag i min handled och förde upp min arm över huvudet. Där höll han fast mig. Ville han inte bli berörd? Vad var det frågan om? Han förde sin lediga hand över min mage, ner mot min fitta och nu kände jag att det var genomblött i mina trosor. Han smekte mig fjäderlätt över trosan, utforskade mina konturer medans han höll ett hårt grepp om min arm med den andra handen. Jag blev mer och mer frustrerad och jag hörde mig själv säga ”snälla, bara ta mig nu”. Han förde trosan åt sidan och granskade min fitta som antagligen var dränkt i min safter. Han smekte lätt med tummen längs med blygdläpparna. Jag vill bara att han skulle sära på dom och få känna honom. Istället kysste han mig lätt på fittan innan han tog tag och särade på mina blygdläppar. Han tryckte in sin tumme och jag kände hur det rann ur mig. Han tog ut den, släppte min arm och använde nu både händer. Han särade på mina blygdläppar försiktig och sedan förde han in två fingar, mjukt och försiktigt utforskade han mig inifrån. Sen började han pulla mig hårdare, djupare. Hans ansikte låg på mitt lår, han tyckte verkligen om att se min fitta på nära håll. Han pullade hårdare och hårdare när han försökte få in ett till finger stönade han ”du är så trång, hur ska vi få in min kuk i dig”. Jag hade fortfarande inte sett hans kuk men jag visste ju att jag var trång. Han fortsatte pulla mig, tryckte in ett tredje finger samtidigt som han smekte klitoris med den andra handen. Det tog inte lång tid förrän jag kom. Jag skrek ut min orgasm och han tog ut sina fingrar för att låta det rinna. Innan jag hann öppna ögonen igen kände jag något varmt och blött, han gick ner för att slicka mig. Han höll fast om mina lår så att jag inte skulle kunna slita mig loss, trots att jag behövde hämta mig från min intensiva orgasm. Han borrade in fingrarna i mina lår och slickade i sig allt det våta. Han sög på min klitoris, nafsade lite lätt och tryckt in sin tunga i mig. Det dröjde inte länge innan jag kom igen.
Då slet han av sina egna byxor och ställde sig bredvid sängen med sin gigantiska kuk. Den var det största jag sett, lång, bred och alldeles perfekt. Han behövde inte säga något, jag älskade att suga kuk och kröp villigt mot honom och började kyssa hans stora kuk. Jag slickade honom från rot till topp, strök mina läppar längs kuken, kysste den, samtidigt som jag höll ett stadigt grepp om roten. Han stönade! Till slut slöt jag mina läppar om ollonet, lät det vila på tungan samtidigt som jag sög hårt. Mina rädslor för den stora kuken var som bortblåsta. Jag sög hårt och djupt, kände ollonet tryckas upp i gomen på mig och jag njöt av varje sekund. Det var blöt och kuken var stenhård, det rann längs mina lår. ”Jag kommer” flämtade han när jag hade hela kuken imorgon. Jag behöll ett stadigt grepp om kuken med mina läppar samtidigt som jag lät den glida ur min mun. Jag la mig på rygg i sängen, han greppade åter mina lår och skulle äntligen tränga in i mig. Jag var så trång men ändå så våt, när jag kände ollonet mot fittan höll jag på att svimma av upphetsning. Han särade mina blygdläppar och tryckte bestämt in kuken, jag skrek rakt ut i smärta, det här var den största kuk min tighta fitta någonsin fyllts av. Min tighta fitta fick honom att komma direkt, han fyllde mig med sin saft och min fitta bultade av smärta. Det var som att förlora oskulden igen, men det var också det bästa jag varit med om. ”Din fitta kommer tänjas” sa han ”för det här vill jag göra igen”.

Inlagd: 2018-04-19 Nuvarande Betyg
betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7 betyg: 7
Betygsatt: 10 ggr
Författare: Dirtydiana (Medlem)
Läst: 12961 ggr
Längd: 5495 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bondage, Hetero, Kinky, Övrigt
Nyckelord: Pulla, Stor kuk, Suga av, Tight fitta

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Frida178 2018-04-22 22:53 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhetеr оch inte bеtаla för det? Här är webbаdressеn → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~