Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26724

Lesbisk hård pluggkväll

Jag satte mig som vanligt vid fönstret på det guppande pendeltåget och såg ut genom det dammiga glaset. Solstrålarna som kikade fram genom molntäcket gjorde mig gladare och gladare när jag såhär framåt våren började skaka av mig min vintredepression. Jag klev av på en ny station som jag vanligtvis bara åker förbi utan att ägna en tanke åt att man faktiskt kan bo där. Mina klackskor kändes ovana och jag snubblade till när jag gick på bussen som skulle föra mig till min slutdestination. Busschauffören log lite åt den klantiga tjejen som haltade bak i bussen och satte sig längst bak. En ung kille kommenterade mitt långa blonda hår och smala ben men jag ignorerade honom och satte hörlurarna över öronen.
Jag klev av bussen på den stationen jag hade på lappen och såg mig omkring. Det låg en mataffär i ett hörn och en solig park bjöd på härliga gräsmattor ch nötta bänkar. Ett äldre par kom ut ur en trappuppgång och gick iväg mot nya äventyr.
Jag såg ett tag på småstadsidyllen som jag knappt kunde tro låg nån halvtimme ifrån Stockholms innerstad. Solen kikade fram och påminde mig om att jag var påväg nånstans. Jag började leta efter adressen som jag hade på lappen. Efter en snabb blick på en tavla över området gick jag in på en liten innergård och fram till nummer åtta. Jag gick upp på andra våningens ytterbalkong och ringde på dörren. På andra sidan hördes fotsteg och dörren öppnades av en tjej i 20-årsåldern. "Hej, Vickan", sa hon, "vad bra. Jag var just på väg att ringa och fråga om du hade gått vilse. Alla husen ser likadana ut här." Jag såg på den korta tjejen i dörröppningen. Hon var strax över 1,50 och hade svart hår i page. Hennes stora plastiga glasögon fick henne att kännas lite pluggig men det var bara positivt. Jag log mot henne och gav henne en påse chokladpraliner från hörnkiosken i mitt bostadshus. "Hej, Jelena", sa jag, "till pluggkvällen." Jelena tackade mig och än en gång tänkte jag på hur mycket hennes uttal hade förbättrats sen första dagen på vår utbildning. Hennes språkkänsla var utomordentlig och de fåtal gånger man hörde hennes grekiska brytning var bara charmiga.
Hon släppte in mig i lägenheten och jag kände mig som en jätte. Jelenas våning var anpassad till en liten grekisk 20-åring på strax över 1,50 och inte för en lång svensk tjej på nära 1,90. Jag såg ner på mina klackskor som gjorde mig ännu längre och insåg att det kanske var dumt att ta dem idag när jag skulle träffa Jelena, trots att de var mina finaste skor.
Jag gick in och Jelena bjöd på kaffe på grekiskt vis. Jag såg förundrat på hennes estetiskt utsmyckade hem. Hon bodde inte stort utan hade bara ett rum där både säng, soffa och kokvrå skulle få plats. Jag slog nästan huvudet i hennes taklampa och förbannade mig själv för min längd.
Jelena gav mig en kram och jag insåg att hon knappt nådde mig till bröstkorgen. "Sätt dig", bjöd hon och jag satte mig i soffan. Hon tog plats bredvid mig och vi började packa upp våra böcker.

Efter tre timmar med algebra började vi tröttna och tog en paus med hembeställd pizza. Jelena läste högt ur sina anteckningar medans vi åt och vår förståelse ökade sakta för algebran. "Fan, jag är grek och kan inte algebra, vi ska vara bra på sånt", sa hon och jag skrattade till. Efter två timmar till knäckte jag med nacken. Att hänga böjd över tunga böcker är inte vad läkarna rekommenderar folk som är nära 1,90. Jelena såg på mig, "ha du ont?" frågade hon och jag struntade i hennes grammatiska fel. "Ja, lite i axlarna och nacken." Hon reste sig upp och ställde sig bakom mig i soffan. Hon greppade tag om mina axlar och skrattade till när hon insåg att hon bara behövde böja knäna lite för att få en perfekt arbetshöjd. Hon började knåda mina axlar och jag kände tröttheten rinna ur mig. "Du är jätteduktig", sa jag och tog av mig min tjocka tröja. "Tack, jag lärde mig det av min kusin" sa hon, "han har en praktik i Aten." Hon började massera hårdare och jag stönade till av smärta när muskelknutorna gav med sig. "Inte så illa, va?" sa hon och drog upp min T-shirt för att kunna massera ryggen. Jag tog av mig den och hon såg förvånat på mig. "Har du ingen BH?" Jag såg på henne och vred mig så hon såg mina nästan platta bröst. "Jag har sån tur att jag inte behöver nån, det ser bara larvigt ut om jag försöker." "Oj", sa hon, "förlåt jag ville inte förolämpa dig." Hon betraktade mina små bröst som passade illa på min långa kropp. Jag log, "ingen fara. Jag blir inte arg. Det är ju även mitt eget fel som tränar bort brösten." Jelena såg på mig, "det var nåt med styrketräning, va?" Jag nickade och hon bad mig lägga mig ner på mage i soffan och drog med händerna över mina väldefinierade muskler. "Inte illa", sa hon och masserade vidare, "du är jättesnygg."

Jag låg kvar och lät mig masseras medan jag fattade ett beslut. "Jelena, på tal om det... Jag tänkte fråga en sak..." Jelena slutade att massera mig. "Jag vet vad det är. Det är väl om julfesten?" Jag nickade. Vi hade gått ut hela klassen och under en fyllelek hade jag och Jelena varit tvugna att kyssa varann. "Var det bara jag som...?" frågade jag och Jelena blev tyst. "Nej, det var nog det inte", sa hon och jag hörde på att hon sa fel att hon tänkte djupt. "Du dröjde dig ju kvar i kyssen ganska länge", sa jag och hon masserade vidare. "Ja, du också" sa hon. "Jag måste erkänna att jag är tändad på dig." "Jag är tänd på dig med men det vore min första tjej-tjej-upplevelse." Jelena muttrade för sig själv. "Tänd. Tänd, inte tändad."

Hon ställde sig upp. "Är du beredd att gå vidare med det?" Jag reste mig och kände hur jag tornade upp mig framför henne. "Kanske, jag vet inte, det är lite läskigt." Hon höll ut armarna och jag kom fram till henne. Hon slog armarna om min midja och jag kände hur hon la sitt huvud mot mitt bröst. Bröstvårtorna styvnade till och jag rodnade. "Lugn", sa Jelena och satte på en lugn låt på mobilen och kastade den i soffan. "Lägg armarna om mig." Jag lydde och hon började sakta dansa med armarna om min midja. "Låt din kropp bestämma det din hjärna inte vågar." Jag började följa hennes rörelser och vi dansade sakta med varann i hennes lilla våning. Hon reste sig upp på tå och jag böjde mig ner så vi kunde kyssas. Hennes läppar smakade gott och hennes andedräkt doftade mystik. Hennes tunga spelade sakt mot min och jag kände hur skönt det var att hålla den vackra sköra Jelena i min famn. Hon kramade mig och kysste min hals försiktigt innan hon lät mig andas ut min nervositet. Hennes fingrar strök mina muskulösa armar. "Jag tänder verkligen på dina muskler", sa hon och smekte mig över bröstkorgen. Jag andades in och höll andan medans hon sög på min styva bröstvårta som stod rakt ut från mina platta bröst. "Är du lite nervös?" frågade hon och jag nickade. "Dumt va? Jag är ju så lång och..." Jelena satte fingret till munnen och tystade mig vänligt. "Det har inte med det att göra. Jag var också jättenervös första gången."

Jag såg på henne, "var du? Du som är så tuff?" Hon skrattade till, "inte den gången. Jag var livrädd men vet du vad som hjälpte mig?" Jag skakade på huvudet. "Jag tog det lugnt och bestämde själv om jag ville stegra upplevelsen eller stanna. Vi kan prova det om du vill." Jag bet mig i läppen. "Jelena, jag vill egentligen inget hellre än att hoppa i säng med dig men det är första gån..." Hon nickade och log. "Jag förstår dig. Sätt dig här i soffan så fixar vi det här."

Jelena kysste mig där jag satt i soffan och började sakta att smeka av sig sina kläder till den lugna musiken. Jag såg på hennes korta kropp och de vackra benen som slutade i ett par välformade fötter. Hennes bröst var välformade och i perfekt storlek för henne längd. Hon rörde sina armar som en grekisk gudinna när hon ställde sig framför mig. "Vill du suga på mina bröst?" frågade hon skämtsamt och jag nickade. Jag höll den lilla grekiska kvinnan om midjan och började suga på hennes bröst. Hon stönade till och smekte mitt hår. Jag nafsade lite i bröstvårtorna och hon ryckte till. "Ingen fara, du behöver bara slappna av", sa hon och satte sig i andra änden av soffan. Tresitssoffan var stor nog för att hon skulle kunna lägga sig mot armstödet och nå fram till min rumpa med fötterna. "Nu behöver du bara se på", viskade hon och petade lekfullt på mig med foten.

Jag satt i min ände av soffan och såg hur Jelena började smeka sina bröst för mig. "Jag älskar dina små bröst", sa hon förföriskt och sög på ett finger som hon sen gned mot ena bröstvårtan. "Du får vara med hur mycket du vill." Hon smekte sin mage och drog med foten över mitt ben innan hon drog upp knät mot sig och lyfte benet högt upp i luften. "Gillar du mina ben?" frågade hon och la tungan mot benet. Jag nickade och kände hur Jelenas sugande blick förförde mig medans hon sakta drog tungan över benet. "Jag lovar att dina långa härliga ben smakar ännu bättre", viskade hon. Hon bjöde ner huvudet och lyckades slicka på sin ena bröstvårta. Hon skrattade till när bröstet föll ur händerna på henne och skrattet löste mycket av min nervositet. Det var ju trots allt ingen fara. Jelena särade på sina ben så jag såg hennes rakade mus. Hon la handen mot musen och började smeka den sakta. "Gillar du att se min mus?" Jag nickade och svalde. Hon stack fingrarna i munnen och sög sakta på dem innan hon började onanera. Jag såg på den lilla grekiska späda kvinnan som satt nån meter ifrån mig med särade ben och onanerade.

"Jag tänker mig att det är du som slickar mig nu", viskade hon ömt. "Jag har drömt om din varma tunga sen julfesten." Hon stack in fingrarna i musen och slickade på dem. "Du skulle bara ana hur kåt jag blir av smaken av fitta" sa hon och jag förde omedvetet handen till mitt ena bröst. "Jag älskar att känna min egen fittsmak, den smakar härligt upphetsande. Vill du smaka?" Jag nickade och Jelena stack fingrarna i sin fitta, pullade lite och sträckte fram fingrarna mot mig. Jag tog hennes fingrar i munnen ochsög på dem som om de var en exklusiv dessert. Smaken av hennes kåthet spred sig i munnen och vidare till resten av koppen. Hon smekte fittan och brösten medans hon ålade sig i soffan. "Om du visste hur kåt jag är nu? Kåt på dig." Hennes blick fångade min och jag kände hennes upphetsning när hon upphetsat började smeka sig snabbare. Hon stönade snabbare och högre och det gick inte att ta miste på att hon blev mycket upphetsad av att jag såg på. "Vickan, gillar du att se mig onanera? Gillar du att se mig så kåt att jag knappt står ut? Gillar du att se min fitta glänsa av kåtsafter?" Jag smekte av mig resten av kläderna och la mig likadant som Jelena. Jag la en kudde under huvudet och såg hur hon onanerade upphetsat.

Jag insåg att jag också onanerade och att det kändes bra att Jelena såg på. Hon smekte mig med foten längs magen och bröstkorgen. Hennes tår nöp tag om min ena bröstvårta medans hon började stöna allt högre. Jelena kved plågat av sin egen kåthet och jag kände hennes kropp vibrera i soffan när hon upphetsat ökade takten. Hennes fingrar smekte fittan frenetiskt medans hon stönade fram ord på grekiska. "Jag kommer nu, Vickan, jag vill att du ser min orgasm!" Jag onanerade medans jag såg Jelenas rygg krampa sig i en lång orgasm.

Hon la sig sen ner igen och såg på mig. "Fortsätt gärna att onanera om du känner dig bekväm med det." Jag nickade osäkert, det var läskigt men jag hade blivit mycket upphetsad av henne." Jag smekte brösten och musen medans Jelena satte sig mot armstödet igen och sakta började att onanera till. Jag hade aldrig trott att det kunde kännas så mycket skönare att onanera inför en annan tjej men Jelenas kåta blick gjorde att jag kände mig mycket sexig. Jag stack fingrarna i fittan och lät henne smaka på mina safter. "Jelena, jag står inte ut", sa jag. "Vill du slicka mig?" Jelena nickade och la sig mellan mina ben. Hon slickade min fitta långsamt och jag onanerade medans hon lät tungan hitta ställen jag inte trodde att jag hade. Snart hade jag båda händerna på brösten och lät Jelena leka med tungan i min fitta. "Jag kommer..." viskade jag och Jelena satte munnen runt min klitoris och sög in den i sin varma mjuka mun. Jag stönade fram min orgasm och Jelena kysste min klitta genom hela orgasmen.

Jag låg på rygg i soffan och Jelena låg över mig. Vi kysstes och hånglade sakta och kärleksfullt en lång stund. "Det var väl härligt?" frågade Jelena. Jag nickade, "otroligt! Jag borde ha kommit hit för länge sen."
Jelena var tyst ett tag. "Vill du slicka mig?" sa hon. Jag tvekade, "jo jag kan testa men jag är nog inte så bra..." Hon la sig på rygg med särade ben, "ingen fara, det är inte jag heller." Jag lutade mig fram och slickade försiktigt på hennes blygdläppar. Smaken av kåthet spred sig i munnen. Jag slickade djupare i hennes fitta och hon stönade till. "Åh du slickar så skönt", viskade hon och jag började att slicka ivrigare. Jelena smekte mitt hår medans jag begravde tungan i henne och kände ur hon krampade ordentligt. "Vickan, du är så skön", mumlade hon och jag kysste hennes klitoris när hennes orgasm kom, något svagare än den innan. "Gjorde jag fel?" frågade jag och hon skakade på huvudet. "Nejdå, det är mig det är fel på. Jag älskar att ha sex med tjejer men ibland vill min kropp bli penetrerad." Jag såg besviket ner, "så det här med oss..."

Jelena såg på mig, "nej, tänk inte så, jag vill ha dig. Du kan väl penetrera mig?" Jag visade på mitt renrakade kön. "Hur då?" Jelena kysste mig, "vänta här." Hon gick bort och hämtade en strapondildo i en låda. Hon tvättade av dammet av den och gav mig den. "Vet du, jag har fantiserat mycket om dig. I en fantasi är du en stor amazonkvinna som knullar mig brutalt. Hon visade på mina muskler, det är väl ingen förvånande fantasi?" Jag skakade på huvudet, "nja, ovanlig kanske..." Jag såg på hennes lilla kropp. "Jag kan försöka ge dig vad du behöver."

Jag reste mig upp och spände på mig straponen. Jelena hjälpte mig med de otympliga remmarna och stod framför mig med den grova kuken riktad mot sig. "Du hade inte kunnat ta nån mindre?" frågade jag och skrattade. "Det är den här jag knullar när jag fantiserar om dig" sa hon och log. Jag la armen om den späda kvinnan och lyfte upp henne i luften. Hon var mycket lättare änvikterna jag lyfter på gymmet och jag slängde upp henne i min famn som en brudgum som ska bära sin brud över tröskeln. "Wow", utbrast Jelena och smekte musklerna som jobbade under min hud. Jag spände mig lite extra och hon slickade längs min arm. "Behandla mig gärna som en liten knulldocka som fångats av en brutal amazonkrigare" sa hon men om jag säger "banan" så¨måste du lova att sluta. "Banan?" jag såg nog helt paff ut för hon skrattade till. "Det kallas safeword. Ifall jag tycker att leken går för långt."

Jag slängde upp Jelena på axeln och bar iväg med henne till sängen. "Nu jag dig knulla" grymtade jag och kände mig fånig men Jelena stönade upphetsat till när jag slängde ner henne i sängen. Jag tog upp henne igen och förde hennes bröst till min mun. Jelena pep till när jag höll henne i luften och sög och slickade på hennes bröst. Jag vände henne upp och ner och slickade hennes fitta medans jag höll henne i ett fast grepp. "Nu du kuk", sa jag och tryckte ner henne i sängen på mage. Jag satte händerna på hennes handleder och höll ut dem åt sidorna innan jag stötte löskuken i hennes fitta. "Nej,sluta! Släpp mig!" skrek Jelena och jag lydde genast. "Förlåt, jag menade inte att..." Hon såg på mig, "Vickan, jag sa inte banan. Det hör till leken att jag kämpar emot lite om det är okej." Jag såg på henne, "så jag slutar bara om du säger banan? Allt annat är bara på lek?" Hon nickade, "precis."

Jag tog tag i hennes huvud och pressade in dildon i hennes fitta igen medans jag höll ner henne mot sängen. Hon sprattlade emot och stönade högt när jag började knulla henne. Jag lyfte upp henne ur sängen och reste mig med henne i min famn. Stående trädde jag på henne på löskuken och började lyfta henne upp och ner så fittan gled över dildon. Hon skrek fula ord på grekiska och jag klämde hårt om hennes bröst medans jag straffknullade hennes tajta fitta med den grova kuken. "Aaaj!" kved hon och jag tryckte upp henne mot en vägg så brösten gneds mot tapeten. Jag knullade henne hårdare och hårdare och hon tappade nästan luften för varje juck. "Jaaaa" flämtade hon, "hårdare!" Jag la henne på golvet och satte foten mot hennes huvud medans jag stötte kuken i henne. Hon stönade högt och jag ryckte upp henne till stående på alla fyra. Hennes bröst drämdes mot hennes bröstkorg när jag fattade tag om hennes höfter och knullade henne brutalare än jag vågar medge. Jag hörde brösten piska mot huden och såg hur hon började frusta i extas. Jag pressade på hårdare och hennes stön och svordomar på grekiska försvann och ersattes av ett djuriskt brunstskri. Hon skrek ut sin kåthet, för kåt för att kunna formulera ord och ur hennes mun rann det en sträng saliv. Jelenas vrål nådde en kulmen och hon föll platt ner på marken och andades häftigt av utmattning.

Jag tog henne i min famn och bar henne till sängen. Jag smekte hennes vackra pagefrisyr och höll om henne tills hon hade lugnat ner sig. Efteråt låg vi länge och pratade och kysstes. "Vickan, det var det bästa sex jag nånsin haft" viskade hon och kysste mig. "Tycker du inte att jag är skum?" Jag ryckte på axlarna. "Lite kanske, men det gör inget. Det här var inte som jag hade tänkt mig första gången men jag gör det gärna för din skull." Hon kysste mig, "betyder det att vi är ihop nu?" Jag smekte henne ömt, "jo, det gör det nog."

Inlagd: 2018-03-08 Nuvarande Betyg
betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1 betyg: 8.1
Betygsatt: 10 ggr
Författare: Cute (Medlem)
Läst: 13769 ggr
Längd: 17497 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bondage, Lesbiskt, Onani
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Birgit316 2018-05-01 05:52 Anmäl kommentar  
Vіll du knulla skönheter оch inte betаla för det? Här är wеbbаdrеssen → vyx.se/ghp
Märta700 2018-05-01 05:52 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhеtеr осh inte bеtalа för dеt? Här är wеbbаdressеn → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~