Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26742

Sälja Chefen Del2

Sälja Chefen Del 2

På hotellet kom vi överens att äta tillsammans kvällsmaten och komma fram till ett gemensamt strategi inför morgondagens möte med kunden. Vi åt maten helt tysta, den smakade inte alls bra just där och då.

När vi var klara försöker hon få mej att hålla tyst under mötets gång och låta henne styra det hela, jag går inte med på det sa jag då hon får sitt utbrott och jag kan inte hålla käften längre utan vi bråkar där.

Hon blir riktigt förbannad och säger att hon går till sitt rum och tar en dusch hon skiter i hur det går för oss imorgon, hon reser sej vänder på klacken och med snabba steg går från borde. Jag sitter där en stund och är riktigt förbannad och försöker samla mej.

Går fram till baren och beställer en öl fortfarande ilsken, vid min sida står två riktigt stora svarta killar som har sett allt detta. Jag tittar upp på den närmaste, en vacker man i sina bästa år med mjuka ansiktsdrag och ett varmt milt leende. Han ler lite mot mej och jag ser hans klarvita tänder.

- "Bråkat med frugan" säger han.
- "Ja" svarar jag
- "Hon är vacker" säger han.
- "Och sexig" säger den andra.
- " Ni kan få henne om ni vill" säger jag förbannad och viftar bort med handen.
- "Hur mycket då" frågar den ena och ler.
- " 1000 " säger jag och tror att jag är fortfarande i Sverige och tar det hela som ett skämt.
- " För båda " säger den andra.
- " Nej, var och en naturligtvis" svarar jag och skrattar.
- " Vilket rums nummer" frågar den första.
- "248" svarar jag och säger hennes nummer utan att tänka vidare.
- " Du får vara med om du vill" säger den andra och vi skrattar alla tre och byter samtalsämnet. Jag tar det som ett skämt, grabbsnack i baren...

De är också på affärsresa visar det sej och kommer från Senegal, vi samtalar lite och de är väldigt artiga och tillmötesgående killar. Det visade sej att vi har gemensamma underleverantörer och även om våra branscher är olika har vi en del gemensamma beröringspunkter.

Vi byter visitkort och de går vidare. Jag tar en öl till och tänker inte mera på det, det plingar i telefonen jag dricker min öl och funderar på morgondagens möte, efter ett tag tittar jag på telefonen och där står det att överföringen på 2000 EU insatt på mitt konto. Telefonnummer och mina uppgifter fanns på kortet. Jag blir kallsvettig, ben känns som gel nu. FAN, FAN, FAN vad har jag gjort nu. Jag skyndar, nästan halvspringer upp till "248".

Det hörs långa vägar stönande och konstiga ljud, dörren var inte låst så jag kommer in i rummet. Till min förvåning ligger min chef på alla fyra med två STORA killar i var sin ände. Den ena pumpar på bakifrån med världens största kuk, har aldrig i mitt liv sett större. Den andra står på knä och matar på i hennes mun, hon sväljer så gott hon kan men det går bara inte att ta in den helt, den är enorm, minst lika stor som den första. Hon tittar på mej förvånad men verkar tycka om situationen som hon befinner sej i. Jag känner mej lite lättad, det är ingen våld inblandad i alla fall tänker jag och slappnar av. Stänger dörren sakta med ryggen. Tittar förvånad och får inte det hela ihop, med hennes kortväxta kropp borde de två enorma kukar möta varandra någonstans i henne, står gapande och tittar på.

Efter en stund stönande och intensivt stötande från båda håll drar den ene ut sin stora lem från hennes mun och lägger sej på rygg. Först nu ser jag den i sin fulla längd, jag lovar har aldrig sett större, själv har jag 18cm ganska grov i diameter, denna var minst två mina tycke jag.
Den andra kille drar ut sin kuk ur henne och pekar på att hon skall rida den som ligger ner.

Hon reser sej med ett stort leende och gör precis som den förste peka att hon skall göra. Väl där tar hon in kuken först halvvägs för att sedan glida in hela den enorma kuken i henne. Sakta rider hon och njuter. Jag får värsta stånd nu, och jag plockar fram den, den känns som en leksak i jämförelse med de andras apparater även på långt håll. Den första killen ställer sej bakom henne och trycker hennes överkropp försiktigt framåt, och nu förstår jag var det hela är på väg, skit tänkte jag detta går aldrig och kommer närmare för att se.

- " FY SATANS DJÄVLAR" vrålar hon när han trycker bakifrån och jag ser hur bara halva ollonet tränger in i hennes perfekta röv.

- " Få tyst på henne, annars kommer hela hotellet att samlas här snart" säger den ena av killarna.

Utan att tänka till stoppar jag kuken i hennes mun, till min förvåning tar hon den villigt och börjar suga nåt våldsamt. Killen börjar nu trycka bakifrån, hon gapar av smärta och öppnar halsen varpå jag kommer in ännu djupare i hennes hals.

Detta upprepas tills jag är inne till roten med min kuk i hennes hals. Jag se att nu även den enorma kuk är i hennes röv enda till roten och han börjar nu sakta pumpa på. Hon börjar nu sakta glida fram och tillbaka med sin hals det känns underbart för mej.

Det kommer långa "mmmm" från henne och man märker att hela hon njuter och är i någon halv medvetande om situationen. Detta pågår en stund och jag känner att jag orkar inte hålla emot längre, tänkte dra mej ur och spruta på henne, men just då känner jag hennes hand mellan mina ben, hon stoppar in ett finger i min anus och trycker till och därmed manar på att jag skall komma ännu djupare i hennes hals.

Nu tar jag tag om hennes huvud och pressar på allt jag orkar, hon juckar till med fingret i min röv och det svartnar för mej, jag sprutar djupt i hennes hals. Ett "mmm" kommer från henne. Jag gnisslar med tänder och stönar som aldrig förr. Hon släpper mej nu, och jag drar mej ur för att hon skall kunna andas.

Hon flåsar och är helt borta. Hon njuter av situationen som i en trans, medan de stor-kukade killar pumpar på allt va de kan nu i båda hålen, hon NJUTER på riktigt och stönar. Jag tar mej tillbaka och går ut ur rummet. De klarar sej själva nu tänker jag, och själv har jag "inte mycket" att bidra med.

Går till mitt rum och är tagen av situationen, tänker lite på hur det kommer att på imorgon och somnar.

Inlagd: 2018-03-19 Nuvarande Betyg
betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43 betyg: 6.43
Betygsatt: 7 ggr
Författare: MOJO
Läst: 6816 ggr
Längd: 6038 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Analt, Etniskt, Hetero, Moget
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~