Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26767

Granntanten spionerar

Hej,

är en ung kille som bor på landet med min mamma. Farsan och hon separera när jag var liten och vi har i princip ingen kontakt alls. Förra sommaren skullejag sova över hos en kompis, och när vi skulledra och bada, hade jag inga badbrallor, så vi bestämde att jag skulle cykla hem efter, och vi slulle ses vid badet.
Trampa den 2-3 km omvägoch svängde in hemma. Vårt hus ligger mot en mindre skog på en liten höjd, och vi har inga grannar på nån kms avstånd. Ställer cykeln och går in, och ropar hallå, men inget svar.
Går upp på rummet och plockar fram badbrallorna, och när jag tittar upp på baksidan ser jag morsan ligga helt näck på en filt mitt på gräsmattan. Hon verkar sova och smabbt knäpper jag av några bilder, innan jag känner hur jag styvnar motvilligt. Tänker hur knäppt det är, och tar sedan hojen till badet, men berättar inget för min kompis om vad jag just sett.
På kvällennär jag kommer hem är allt som vanligt, och hon berättar att hennes syster och hon köpt en weekendresa till Paris, och ska åka om två dagar. För första ggn ska jag få vara ensam hemma, och hon frågar om inte min polare vill bo här, men han är bortrest med sin familj då.
Ok säger morsan, då tar vi plan b säger hon snabbt. Jag ber Inga, vår närmsta granne titta till dig, och är detnåt kan du alltid ringa henne.
Inga är en kvinna i närmre 70 årsålder, gråhårig, ganska kort, och med glasögon. Morsan brukar ibland åka och storhandla med henne, och de dricker kaffe nån gång då och då.
Sagt och gjort så kommer dagen och morsan ger sig av tidigt och tvingar upp även mig och säger hej då.
När de åkt, käkar jag frukost och tänker på vad jag sett häromdagen och hämtar kameran, och skriver ut bilderna.
När jag zoomar jag att hon har nåt svart i rumpan, men det går inte riktigt se vad.
Nyfiken som jag är går jag in på hennes rum, och börjar rota lite i garderoben, och snart hittar jag en halvstor kartong med ett band om, och jag tar ut den på sängen, och lossar bandet. Mina ögon stirrar när jag lyfter locket och hittar först lite trosor i spets, och när jag lyfter på dom, ligger det två löskukar där, en med vibrator i rosa, och en som ser ut som en riktig kuk, med en sugkopp i botten.
Under dessa ligger en kartong till, och i denna liggerdet 3 st buttplugs iolika storlekar, alla svarta. Nu fattar jag vad det var jag sett imorsans röv när hon sola.
I botten på kartongen ligger ett 30 tal olika polaroidbilder, när hon solar naken och leker med sig själv.
Nu är jag stenhård, och byxorna nere vid fötterna när jag till slut behärskar mig, packar tillbaka allt noggrannt och ställer tillbaka kartongen.
Det är varmt och soligt, och jagdrar till badet en stund, men inga kul personer där, så jag drar hem rätt snabbt.
När jag kommer hem tänker jag på när morsan sola näck och får lust att prova själv.
Lägger ut en filt och kudde på gräsmattan och går inefter en dricka i köket.
När jag står där ser jag Inga vara på väg gåendes sakta upp mot huset. Plötsligt får jag en sådan otrolig lust att låta Inga se mig näck.
Snabbt riggar jag min Ipad på fimlminspelning och ställer den strategiskt så den filmar även utanför, via de stora fönstren mot altanen. Ut med radion och på med lite musik, och en sista koll i köksfönstret, och nu är hontyp 100 m från huset. Jag tar ett djupt andetag och drar ned shortsen och går snabbt ut på gräset och lägger mig på mage, med rumpan mot henne. Hjärtat bultar, och bröstkorgen häver upp och ner..
Försöker slappna av och lyssna, och tycker jag hör någon ropa men låtsas som inget och försöker hundsova..
Efter typ 3-4 minuter tar jag mod till mig och vänder mig om. Min kuk är halvstyv, och ligger pekandes upp på magen.
Tar ett försiktigt runktag och låtsas rätta till den, och känner att jag är nära att komma.
Försöker slappna av och känner hur ståndet växer och växer och snart står den i full prakt.
Efter nån kvart reser jag mig upp och dricker lite, och försöker se om det är nån i huset.
Ser ingen och bestämmer mig för att gå in, bära eller brista.
Knäna bär knappt och när jag kliver in är det tomt och jag pustar ut lite.
Ser i köksfönstret ryggen på Inga när hon går vägen ned från huset. Då måste hon iaf stannat rätt länge, och jag skyndar in till min Ipad.
Knäpper igång filmen och först hör jag hur hon tjoar lite tyst, innan hon plötsligt kommer in i bild.
Kameran visar mig på gräsmattan och när Inga får se mig höjer hon först
handen för munnen, och man hör ett tyst herregud.
Hon tittar och tittar men försöker gömma sig bakom gardinen.
När jag sedan vänder mig om ser jag hur hon först skäms och tittar bort, men är snart tillbaka.
Ser hennes ena hand stryka över bröstet, och hon ser sig omkring.
När min hand greppar kuken hörs ett tyst, gör det då...
Hon suckar och tittar som förhäxad på när min kuk reser sig inför hennes blickar, och återigen härs ett tyst herre min gud...
Efter en stund är hon på väg bort, men återvänder 2-3 ggr innan hon slutligen försvinner ur bilden.
Några minuter senare sätter jag mig upp för att dricka, och då är hon redan på väg bort längs vägen.
Helst av allt skulle jag bara vilja lätta på trycket, men då vill jag att Inga ska se på.
Ganska omgående börjar jag smida nästa dags planer, för nuhade det väckt en lust i mig att ta det vidare, samtidigt som jag var lite rädd att Inga skulle berätta för morsan.
Fram på kvällen hade jag sett filmen med Inga massor av ggr och blev bara mera upphetsad för varje gång.
Plötsligt ringde telefonen och det var morsan, och jag tog ett djupt andetag innan jag svara.
Hon var lite på lyset tror jag och vi prata lite allmänt, och hon fråga om Inga varit förbi, och jag sa nej,inte vad jag vet.
Ok, då ska jag prata med henne, så tittar hon förbi imorgon kanske.
Hon undra om det var nåt jag behövde, så fick jag be Inga handla om det var nåt särskilt, men jag försäkra att jag klara mig.
Tror jag hade konstant stånd hela natten och vänta bara på morgondagen och nu hade jag bestämt att Inga skulle få så hon teg.
Nästa morgon brydde jag mig inte om att ta på mig nåt utan gick omkring naken och förberedde allt, samtidigt som jag hade koll ned på vägen.
Nu hade jag riggat en Gopro kamera som jag kunde styra med mobilen och den var riggad från andra hållet, så bara hoppas hon skulle stå på samma ställe om hon nu kom.
Rigga min Ipad återigen och nu hade jag verkligen full koll på rummet, och även en bra bild ut på gräsmattan där jag lagt ut filt mm.
Denna gång låg jag betydligt närmare, så hon skulle se bättre, och jag hade huvudet mot henne istället. Rigga musik och satte mig i köket för att vänta. Plötsligt ringde telefonen, och det var Inga. Först tänkte jag svara men gjorde inte det, utan lät det vara. Större chans hon kommer över då, och mycket riktigt. Efter nån halvtimma ser jag henne komma på cykeln sakta upför vägen och jag, känner hur blodet rusar och kuken rycker.
Snabbt går jag ut och lägger mig, och låtsas sova, och kuken står halvstyv i vinden.
Hör hur hon ropar, och snart kan jag gissa att hon är på plats.
Filmerna rullar och jag låtsas vrida mig lite då och då, medan jag tar runt kuken och runkar sakta, men bara nåt drag innan jag släpper taget.
Ligger så i kanske 10 minuter, och undrar om hon är kvar. Tar upp mobilen och kollar Gopro camerans bild, och ser hur Ingas hand är under hennes kjol, och gnider frenetiskt mellan hennes ben. Nu är det inget att förlora, och jag börjar sakta runka kuken, och det är så nära att jag kommer direkt, men lyckas hålla emot en stund, medan jag sakta runkar.
Tittar på mobilen och ser hur hon blundar och gnider sig, och då tar jag chansen.
Snabbt hoppar jag upp och innan hon hunnit reagera står jag framför henne, och hennes ansikte stelnar när vi står 1m ifrån varandra, hon med handen mellan benen och jag med kuken i handen.
Snabbt trycker jag ned henne i fotöljen bakom henne, och ställer mig gränsle över henne, med kuken framför hennes ansikte.
Hennes hand börjar återigen gnida och hon flåsar och gapar ett aarrrghh när hon kommer. I samma sekund släpper jag satsen med några snabba runktag rakt över hennes ansikte och öppna mun.
Strålar av sperma landar i hennes mun, och över hennes ansikte, och jag hör hur hon harklar sig när sperman landar i hennes svalg. Känns som jag aldrig slutar spruta och snart är hon verkligen dränkt i sperma.
Jag trycker fram kuken mot hennes mun, och motvilligt öppnar hon den, och hennes mun omsluter den.
Knäsvag kliver jag åt sidan och ser hur hon tittar förvånat på mig.
Lås dörren säger hon snabbt och jag går till dörren, och vrider om låset.
När jag kommer in igen står hon helt naken, och hon har ganska små slappa bröst, en rejäl buske mellan benen.
Hon tar min hand och drar mig till sig innan hon säger, nu är det försent iaf. Hon lägger sig på rygg på golvet, och särar sina ben.
Kom vinkar hon och jag förstår att nu ska det ske, och jag kryper upp mellan hennes ben, och hon greppar min kuk och för den till öppningen och jag trycker till. Känslan är himmelsk och Inga stönar högt.. Efter några minuter så är jag redo att komma igen, vilket Inga märker och hon ber mig sluta. Besviken klver jag bort ochtror det roliga är slut, när hon ställer sig på alla fyra med rumpan i vädret.
Jag ställer mig bakom och återigen dirigerar hon min kuk på plats.
Stöter ut och in, och kommer tänka på det jag hitta i morsans låda, och blirsugen på att testa. Stannar upp och tar ut kuken och placerar den mot hennes stjärthål, och hon stelnar till, men säger inget, utan står kvar helt stilla.
Jag pressar på, och hon börjar pusta och flåsa, och plötsligt ger hennes stjärtmuskler efter och jag sjunker in i henne.
Ooh min gud, i stjärten säger hon för sig själv..
Jag trycker på och ser hur min kuk sakta sväljs av hennes anus, och bara synen ger mig gåshud.
Snart börjar jag röra mig ut och in,och hon flämtar och sluddrar osammanhängande, och jag ökar takten. Känner hur hon med sin ena hand smeker sig själv, och plötsligt skakarhennes kropp okontrollerat, och jag knullar det hårdaste och snabbaste jag kan, och släpper sats nr 2, längst in i hennes trånga och varma stjärt.
Efter mågra minuter känner jag hur min kuk glider ur hennes stjärt med ett mjukt plopp, och jag ser min sperma sakta pressa ut ur hennes pulserande stjärthål. Hon står kvar på alla 4 och jag går in i duschen.
När jag kommet ut sitter hon i soffan påklädd och jag börjar återigen få stånd av det som just hänt, vilket hon snabbt noterar.
Hon beordrar mig till soffan, och jag får lägga mig med överkroppen i hennes knä. Snabbt lyfter hon ut brösten ur klänningen och för det enatill min mun. Jag suger och slickar och hennes hand tar ett stadigt tag om min kuk, och hon runkar mig sakta, utan att säga ett ord.
Hennes hand runkar mig metodiskt och jag känner att det är nära, och hon frågar barskt om jag tänkt komma? Jag säger ett tyst ja, och hon ber mig lägga mig över hennes knä med kuken vid hennes bröst, och hon runkar snabbare och snart känner jag hur pungen drar ihop sig och jag skickar iväg sats nr 3 rakt upp över hennes bröst, och en sträng hänger ned från hennes haka, när jag tittar upp. Hon tar andra handesn fingrar och för strängen till sin mun.
Hon slickar i sig och ber mig flytta mig, vilket jag gör.
Hon reser på sig och går mot dörren och det sista hon säger är, jag kommer tillbaka imorgon, och tittar till dig.
Jag lutar mig tillbaka och njuter av min första sexupplevelse med en kvinna, och det bästa av allt, jag har det på film i säkert förvar.

Efter nån timma ringde morsan och fråga om Inga varit förbi, och jag svara nöjt, ett kort ja höon var här en sväng..

Vill ni höra fortsättningen också..?

Inlagd: 2018-03-27 Nuvarande Betyg
betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84 betyg: 6.84
Betygsatt: 19 ggr
Författare: Nöjd kille
Läst: 23290 ggr
Längd: 11752 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Analt, Kinky, Moget, Onani, Oskuld, Tonåringar
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Emma872 2018-04-30 23:54 Anmäl kommentar  
Vіll du knulla skönhеtеr оch іnte bеtаla för dеt? Här är wеbbаdressen → vyx.se/ghp
Jenny964 2018-04-30 23:54 Anmäl kommentar  
Vіll du knullа skönhеtеr осh іnte betalа för dеt? Här är webbadressen → vyx.se/ghp
Bert lundqvist 2018-04-03 18:55 Anmäl kommentar  
jaaaaaaaaaaaaaa
kåtbock. 2018-03-28 21:53 Anmäl kommentar  
Mera tack!!
Morst 2018-03-28 20:28 Anmäl kommentar  
Visst, det börjar ju inte så dumt så vassego och fortsätt! :-)
Rob 2018-03-28 11:46 Anmäl kommentar  
Absolut !!! Det var kanon.
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~