Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26747

Luna

Den här novellen har legat på sexnovell.se sedan tidigare, men jag tänkte ge 2017iiisconf.org ett försök istället, då deras sida verkar bättre. Därav kan den hittas på båda platserna, men det är jag, författaren, som publicerat på båda ställena.

För det andra så varnar jag för att all konversation som äger rum i denna berättelse sker på Engelska, då en av novellens två karaktärer är av Amerikanskt ursprung.

Karaktärerna är för mig, väldigt personliga, men jag hoppas att de ger er lika mycket njutning och kärlek som de har gett mig.

Tack.

_______________________Luna Hjort var arton år gammal, och en mycket annorlunda flicka.

Redan under hennes tidigaste år i livet, hade fröknarna på dagiset i Stockholm insett att något var annorlunda med henne. Man hade talat om autism, och olika syndrom när personalen insett att Luna inte bara kunde hantera färger och former långt över en två-årings nivå, utan kunde också hantera enklare matematik.

Vid tre års ålder kunde Luna läsa och tala utan minsta småbarnsfel, och senare samma år började hon skriva. När hon sedan hade fyllt fyra hade hon lagt från sig barnböckerna och börjat läsa sina föräldrars romaner.

Fem år hann Luna bli innan hennes pappa tog med henne till någon som kallade sig expert inom barnpsykologi. Efter att ha rättat expertens uttal, citerat Hemmingway och sedan räknat de första trettio siffrorna ur PI (innan ”experten” tackade och bad henne sluta), hade han utfört ett IQ-test på flickan, och en stund senare fastställt att hennes intelligens låg utanför skalan för en flicka i Lunas ålder.

Några veckor senare hade hon träffat experten igen, och fått göra fyra nya test den dagen som alla var designade för en vuxen människa. Experten kliade sig i huvudet den eftermiddagen och berättade för hennes föräldrar att Luna var inte bara intelligent. Hon var ett geni, vars like han aldrig sett i sitt liv.

Sedan följde flera år av intressant skolgång. Specialskola efter specialskola testades, och när hennes motsvarighet till gymnasiet var slut, hade hon erbjudanden från världens alla hörn och kanter. En vanlig högskola var inte att tala om, och istället kontaktades hon av universitet och högskolor som alla ville erbjuda henne specialformade program, för att få kalla henne sin egen.

Sommaren som gick var en intressant upplevelse, men när en Belgisk organisation kontaktade henne med ett erbjudande om en plats på Teslach-Akademin, så väcktes hennes intresse. Vad det innebar hade hon inte vetat, och hur hon än bar sig åt kunde hon inte ta reda på det. Akademin tycktes duktig på att gömma sig, och den enda informationen hon hade fått var orden,

”Great opportunities, for great people.”

Mysteriet gjorde att hon bestämde sig för att åka ner till Belgien och besöka akademin. En flygbiljett hade skickats till henne med tid, datum och gate på Arlanda utanför Stockholm. Väl där stod ett litet privatplan och väntade på henne, och en engelsktalande kvinna hade hälsat henne välkommen och bjudit henne ombord.

Studiebesöket var bortom allt hon någonsin drömt. En privatägd akademi, med elever och studerande i hennes ålder. Fräscha och fläckfria lokaler, med toppmodern utrustning för alla sorters arbete. Robotik, kemi, programmering, medicin och allt annat en kunde tänka sig. De erbjöd henne en elevlägenhet på skolans område där hon skulle få bo under sin studietid, och fri tillgång till all utrustning hon kunde tänkas behöva i forskning och arbete, som hon själv skulle få planera.

För Luna fanns det inget alternativ. Hon tackade ja till sin plats samma eftermiddag, och återvände till Sverige för att spendera resten av sin sommar.

Den följande hösten var livsförändrande för Luna. Hon studerade robotik, artificiell intelligens och mekanikvetenskap. För första gången i sitt liv kunde hon utmana sig själv ordentligt, och känna att varje dag var värd hennes tid. Hon träffade massvis av nya människor och lärde sig mer under den hösten än hon gjort i hela sitt liv.

Den julen hände det. Hon hade avslutat sin sysslor, och skrivit klart sina rapporter för terminen, och satt i Akademins lobby ihop med sin skolkamrat, Sarah. Sarah var en Amerikansk tjej från San Fransisco. Hon hade långt, rött hår och vackra, blå ögon som kunde stirra hål i en vägg om hon hade velat försöka. De båda vännerna pratade och skrattade åt terminens äventyr i väntan på bilen som skulle ta de mot flygplatsen, för att åka hem över julen.

Det var kyligt ute, men Sarah hade ändå på sig en ordentligt urringad grå topp som framhävde hennes vackra bröst. Något som akademins unga män, alla hade lagt märke till. Luna höll med de om att Sarah var vacker. Så pass att hon kunde komma på sig själv med att sitta och stirra på henne, vilket ingen skulle ha klandrat Luna för. Sarah var vacker. En medellång, smal och rödhårig flicka med ett busigt leende, en retsam byst och ett par ben som verkade fortsätta i all evighet.

Sedan gjorde det henne inga otjänster att hon hade en sexdrift som inte var av denna värld.

”I’m wet about ninety percent of the time that I’m awake,” hade hon berättat för Luna första gången de pratat om sex, och Luna hade i sin tur passerat en ny, lite rödkindad kille varje gång hon knackade på Sarahs lägenhetskomplex för att besöka sin vän. Sarah älskade sex, och hade därav mycket av det. Något Luna kände en otrolig respekt för hos sin kompis. Att vara så bekväm i sitt eget skinn till den grad att hon bjuder över en ny kille flera dagar i veckan.

Luna tyckte om tanken på sex. Hon hade haft ett fåtal sexuella möten med olika killar, det första av vilka hade skett bara ett år tidigare. Ett senare hade till och med varit riktigt bra, och enda sedan hon var yngre än hon ville erkänna, hade hon kunnat ge sig själv hårresande orgasmer med sina fingrar. Men hon var som hon var, och det var inte alltid lätt för henne att närma sig nya människor. Geni eller inte.

Det var därför som Luna var så lycklig efter gårdagen. Hon hade brutit sina gränser, och gett sitt medgivande när Sarah bad om att få kyssa henne. De hade suttit i mysplaggen och sett på TV tillsammans i Lunas soffa när Sarah frågade om hon någonsin kysst en tjej.

Luna hade inte haft en så nära tjejkompis förut. Eftersom att hon flyttat runt och gått på fler än tio olika skolor under sin uppväxt hade hon inte lyckats hålla kontakten speciellt väl. Hon hade berättat sanningen för Sarah som snabbt hade frågat,

”D’you wanna kiss me?” med en lätt darrig röst. Luna, tittade på sin vän med förvåning, och Sarah tittade tillbaka på henne med sina lysande ögon, och när hon mötte den klarblå blicken kunde hon inte göra annat än att säga ja. Hon nickade och klämde fram ett försiktigt,

”Yes…”

Hjärtat hade bankat så mycket att Luna hade känt sin egen puls från huvudet, ner i underlivet och vidare ända till tårna, när Sarah hade lagt sin hand på Lunas kind och närmat sig. Försiktigt, och med hud mjuk som bomull hade Sarahs slutit deras läppar mot varandra, och Luna hade blundat och besvarat kyssen.

Sedan kände hon den. Samma sekund som Luna kommer ihåg som punkten bortom återvändo. Sarahs tunga delade försiktigt på Lunas läppar, och möte sedan Lunas tunga. Hade Luna vågat röra vid sig själv, var hon säker på att hon hade exploderat. Sarah ökade farten på sina läppars rörelse, och började sakta förflytta sin hand från Lunas kind och ner över hennes kropp. Känslan var så överraskande att hon drog sig undan sin väns läppar. Sarah såg lätt orolig ut.

”I’m sorry. Should I stop?”

Luna tittade på sin vän en kort stund. Hennes ögon var blanka, och hennes kinder lyste i en röd färg. Hon andades hastigt.

”No. Sorry, I just… I’m nervous,” fick hon fram som svar. Sarah torkade lite överbliven saliv från sina läppar, och log mot Luna.

”Yeah, I am too,” svarade hon.

”Damn… Your lips are so soft,” fortsatte hon, och bet sig själv i läppen lite försiktigt medan hon såg Luna i ögonen. En uppenbarelse, som för vilken annan varelse på planeten hade varit oemotståndlig, men Luna hade avslöjat henne.

”YOU LIAR!” ropade Luna till sin vän. Hon var inte arg. Snarare stolt över vad hon kommit på.

”What?!” frågade Sarah, häpet.

”You’re putting the moves on me!” ropade Luna igen, och knuffade bort Sarah i soffan.

”What ever are you talking about?” frågade Sarah, men nu var det för sent.

”I know your moves! I’ve seen your moves! You are not nervous! You are trying to seduce me!” fortsatte Luna anklagande, med ett överlägset leende på läpparna. Hon var stolt över att ha kommit på Sarah med vad hon gjorde, men samtidigt kände hon fortfarande hur starkt hon hade påverkats. Sarah var duktig. Riktigt duktig. Sarah höll i sitt förvånade och ovetande ansiktsuttryck i ett par sekunder innan hon gav upp.

”Fine!” medgav hon och satte sig tillrätta, vänd mot Luna med benen i kors. Hon lutade sig lätt framåt, och beredde sig på att förkLuna sig för sin vän.

”Luna. You’re hot. You are the cleverest girl I have ever met, and your butt is like nothing I’ve ever seen before,” förkLunade hon erkännande. Under tiden som hon pratade föll en slinga av hennes röda hår i vägen för hennes ansikte, och hennes mysiga ”lay-around-the-house”-tshirt lade sig i urringningen så att hennes fylliga klyftiga blottades. Luna hade svårt att inte titta på henne med längtande ögon, men Sarah var redan fast.

”I want you,” försökte hon, men Luna parerade.

”You are so aware of all this, right now. Aren’t you?” frågade hon med synisk röst, och pekade på håret och urringningen. Sarah frös där hon satt, men fnittrade sedan till.
”Fuck! You are far too smart for your own good!” utbrast hon och skrattade. Luna blev inte klok på henne. Hur kunde man äga en så inbiten förmåga att vara förförisk?

”Okay. Okay! I give up,” sade Sarah sedan, och ställde sig upp.

”I’m sorry if I made you feel uncomfortable. I’ll go back to mine,” fortsatte hon med besviken röst.

Luna tänkte i ett par sekunder.

Skit också, tänkte hon.

”Sarah, wait!” sade hon hastigt, innan Sarah nådde dörren som ledde ut i lägenhetskomplexet. Hon stannade till.

”You didn’t make me feel uncomfortable,” berättade Luna, och Sarah bara stod tyst.

”I… I liked it,” erkände hon sedan och suckade nervöst.

”I see…” började Sarah medan hon tittade ut genom fönstret på andra sidan rummet. Luna väntade oroligt på någon slags reaktion, och Sarah lade armarna i kors.

”Would you like me to stay?” frågade hon och tittade på Luna igen, som snabbt svarade jakande.

”Do you want me?” frågade Sarah direkt.

”I… I don’t know…” började Luna, men Sarahs ansikte föll i besvikelse och hon började vända sig mot dörren.

”DAMN IT! YES, I FUCKING WANT YOU!” ropade hon till Sarah.

Hennes vän stannade på nytt, och vände sig tillbaka mot Luna. Hon log inte, men såg Luna rakt i ögonen.

Sakta lutade hon sig framåt, och grep försiktigt tag i kanten på sina mjukisbyxor som täcktes av den långa t-shirten, som hon sedan tryckte ner över sina höfter. De föll ljudlöst i golvet vid hennes fötter, och sedan gjorde hon samma sak med sina trosor. Luna satt i soffan, och såg hur den fantastiska varelsen klev ur sina kläder. Hennes ben var nu bara, och där hon stod drog hon sedan den långa t-shirten över huvudet och släppte ner den på golvet. Luna kunde nu tydligt se de runda brösten som drivit flera av deras klasskamrater till vansinne, och det välrakade underlivet.

”Okay,” viskade Sarah sedan över rummet där hon stod lutad på ena höften. Då gav Luna upp.

”What do you want me to do?”

Hon behövde inte ens känna efter för att veta hur våt hon var nu, och allt hon ville var att bita tag i den mjuka ljusa huden som blottats för henne. Sarah lutade sig mot ytterdörren, med armarna i kors.

”Well… Take your clothes off. Show me your body,” sade hon bestämt.

Luna ställde sig upp, ivrig att lyda. Hon följde Sarahs exempel och drog först ner sina byxor och trosor, och sedan linnet över huvudet. Det var något hon inte hade gjort för någon annan förut. Luna var lite längre än Sarah, och noga med sin träning. Hennes bröst var inte stora och fylliga som Sarahs men fasta och fina. Hon var inte helt renrakad just den dagen, utan hennes sköte pryddes av mjukt stubb. Hon var inte alltid bekväm i sin nakenhet, men Sarahs närvaro fick henne att känna sig vacker.

Att bara klä av sig mitt på golvet för någon annan så här, hade fått henne att känna sig blottad och utsatt med vilken annan människa som helst, men Sarah var hon trygg med. Allt hon hade på sig nu var ett par tjocka sockor då hon frös så hemskt under vinternätterna, vilka hon inte tänkt på att ta av förrän Sarah nickade mot henne och sade,
”Socks too.”

Luna använde sina tår för att krångla sig ur de varma strumporna och kände direkt hur kallt golvet var, men det gjorde henne inget nu då hennes våta sköte bultade varmt.
”Are you wet?” frågade Sarah tydligt. Luna nickade.

”Show me,” beordrade sedan Sarah.

Luna blev osäker på hur hon skulle visa upp det. Programmering och matematik förstod hon sig på av naturen, men kände sig nu vilse. Hon funderade i ett par sekunder, och placerade sedan sin hand försiktigt över sitt våta underliv. Vid första beröringen gav hon ifrån sig en okontrollerad suck, och hon fortsatte sedan att smeka sig själv. Enkla och precisa rörelser gjorde att hon blev allt mer våt där hon stod och onanerade framför sin skolkamrat med försiktiga stön.

När hon kände hur orgasmen började närma sig, avbröt hon smekandet och lät istället pek- och långfinger glida in i hennes öppning. Hon drog sedan ut fingrarna ur sig, och gick försiktigt fram mot Sarah som fortfarande stod lutad, nonchalant mot dörren. Hon höjde handen och visade för Sarah, fingrarna som var våta av hennes safter.

”Wow,” sade Sarah när hon fick syn på de våta fingrarna. Hon såg sedan Luna i ögonen igen och frågade,

”Did you cum?”

Luna skakade på huvudet försiktigt.

”Do you want to?” frågade Sarah, och Luna nickade.

”Ask me.” beordrade hon då. Luna förstod inte helt, men följde sin instinkt.

”Please,” började hon.

”Please-what?” avbröt Sarah. Det svaga ljuset träffade henne mjukt där hon stod, och fick henne att se nästan änglalik ut.

”Please, help me cum,” gnällde Luna allt med att upphetsningen blev för mycket för att stå ut med och Sarah tittade tillbaka på henne med blank blick.

Luna hann knappt reagera när Sarah snabbt stötte ifrån dörren, och slängde sig över henne. Deras läppar möttes på nytt, och nu hade Sarahs händer inget som stoppade henne. De vandrade snabbt över Lunas kropp, där den högra fan sin plats runt hennes midja för att hålla fast henne medan den vänstra lade sig på hennes genomvåta sköte. Sarah kysste henne först hungrigt, innan hon förflyttade sig ner mot Lunas hals där hon kysste och nafsade, samtidigt som hennes vänsterhand började smeka hennes klitoris.

Luna stod först som förstenad från chocken av den vackra flickan som var i full gång att bearbetade hennes kropp. Sarah visste precis vad hon gjorde, och det tog bara sekunder innan Lunas knän vek sig. Hon sjönk ner på knä där hon stått på golvet, och hennes kropp skälvde och skakade i en lång bedövande orgasm. Andetagen drog hon hastigt i takt med att vågorna av välbehag sköljde över henne.

När känslorna ebbat ut öppnade hon ögonen igen. Rosenkindad och aningen vimmelkantig mötte hon Sarahs blick. Sarah stod på knä precis framför henne, och höll Lunas armar precis under axlarna för att hon inte skulle falla omkull.

”How was that?” frågade hon.

Luna strök sina händer över sitt ansikte och sedan igenom sitt hår. Hennes mage kändes varm och hennes underliv bultade hårt.

”Holy shit…” klämde hon fram som svar, och Sarah log.

”Good...” sade hon, och ställde sig upp framför henne så att Sarahs våta sköte stod i höjd med Lunas ansikte. Luna tittade upp på Sarah som sedan frågade,

”Would you mind returning the favor?”
För en timme sedan hade Luna aldrig kysst en annan flicka. Ännu mindre blivit smekt till orgasm av en flicka, mitt på golvet i hennes vardagsrum, med flickans tunga djupt begravd i hennes mun. Hon hade varit nervös först, men nu fanns det inget att ljuga om längre. Hon var dragen till Sarah på så många sätt, och om hon kunde ville hon ge Sarah minst lika mycket njutning som hon hade gett Luna.

Hon log upp mot sin rödhåriga ängel och svarade,

”Not at all.”

Sarah log tillbaka och sträckte ut sin hand mot Lunas ansikte. Hon smekte hennes kind ömt med en len hand som bar lukten av hennes kropp. Luna njöt av beröringen, medan Sarah lade sin andra hand på hennes huvud och strök hennes hår.

”Then kiss me,” sade Sarah försiktigt.

Luna var mer än villig att uppfylla hennes önskningar, och började ställa sig upp för att kyssa Sarahs mjuka läppar, men Sarah stoppade henne. Istället tog hon ett försiktigt grepp om hela Lunas ansikte.

”Here…” viskade hon, och förde Lunas ansikte mot sitt våta underliv. De kontrollkrävande varningsklockorna ringde först i Lunas huvud, men hon tvingade de att förbli tysta och började hungrigt att nafsa, kyssa och slicka Sarahs sköte.

I hennes upphetsade trans blev Sarahs kropp det godaste Luna någonsin smakat. Huden var söt och mjuk som honung och doften av hennes safter gjorde att Lunas hjärta dunkade snabbare än någonsin förut. Sarah höll ett försiktigt men stadigt tag om hennes huvud för att försäkra sig om att hon inte skulle sluta. Luna älskade Sarah för det. Hur hon visade precis vad hon ville ha, och tog det. Ikväll hade hon velat ha Luna, och hon hade tagit henne. Tanken på att Sarah ville ha henne gjorde henne bara ännu mer upphetsad, och hennes underliv bultade värre än någonsin medan hon i sin tur var fullt upptagen med att låta sin tunga vandra över Sarahs.
Hade Sarah tittat på henne? Hade hon följt hennes rumpa med sina blå ögon när Luna gick nerför korridoren? Hade Sarah legat ensam i sin säng med sina fingrar i sig och stönat ut Lunas namn när hon kom? Tankarna fick Lunas muskler att pulsera och hon besvarade känslan med att slänga armarna runt Sarahs vackra rumpa och begrava sitt ansikte ännu djupare in i hennes sköte. Hon gav ifrån sig ett högt, gällt stön innan hon utbrast.

”Luna, you’re going to make me cum!”

Hennes ord fick Luna att anstränga sig mer och mer. Hon bearbetade Sarahs klitoris med sin tungspets och masserade hennes rumpa med sin händer.

”Oh, shit. Oh, shit – shit – shit!” gnällde Sarah med kvävd röst innan hon lade sin hand på väggen för att inte trilla omkull.

”Luna, I’m cumming. FUCK!” utbrast hon så snabbt hon kunde innan hon grep ett hårt tag om Lunas hår med sin fria hand. Hon skakade och stönade så högt att om någon passerat förbi utanför hade de garanterat hört hennes ljudliga orgasm. Luna fortsatte att slicka och kyssa henne för allt hon var värd medan orgasmen slet i hennes änglalika vän. Sarah mumlade näst intill ljudlösa svordomar medan hon tryckte Lunas ansikte ännu hårdare in mellan sina lår.

”FUCK!” ropade hon sedan högt när hon släppte taget om Lunas hår. Luna kysste försiktigt det vackra underlivet en sista gång innan hon ställde sig upp och såg på Sarah som fortfarande stödde sig mot väggen och försökte hämta andan.

”Are you sure you haven’t done that before?” tryckte Sarah ur sig mellan andetagen med stängda ögon. Luna fnissade lite lätt.

”Very sure!” svarade hon.

”You really are a genius then,” sade Sarah och tog ett långt, djupt andetag innan hon öppnade de blanka ögonen och mötte Lunas blick.
Luna kände en omätbar tillgivenhet för sin vän just då. Allt kändes annorlunda när Luna vägde alternativen i huvudet. Vad skulle hända nu? Sarah såg på henne med sin busiga blick och sade sedan frågande,

”So…”

”So…?” svarade Luna med frågande blick.

”So, do you wanna sit down and keep watching tv?” frågade Sarah med fundersam blick.

NEJ, ABSOLUT INTE. SNÄLLA RÖR VID MIG, skrek Lunas tankar i absolut protest. Hon ville säga det till Sarah, men var inte säker på vad hon skulle svara.

”Uhm… yeah, sure?” svarade hon istället.

Åh du din fega fan…

Sarah såg på henne med förvånad blick. Sedan böjde hon sig fram och kysste henne med ena handen om Lunas kind och lade den andra handen i hennes. Luna besvarade kyssen med lycka i bröstet. De stod så en kort stund och kysste varandra mjukt, innan Sarah bröt kyssen. Hon såg Luna i ögonen och viskade,

”Liar.”

Hon höll ett fast tag om handen och ledde sedan Luna mot sitt sovrum. Väl där inne stannade hon framför sängen och vände sig mot Luna och sade,

”We wont see each other until next year after tomorrow. Tonight you are mine.”

Herre gud, hur kan hon vara så… …så SEXIG.

Sarah knuffade ner Luna på sängen, och kröp upp över hennes kropp. Hon log mot Luna innan hon begravde sitt huvud mellan Lunas lår och började slicka och kyssa hennes sköte. En skönare känsla hade hon aldrig upplevt förut. Ingen kuk, ingen hand och och ingen mun kunde leva upp till Sarahs tunga. Luna låg med händerna om sina bröst som hon masserade försiktigt medan hon fokuserade på Sarahs tunga som dansade över hennes underliv. Luna kom snabbt. Skakande och stönande, men Sarah slutade inte. Hon fortsatte genom spasmerna och ropen efter Lunas första orgasm, ända till nästa sköljde över henne. Två, tre, fyra… Hon tappade räkningen. Sarahs tunga var allt som betydde någonting nu.

Nästa morgon vaknade hon med Sarah i sina armar. En blick på klockan visade att det var väldigt tidigt. Hennes kropp kändes annorlunda - som att en lätt kittling gick konstant genom varenda muskel. Hon kunde inte komma ihåg hur kvällen slutat. Bilder av det rödhåriga huvudet mellan hennes ben var allt som fanns kvar. Luna reste sitt huvud för att se om Sarah sov, vilket hon gjorde.

Ögonen var stängda, och håret rufsigt. Hennes lätt fräkniga lilla näsa gav från sig mjuka susningar medan hon andades.

Hur kan du vara så fin?

Hon hade inte hjärta att väcka henne, men kände samtidigt att hon behövde besöka toaletten ganska snart. Så försiktigt hon kunde lämnade hon Sarah i sängen, och gick naken ut till badrummet. Efter uträttade behov, ställde hon sig framför spegeln och beskådade sig själv. Hennes nakna kropp kändes väldigt bekväm idag. Kinderna var lätt rosiga, håret såg friskt ut och hon kom snabbt fram till att hon nog inte sovit så bra i hela sitt liv. Ett djupt andetag senare, så öppnades dörren hastigt.

”Morning!” hälsade Sarah glatt. Hon stod utanför dörren iförd Lunas enda täcke.

”Uhm… Morning?” hälsade Luna tillbaka. Lätt överraskad att Sarah hade dragit upp dörren och inte verkade ha något problem med att Luna just hade suttit på toaletten.
”Slept well?” frågade Sarah med ett stort leende. Luna öppnade glasdörren till duschen och började spola vatten för att låta det nå en lagom duschtemperatur medan hon svarade,

”Yeah… Better than I have in years, I think.”

Svaret lät bra, men kändes genant i sista sekunden och Luna höll därför kvar blicken på det porlande vattnet. Sarah lät glad.

”Yeah, me too,” sade hon glatt och rättade till täcket som hon höll fast som en opassande klänning.

”Do you even remember the last thing?” frågade hon sedan med ett litet skratt. Luna tittade på henne, och visste inte riktigt vad hon skulle säga. Skulle Sarah bli ledsen om hon avslöjade att hon nästan inte mindes någonting?

”Uhm… No, not really. What happened?” svarade hon försiktigt, och till hennes lättnad skrattade Sarah hjärtligt och svarade,

”You blacked out! I have litteraly never seen anybody cum like that!”

Lunas var övertygad om att hennes förvåning syntes tydligt på hennes ansikte.

”Wha… What?” försökte hon, men Sarah förklarade.

”So… I was going down on you,” (hon sträckte ut och vickade lite på sin tunga, vilket fick Luna att rysa av välbehag), ”…and you were shaking and cumming like crazy.”

Luna stod med uppspärrade ögon och lyssnade noga på sin vän.

”And then I used my fingers on you,” (hon höll upp två fingrar och gjorde försiktigt stötande rörelser med dem i luften,) ”…and you started screaming all kinds of crazy things.”
”What?! What kind of things?” frågade Luna bestört. Vad hade hon sagt? Allt började kännas väldigt pinsamt - speciellt eftersom att hon inte kom ihåg någonting.

”Oh, lots of stuff!” svarade Sarah lättsamt.

”I love you, I’ll fucking murder you if you stop, fuck me til I die…” räknade hon upp på fingrarna, varpå Luna begravde sitt ansikte i sina händer av skammen.

”No… you are not serious…” försökte hon i hopp om att Sarah skulle avslöja att hon bara skojade.

”Anyway, suddenly you squirted all over me, screamed like a beast and pretty much fainted. It was really cool.”

Luna bara gapade.

”What?! How can I just forget this?” utbrast hon.

”I told you. Never seen anybody cum like that. I almost thought you died, first,” fortsatte Sarah med en faktisk ton. Luna visste inte vad hon skulle säga. Hon stod med ansiktet begravt i händerna och ville be om ursäkt för allt. Samtidigt var hon oerhört irriterad över att hon inte kunde komma ihåg vad som måste ha varit den bästa orgasmen i historien.

”Anyway… Care to join me?” frågade då Sarah, och Luna tittade upp. Täcket låg på golvet i dörröppningen och Sarah var på väg in under duschens porlande vatten. Luna stod först och beundrade hennes nakna kropp som sakta blev skinande blank av de varma strålarna men följde hennes sedan in i duschen. Det trånga utrymmet gjorde att deras kroppar snabbt lade sig mot varandra, och Luna njöt av närheten med den underbara flickan.

”Sarah…” började hon där de stod.

”Mhm?” svarade Sarah, som höll på med att samla ihop sitt hår för att tvätta det.
”Were you actually going to leave yesterday after we kissed?” frågade Luna medan hon också började trassla ur sitt hår. Sarah stannade upp och tittade på henne. Sakta kände Luna sedan hur Sarah närmade sig hennes ansikte. Hon lade först sin hand på Lunas bröst och smekte den över hennes kropp ner mot underlivet. Försiktigt kände Luna hur fingrarna började leka med hennes klitoris. Hon var öm efter den gångna kvällen, men Sarahs beröring var mjuk och försiktig och fick henne att släppa ifrån sig ett djupt stön.

Sarah tryckte sig närmare hennes kropp och kysste henne på halsen medan hon smekte henne. Sedan förde hon sakta in sina fingrar i Lunas öppning, böjde sig framåt och viskade i Lunas öra,

”What do you think?”

De stod i duschen tillsammans länge. De höll om varandra, kysstes och smekte varandras kroppar. Sarah tvålade in Lunas kropp, och avslutade med att smeka henne till en livlig orgasm medan de kysstes hungrigt.

”Damn… You are really good at that,” erkände Luna medan hon hämtade andan.

”I like that you like it,” svarade Sarah.

Timmarna gick och de samlade ihop sig för att åka hem över jullovet. De landade sedan där i entrén där de inväntade sin delade bil för att åka mot flygplatsen. Luna hade kommit ner först med sin väska. Hon hade på sig ett mjukt linne som hon bar en varm kofta över, och svarta tajta jeans ihop med de klackade kängorna. Först hade tanken varit att hon skulle ha på sig ett par mjukare och bekvämare byxor och sina vanliga sneakers för att flyga i. Men eftersom att det blev sista gången hon skulle se Sarah innan nästa termin bestämde hon sig för att ge henne något att titta efter när de skildes åt. Hon skulle ändå bara in ut till bilen när den kom så täckjackan fick ligga nerpackad medan hon väntade i entrén, och vinkade hej då till andra klasskamrater som passerade förbi för att åka.

”Hey!” hördes Sarahs röst från en avlägsen korridor.

Luna vände sig mot henne och såg det gnistrande leendet. Hon hade en svart kjol på sig med långa, svarta strumpor som gick nedifrån hennes bruna, klackade stövlar och ända upp över låren. Hennes mångfärgade topp var väl urringad som hon gillade det, och över den bar hon en tunn läderjacka som hängde öppen över axlarna. Det långa röda håret var uppbundet i en tjock fläta, och hon vinkade glatt mot Luna med ena handen, och drog sin tjocka rullväska med den andra.

”Shit! Won’t that be cold?” frågade Luna när hon fick syn på utstyrseln, men Sarah bara ryckte på axlarna så att hennes bröst hoppade till.

”Naa! I’m just going out to the car, and then on to the plane. That way I won’t have to change when I get off. It’s not really winter at home you know,” förklarade hon och satte sig i fåtöljen mitt emot Luna. Luna tittade på henne och kände snabbt känslorna från morgonen som våldsamt kittlade hennes mage. Hon kunde nästan se upp för kjolen på Sarah. Den ljusa huden på hennes lår riktigt lyste där de långa och jobbigt sexiga strumporna slutade.

”What are you looking at?” frågade Sarah henne med sitt vilda leende. Luna tittade upp mot Sarahs ansikte, och skrattade till.

”Nothing… Why?” svarade hon snabbt med ett leende och en ton som riktigt skrek som den dåliga bortförklaring det var. Sarah log, och skulle precis svara när hon blev avbruten.

”Ah! Ladies!” hördes en röst säga med grov dialekt.
Flickorna vände sig om och fick syn på en av sina lärare, Mr. Lennox som var på väg emot dem där de satt. En belgisk man i yngre trettioårs-åldern med svart välkammat hår, smala glasögon över sina bruna ögon och allt som oftast iförd en stilren kostym med en labbrock över. Idag bar han ingen labbrock men den grå kostymen passade honom väl, trots den lilla gubbmagen som putade ut ovanför bältet. Han var en trevlig och mycket beläst man, och hade visat sig väldigt fäst vid flickorna.

”Excellent! I’m glad I caught you both,” började han medan han fingrade på en brun pappersmapp som han bar med sig.

”What is it, sir?” frågade Sarah med ett leende.

”I’m in a hurry, so I’ll keep it short,” sade han och öppnade mappen.

”The academy have been asked to pick candidates for a very special project that will start during the spring term. I can not reveal the details as of yet, but I wanted you both to know that, as two of my best and brightest students, I will be recomending the both of you,” fortsatte han och tog fram två papper som han sedan räckte till flickorna.

Luna tog emot pappret och tittade på det.

Meeting of evaluation for Miss Hjort. L.
Teslach Academy – January 10th – 08:30 - Room C21
Failure to appear will result in immediate forfeiture of candidacy.
Best regards, Dr Vanja Belofwa – Head of Dep, for Special Projects.

Det var en udda inbjudan, och påminde inte om hur skolan sköttes i vanliga fall.

”What’s this about? Like, do we need to prepare anything for this?” frågade Luna förvirrat. Hon avskydde att inte veta vad som pågick.

”No need to prepare anything. Just focus on your usual studies and be on time for the meeting. I truly cant say any more,” förklarade han medan han snabbt samlade ihop sin mapp.

”As I said, I’m in something of a hurry. Lots to prepare. You two have a good christmas break!” sade han sedan medan hans blick dröjde kvar på Sarah innan han gav sig av. Flickorna vinkade och hälsade god jul åt Mr. Lennox.

”Did you notice how he looked at you?” frågade Luna sin vän.

”Yeah…” svarade Sarah med en stolt min, ”He does that alot.”

”Did you ever…?” började Luna fråga, men Sarah svarade snabbt,

”What? With Mr. Lennox? No! Never!” och Luna blev tyst.

”I kind of want to though…” erkände hon sedan, och de båda skrattade.

Inlagd: 2018-03-20 Nuvarande Betyg
betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33
Betygsatt: 6 ggr
Författare: chronauer (Medlem)
Email: [email protected]
Läst: 5894 ggr
Längd: 31299 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bi, Lesbiskt, Tonåringar
Nyckelord: Första gången, kärlek, Luna, Smart

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~