Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26758

Kisslekar med tre tjejer

”Det var inte mycket till värme det här”, sa min vän Annika när hon klev av tåget i Stockholm. Jag stoppade ner pocketboken jag just köpt och hunnit läsa första kapitlet i eftersom Annikas tåg från Boden varit mycket försenat. Jag log, ”du, det kan inte vara mycket varmare hemma hos dig och så långt är det faktiskt inte. Man kan tro att du ska till Spanien som du är utrustad.” Annika tog bort solglasögonen från huvudet och stoppade dem i ett fodral. ”Ylva, det är faktiskt en rätt lång resa söderut för mig att komma hit.” Jag skrattade till och kramade om henne. ”Du ska vara varmt välkommen i alla fall. Jobbigt med förseningar...” Vi pratade om förseningar när jag köpte en biljett till tunnelbanan åt Annika och blippade igenom mig själv med mitt kort. Vi åkte ut till Mariatorget och promenerade hem till lägenheten som delas av mig och min flickvän Anna. ”Är du säker på att det är okej att jag bor hos er i en vecka?” Jag la en hand på Annikas arm. ”Ingen fara, Anna tycker att det ska bli jättekul att du kommer hit.”

Jag gick upp för trappan till lägenheten. Annika såg sig omkring. ”Det till och med luktar som förr i världen.” Jag log, Annika hade sovit över många gånger när vi gick samma kvällskurs i keramik och hon under kursens gång brutit upp med sin man. Jag satte nyckeln i låset och steg in med Annika bakom mig. ”Anna, vi är här nu.” Anna kikade ut ur köket. ”Annika!” Anna kom utfarande ur köket och slog armarna om Annika, ”vad kul att du är här. Gick resan bra?” Anna gick igenom de vanliga artighetsämnena och visade Annika in till sitt rum som tidigare varit hobbyrum men som nu var pluggrum och gästrum. Jag kysste min älskade Anna och följde med henne ut i köket för att fixa klart lunchen. Anna var i stort sett klar eftersom vi var sena hem men jag dukade fram och när Annika kom in i köket var allt klart.

”Så, har du nån ny kille?” frågade Anna medans hon la upp sallad åt Annika som skakade på huvudet. ”Nej, det är inte så mycket med det, ärligt talat. De flesta är fulla av skit och resten är upptagna. Jag borde kanske göra som er två och byta över till andra planhalvan.” Jag nickade, ”säg till om du behöver tips så kan ju Anna och jag berätta.” Anna slog till mig lätt på armen, ”jag visste att du skulle säga så där. Du får oss att låta som värsta sexgalningarna.” Jag la armen om hennes axlar och drog henne till mig. ”Det är ju du som har spanat in Annikas urringning sen hon kom hit.” Anna gapade förargat men det var bara spelat och hon log mot mig. ”Förlåt, Annika. Det var faktiskt inte meningen. Hoppas att det inte känns obekvämt.” Annika skrattade till och såg ner i sin generösa urringning. ”Ärligt talat är det helt okej. Jag gillar faktiskt att folk stirrar. Man får faktiskt använda sina E-kupor hur man vill.” Jag såg på Anna, ”hon har inte blivit mindre blygsam sen sist i alla fall...” Vi skrattade alla tre och Annika tog en brödbit att suga upp det sista av dressingen med. ”ärligt talat, jag har faktiskt prövat tjejsex sen jag flyttade hem till Boden. Jag träffade en tjej där som jag hade ett kort förhållande med men det var inget långvarigt.” ”Inte?” Anna såg upp, ”så synd, vad var det som gick fel?” Annika såg på oss och log busigt. ”Hon var för gammal och tråkig.” Jag såg på henne. ”Hur gammal då?” Annika rodnade. ”35.” Anna och jag såg på varann. ”Öh, jag vet inte hur jag ska säga det här, Annika, men du är 43”, sa jag. Anna nickade medhållande. ”Så hon måste ha varit enormt tråkig i så fall.” Annika svalde sin brödbit. ”Alltså, sen jag bröt med min man i förra året så har jag blivit ganska ungdomlig. Jag tar väl igen allt jag missade genom att gifta mig ungt. Jag vill ut och festa och dansa och göra dumma saker och så.” Jag nickade som om jag fattade men som 22-åring är man inte jättesugen på att känna sig yngre utan snarare att komma så långt bort från ungdomsåren och den bristande respekten man upplever som man kan. Anna som var 23 och hade samma uppfattning tog en slurk av sitt chai-té och samtalet gick över till annat.

”Vad har du tänkt göra nu när du är i Stockholm?” frågade Anna och Annika ryckte på axlarna. ”Jag kom för att umgås med er så ni får bestämma.” Jag såg på Anna, ”Vi har faktiskt kollat lite på några konstutställningar, lite museer och lugna saker men...” Annika såg på mig. ”Det...var snällt tänkt, Ylva... Har ni ingen kul dansklubb som ni gillar eller så?” Anna såg på mig. ”Vi skulle kunna kolla längs Kungsgatan, det brukar vara kul där...tror jag... Imorgon har vi fått nys om ett undergroundrave som ska vara nånstans i norrort.” Annika såg på oss. ”Alltså, om det är okej så testar jag gärna både och.” Jag log eftersom jag visste vilket danshak Anna tänkte på. ”Okej, då kör vi på det. Har du kläder eller vill du shoppa?” Annika såg på mig. ”Jag har vanliga festkläder men rejvkläder får jag nog shoppa. Vill ni följa med?” Anna såg på mig ”Shopping, jag? Aldrig...” sa hon skämtsamt och log med hela ansiktet.

Vi drog ut på Stockholms gator och shoppade loss inför morgondagen. Annika köpte färgglada neontoppar, en plastig kjol, lurviga benvärmare och platåskor med öppen tå. Jag köpte nya solglasögon och Anna köpte som vanligt halva affären. Vi drog förbi systemet och köpte upp oss på lite ingredienser till en sangria att ha som förfest och åkte hem för att laga mat. Jag lagade maten medans Anna och Annika blandade sangrian precis som Carlos från keramikkursen hade lärt oss. Anna kom in till mig och hjälpte mig att duka fram middagen. Jag fick smaka ett glas sangria och insåg att den var något svag men jag sa inget och vi pratade om olika typer av musik som vi önskade oss till festen ikväll.

Jag dukade av medans Annika började byta om till festkläder i badrummet. Anna sprang hit och dit och provade sina nya kläder i olika kombinationer. Annika kom ut ur badrummet med ett läppstift i ena handen och ett glas sangria i andra. ”Är det här för ljust för min kjol?” Jag skakade på huvudet. Annika hade valt ett fint läppstift som var något mer rosa än jag själv hade valt men det var okej. ”Fint va?” sa hon och gav först mig och sen Anna en puss på munnen. Annika drog sig in till badrummet igen och fortsatte göra sig i ordning. ”Ok...ej...?” sa Anna, ”Det var oväntat. Hon har verkligen tagit fasta på det där med att festa loss och ta igen alla ungdomssynderna.” Jag nickade. ”Låtsas inte som om du inte gillade det. Jag såg nog.” Jag log för att dölja svartsjukan. ”Skyldig” erkände Anna, ”men du är den enda för mig.” Jag höll kvar leendet tills Anna hade vänt sig om. Jag ställde mig framför spegeln i sovrummet och började prova toppar. ”Vad tror du om den här?” hörde jag Annika säga inifrån badrummet och i spegeln såg jag in genom glipan strax under toadörrens gångjärn. Annika hade tagit på sig en pushup-BH som fick hennes bröst att se ännu större ut. Jag såg hur ett par kvinnohänder, naturligtvis Annas, klämde prövande på brösten. Jag såg hur Annika kysste min flickvän och drog fram ena bröstet ur BH:n. Anna såg försiktigt ut genom dörren men tänkte inte på att jag såg dem genom dörrglipan. Hon böjde sig ner och sög på Annikas bröstvårta innan hon reste sig upp som om inget hade hänt. Inne i sovrummet blev jag först ledsen och sen arg. Jag visste att Anna älskade stora bröst och mina var inte mycket att komma med. Jag förstod mycket väl att hon ville ta chansen att suga på ett härligt bröst, det hade jag också gjort, vilket jag inte tog upp med Anna som kommit på mig. Vi hade bara varit ihop i en månad när jag lyckats strula till det och det tog ett bra tag att bygga upp förtroendet igen. Jag bestämde mig för att inte kommentera saken och hostade högt till innan jag gick ut i korridoren för att hämta mer sangria i köket. Anna kom ut och kysste mig på munnen. ”Det blir nog en kul fest ikväll.” Jag gnisslade tänder, inte ett ord om det som hade hänt. Ville hon dölja det så, okej...

Jag tog på mig min svarta klänning och såg att Anna hade en vit som gav oss en fin kontrast. När Annika kom ut stirrade vi båda häpet på henne. Hon hade en genomskinlig svart kort nättopp över sin pushup-BH som förstärkte illusionen av att brösten skulle hoppa ur närsomhelst. Hennes svarta slitsade kjol hängde vackert över hennes svarta högklackade stövletter och hon hade satt upp håret i en fläta. Hon såg verkligen bra ut för att vara över 40. Jag sa inget utan vi satte oss i soffan och drack vidare av sangrian innan det blev dags att ta tunnelbanan till danshaket. ”Det var som fan”, sa Annika när hon såg den långa kön som ringlade sig bort längs gatan. ”Det är Stoffe som jobbar idag så vi kan smita förbi kön”, sa jag och ringde ett samtal. En kille släppte in oss tre och vi klev in på stället som var i full gång med festandet.

Vi spanade in de tre dansgolven och köpte varsin cider. Vi valde det mellersta dansgolvet och dess schlagermusik att börja festen på och Annika blev genast uppbjuden av en smilfink i ny skjorta och bakåtkammat hår. Jag och Anna dansade med varann och såg på hur smilfink efter smilfink försökte ragga upp Annika med sina medelålders raggningsknep. En kvinna med en stor byst kom fram till Annika och stötte till henne med brösten. Anna såg på mig och jag förstod att det måste vara bystdrottningen som inte gillade konkurrensen. Annika kom snart bort till oss och föreslog att vi skulle sätta oss och ta nåt att dricka. Jag tog ett bord medans Anna gick till baren med Annika efter sig. Jag motade bort ett par överförfriskade casanovor och såg bort mot baren där Annika stod med Anna. Jag insåg att de båda var ganska fulla och såg att Annika hade sin hand på Annas rumpa. Jag såg Annas blick och hjärtat slog snabbare. Anna såg beundrande på Annika, hon var på väg att falla för den äldre kvinnans charm.

De fick sina drinkar och satte sig vid vårt bord. ”Appletini, som fröken beställde”, sa Anna och sköt över min favoritdrink. Jag tog emot den och såg på Annika som satt bredvid mig. ”Du verkar ha kul...” Hon log onyktert. ”Jo, absolut, med så fina tjejer som er som sällskap så...” Jag såg hur hon la handen på Annas hand över bordet och jag snappade åt mig den. Jag gav Anna en ilsken blick och la ner Annikas hand på bänken bredvid oss. Jag la armen om Annikas axlar, kunde Anna så kunde jag. ”Fint ställe va?” sa jag. Annika log mot mig och smekte mig på benet under bordet. Jag lät henne hållas så hon tog blicken från min tjej. ”Bara massa gamla tråkmånsar.” Hon fixerade mig med blicken. ”Vet du...? Vet du vad det bra med ungdomar är? Att de...är ungdomar... Alltså inte tråkiga... Ungdomar...” Hon lutade sig fram mot mig och la handen bakom min rygg. Jag kände hur hennes fingrar letade sig ner innanför min kjol utan att hitta mer än en troskant. ”Jag måste kissa”, sa jag och Annika följde med. Vi stod i toakön och Annika envisades med att krama mig så hennes bröst trycktes mot min rygg. Jag såg bort mot bordet där Anna satt och såg hur hon blängde på mig. Rätt åt henne, jag hade i alla fall inte sugit på nåt bröst som hon. Där kunde hon gott sitta och vara svartsjuk.

Vi kom in på toaletten och sprang in på den enda som var ledig. Jag satte mig på toaletten och särade på benen så Annika skulle se min mus. Hon såg oblygt på mitt underliv medans jag särade på benen och lät kisset flöda ur mig. Det skvalade mot porslinet och Annika visade sina bröst för mig. ”Ta hit de där jävla tuttarna” morrade jag och Annika lät mig suga på hennes bröst medans jag kissade. ”Tror du inte att jag ser att du raggar på Anna? Jag är mycket hetare.” Annika log och stoppade tillbaka brösten. ”Ni är båda fina på ert sätt. Lugn, jag tänker inte sno henne från dig.” Jag blängde på henne, ”det ser nästan så ut...” ”Bara på skoj...” sa Annika och petade till mig. ”Min tur.” Jag reste mig från toaletten och Annika slog sig ner på min plats. Hon särade på benen och visade sin rakade mus. ”Gillar du min rakade fitta?” frågade hon och började smeka den. ”Annika, vi skulle bara kissa”, sa jag och kunde inte slita ögonen från hennes hand som smekte klitoris. ”Det ska jag också” sa hon och lät kisset rinna ur henne medans hon onanerade. Hon kissade sakta och försiktigt medans hon stönade. Jag såg på när hon smekte fittan blöt av kiss och stönade till i en orgasm. ”Det gillade du visst”, sa hon och jag vände förläget bort ansiktet. ”Fan, lägg av, klart jag inte gjorde”, ljög jag. Jag ledde ut Annika till Anna och vi tog ett kort bråk borta vid garderoben innan vi blev sams och bedyrade för varann att Annikas flörtande inte var nåt att oroa sig för.

Kort därefter tyckte vi att det var dags att åka hem och vi tog en taxi genom stan. Väl hemma slog vi oss ner i soffan och hällde upp sangria till efterfesten. Annika la armarna om våra axlar och kysste oss båda på kinderna. ”Förlåt om jag har raggat på er ikväll och gjort nån avis.” Jag såg på Anna. ”Näej...det är lugnt...” Anna nickade sakta, ”ingen fara...” Annika som i sitt tillstånd inte kunde känna av stämningen snackade vidare. ”Ni är bara så fina. Ni två tillsammans, fatta vilken sexfantasi... Men det är ju ni som hör ihop.” Hon nickade åt oss. ”Kyss varann, det har ni förtjänat, jag ska inte störa.” Anna ryckte på axlarna och jag kysste henne. ”Fan, så sexigt...” sa Annika och hävde sitt glas sangria. ”Vill ni suga på mina bröst?” Frågan kom så oväntat att vi bara stirrade på henne när hon drog av sig toppen och lät tuttarna hoppa ur BH:n. Jag såg på Anna och hon såg på mig. ”Ylva...?” sa hon. Jag nickade. ”En engångsgrej i så fall.” Hon nickade tillbaka. ”Bra tjejer, om ni är med båda två så är det ingen otro.” Annika smekte våra huvuden när vi böjde oss ner för att ta varsin bröstvårta i munnen. Jag måste erkänna att jag hade fantiserat om att ha en tredje tjej med ett längre tag men inte trodde att Anna skulle gå med på det. Jag hörde hur det smackade när Anna sög och slickade på Annikas bröst. Hon verkade bli jättekåt av det och det smittade av sig på mig. Jag började slicka det stora bröstet jag hade blivit tilldelad med mer och mer upphetsning. ”Zzzzzzz!” Jag såg upp och Anna såg förvånat på Annika som låg med huvudet på ryggstödet och snarkade högt. ”Herregud, hon somnade medans vi sög på hennes bröst...” Anna försökte hålla sig för skratt men misslyckades. ”Vi kan inte vara särskilt bra på det då”, sa jag och fnissade till. Vi la ett täcke över den däckade Annika och gick in i vårt eget sovrum. Där berättade Anna äntligen att hon hade sugit på Annikas bröst i badrummet och jag kramade henne hårt för hennes ärlighet. Jag berättade om Annikas kissonani och Anna spärrade upp ögonen. ”Ylva, menar du allvar?” Jag nickade. ”Det var ganska hett på nåt sätt...” Anna funderade länge. ”Det låter skumt men det kanske inte är så fel. Jag menar heteros sprutar ju sperma på varann titt som tätt. Kiss är ju i alla fall sterilt.” Jag kramade om henne, ”vi får väl testa det nån gång... jag kan tänka mig att skammen...” längre hann jag inte förrän drömmarna tog över och jag somnade.

Nästa dag vaknade vi av en omelettdoft och kom ut till en frukost av sällan skådat slag. ”Jag ville be om ursäkt för att jag blev så full och betedde mig”, sa Annika, ”var jag jättejobbig? Jag minns inte allt.” Vi skakade på huvudena, ”ingen fara.” Annika serverade juice och vi lät oss passas upp på. Det var en mycket god juice och vi drack säkert slut på två förpackningar. ”Vet ni om konststugan i norrort finns kvar?” Jag såg på Annika. ”Jodå, det gör den, de ska visst ha nån workshop där eller nån utställning eller så.” Annika såg på oss, ”om vi skulle testa nåt lugnt innan rejven ikväll så har jag om inte annat nyckel dit. Jag har kvar den sen jag bodde här och hängde där med Ola.” Anna såg upp, ”vore det okej, tror du?” Annika nickade, ”jo och det är ju lördag så det borde vara folk där.” Jag pillade bort en brödsmula från morgonrocken. ”Vi har ingen bil men det går ju pendeltåg och bussar.” Anna kollade upp vägen på nätet och jag gick och klädde på mig. Jag kom ut i köket i min mysiga rosa tröja och ett par tajta jeans. Anna hade på sig jeans hon med och en sporttröja. Annika kom ut i ett par grå stretchiga sportbyxor som smet åt runt höfterna och till det hade hon en grön tröja. Jag såg ut genom fönstret och tog på mig min jeansjacka. ”Det blir nog varmt idag”, sa Anna och tog på sig en lätt vårjacka.

Vi satte oss på pendeln och åkte nästan hela vägen till linjens ände och bytte till buss. Bussarna gick inte så ofta så vi passade på att sätta oss på ett kafé och fika med en stor kopp te. Vi satte oss på bussen och den körde iväg mot stugan som låg ute i skogen. På bussen började jag känna mig kissnödig och förbannade den goda juicen. ”Jag måste kissa” viskade jag åt Anna, ”är det långt kvar?” Hon lutade sig mot mig. ”Jag tror inte det men det finns ju toalett där. Jag måste också gå när vi är framme.”

Vi klev av bussen och gick upp mot stugan som låg på en backe runt 50 meter ifrån stora vägen. Konstigt nog stod det inga bilar på parkeringen bakom huset där även ingången låg. Jag började få kisspanik och dansade lätt medans jag gick upp mot dörren. ”Kursen inställd på grund av sjukdom”, stod det på en lapp och jag stönade till och korsade benen. ”Fan, nu är det kris!” sa jag högt. ”Gå i skogen då”, sa Anna och ställde sig också med benen i kors. ”Jag klarar mig.” Annika började rota i sin väska. ”Det behöver ni inte, jag har nyckel. Vi är inne på ett kick.” Jag pressade händerna i skrevet och kände hur det droppade ner i trosorna medans Annika tog fram nyckeln och prövade den i låset. ”Märkligt” sa hon och prövade en annan. ”Skynda dig”, sa jag med panik i rösten och Anna började också se lite orolig ut. ”De måste ha bytt lås”, sa Annika och jag snyftade till. ”Fan, nej, fan, fan, fan...” Jag svor till när jag kände hur jag inte kunde stå emot längre. En blöt fläck växte sig större och större i grenen på mina tajta jeans. Det blev genast varmt i trosorna och jag gjorde allt för att stoppa flödet. Rodnaden spred sig från halsen och uppåt när jag insåg att kisset rann längs benen och ner i mina skor. Den mörka fläcken spred sig trots att jag pressade händerna mot skrevet och jag insåg att både Anna och Annika såg på mig när jag lät kisset komma och byxbenen blev alldeles blöta. Det droppade från grenen och mina händer var helt våta av kiss. ”Ylva...” sa Anna medlidande. Jag satte mig på huk i pölen som bildats på trätrappen. ”Herregud”, snyftade jag och Anna la armen om mig. ”Jag vet”, sa hon och ställde sig bredvid mig. ”Du står i pölen”, sa jag generat åt Anna. ”Det är nog ett mindre problem just nu”, sa hon och ställde sig bredbent. Jag hörde hur det började droppa och Annas jeans fick en stor fläck i skrevet och kisset forsade utmed hennes ben och ner i hennes skor. Hon såg på Annika. ”Låtsas inte om att du är förfärad”, sa hon, ”jag vet att du tänder på det.” Jag såg på Annika och nickade. ”Jag har berättat.” Annika satte sig på huk och smekte längs Annas droppande våta byxor. ”Får jag?” Jag nickade och Anna ryckte på axlarna som hon brukar göra.

Annika satte tungan mot Annas kissiga ben och slickade längs byxorna medans hon började smeka sig genom sportbyxorna. Jag satte mig i pölen jag hade gjort och särade på benen. Jag stack handen mellan benen och smekte min fitta genom de kissiga byxorna. ”Helt sjukt”, mumlade Anna men jag såg på henne hur upphetsad hon var. Annika slickade henne i grenen genom byxorna och Anna ansträngde sig för att få fram mer kiss som Annika svalde. Annika ställde sig bredbent. ”Slicka mig.” Anna och jag nickade åt varann och jag lät Anna begrava ansiktet i Annikas mjuka sportbyxors gren medans jag begravde ansiktet mellan hennes skinkor. Jag sträckte ut tungan så den mötte Annas på andra sidan. Vi började gemensamt slicka Annikas sportbyxor medans hon lät kisset komma. Smaken av första droppen kiss gjorde mig som galen. Jag lapade i mig kisset som rann ner på min tunga och hörde Anna göra likadant på andra sidan. ”Ta av er byxorna”, bad plötsligt Annika och vi lydde. ”Ylva, slicka Anna ren”, sa Annika och jag började slicka min älskade Annas kissvåta fitta ren. Det smakade härligt av kiss och jag kände hur Annika som nu stod på knä bakom mig slickade mig i fittan och över rumpan. ”Ge mig kiss”, bad Annika och jag kissade medans hon upphetsat slickade mig i fittan. Anna smekte sig i fittan medans jag stack tungan i henne. Hon lät en stråle kiss spruta rakt in i munnen på mig och jag svalde det kiss som inte genast rann ner längs hakan. Anna satte sig häftigt och kysste mig upphetsat. Hon slickade i sig de droppar kiss som glänste i mitt ansikte och spottade i min mun som girigt gapade efter mer kåtsafter. Anna krånglade av sig kläderna och jag följde hennes exempel. Annika som fått av sig byxorna ställde sig bredbent över oss och lät en stråle skölja över våra bara bröst. Jag gned fittan mot Annas medans jag försökte fånga kisset i munnen när Annika kissade mig i ansiktet. Jag smekte ut kisset över brösten och såg Anna göra likadant. Hon slickade på sina fingrar och försökte suga på sina egna bröst. Jag slickade över hennes bröst medans Annika gned sina stora tuttar i min fitta. Jag lät henne slicka Annas fitta medans jag kissade ner i Annas mun. Anna satte munnen runt min fitta och svalde girigt allt som rann ur mig. Vi la oss på varsin sida om Annika som låg på rygg med benen i vädret. Vi sög på varsitt kissigt bröst medans hon kissade och pullade sig till en orgasm.

Vi gned fittorna mot Annikas kissiga fötter medans vi lät det sista kisset rinna ur oss. Snart la vi oss och kysste Annika djupt som tack för att hon hade visat oss ett nytt nöje. Snart var det dags för revjfesten men det är en annan historia.

Inlagd: 2018-03-23 Nuvarande Betyg
betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17 betyg: 7.17
Betygsatt: 6 ggr
Författare: Cute (Medlem)
Läst: 7215 ggr
Längd: 21594 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Fetish, Kinky, Lesbiskt
Nyckelord: Fötter, Kiss, Trekant

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Viola937 2018-05-01 06:35 Anmäl kommentar  
Vill du knullа skönhеtеr och іnte betala för dеt? Här är webbаdrеssen → vyx.se/ghp
Sofie110 2018-05-01 06:35 Anmäl kommentar  
Vіll du knullа skönhetеr och іntе betаla för dеt? Här är wеbbadressen → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~