Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26663

Ofrivilligt Förnedrande

Sommarlovet hade precis börjat och jag hade just gått ut sista året i skolan, till hösten skulle jag börja läsa på gymnasiet.
Som alla andra femton åringar så hängde jag mycket nere på staden om kvällarna och framför allt i helgerna. Det var onsdagskväll och fart på stan, jag skulle ner och kolla läget tänkte jag. Egentligen skulle Anders och jag gått ner i kväll men Anders hade varit tvungen att följa med sin farsa till Danmark för att hjälpa en släkting att flytta. Så jag fick vara själv i kväll, Patrik och Stefan var inte heller hemma de hade redan gått ner på stan. Eller rättare sagt åkte omkring på stan med en kusin till Stefan.
Morsan och Farsan var i väg till stugan vi hade utanför Skara, själv hade jag tröttnat på att åka så långt så jag fick stanna hemma om jag bara lovade att inte hitta på djävulskaper. Det var så djävla skönt att få vara ensammen hemma i tre veckor.
Jag tog min jacka som hängde över stolen i hallen, tog med mig en hundring av de pengar som farsan gav mig till nöje. De andra pengarna skulle vara till mjölk och mat så de fick jag inte röra. Jag gick ut och låste dörren ordentligt. Tog min cykel i garaget och trampade ner till stan.
Jag ställde cykeln vid stationen som alltid och gick den sista biten ner genom centrum. Det var ganska folktomt än så länge men klockan var ju bara sju på kvällen, framåt niotiden brukar nog de flesta röra sig ner mot krogen.
Jag traskade bort till torget och satte mig på en bänk i hopp om att Stefan och Patrik skulle dyka upp. Efter en stund hörde jag någon ropa ” Erik”! jag sneglade bort mot pizzerian och såg då Stefan sitta i en bil. Jag knallade bort till dom.

- Hoppa in du med vet ja! Ta dig en bira i bakluckan först och hoppa in vet ja sa Stefan.
- Öhhhh. okej får jag plats då?
- Ja för fan. sa Pata

Dom två hade väl redan slukat i sig ett par biror, det märktes nog på dom.
Jag hoppade in i baksätet och hamnade brevid en djävligt söt tjej, hon satt nu för tillfället i mitten och Patrik satt längst ut på vänster sidan i den röda Volvon med tonade rutor. Det var en gammal 740 som var upphottad som ägdes av killen som körde.

- Det här är Ante sa Stefan och presenterade mig. Min kusin som nyligen tagit körkort.
- Tjänare sa Ante
- Tjabba, juste bil du har sa jag.
- Tack.
- Elin ! sa bruden brevid och gav mig en lätt kram.
- Erik som du hörde. sa jag.

Ante drog i gång bilen och jag knäckte kapsylen på bärsen. Vi gled runt några varv på stan och dundrade på med musik i bilen. Elin och jag kom bra överens med en gång från början. Det kändes nästan som vi känt varann länge, trots att vi bara känt varandra i en halv timme. Ante svängde in på en mack för att tanka lite och vi andra passade på att hämta in några öl till. Det började redan att snurra efter första ölen och jag ville bara ha mer. Det var ett tag sedan man tog sig en fylla nu. Vid avslutningen blev det ingen för att då firades min avslutning hemma med mina föräldrar och mina syskon som kommit hem på besök. Syrran bor i Malmö och brorsan i Gävle så då kände man sig tvungen att vara hemma och hålla sig i skinnet.

Vi knökade in oss i bilen igen och tog en sväng ner på stan igen. Det började snurra rejält nu och jag kände att jag var tvungen att sätta mig på en bänk i friska luften och nyktra till lite. Ante stannade vid torget och jag hoppade ur i sällskap med den där söta tjejen. Vi satte oss på en bänk och de andra tre gled i väg igen.
Vi satt och små pratade lite och hade det trevligt.

Vad jag inte visste var att de andra var glada att Elin följde med mig ut ur bilen.

Jag frågade hur gammal hon var och fick nästan en chock när jag fick veta det.

- Det vill du inte veta sa Elin
- Det vill jag visst sa jag.
- Okej jag är faktiskt äldre än du tror! Kan du gissa?
- Öhhh. okej då 18 bast!
- Fel fel, jag är faktiskt äldre än så, 29 är jag.
- Va!?! Det ser du då inte ut att vara sa jag.
- Jo det är sant, många tror jag är runt 17-18 år.
- Skit samma, du är djävligt fin för det sa jag.
- Tack, tycker du det? sa Elin.

För att vara 29 så måste jag erkänna att jag föll för henne trots min ålder, 15 år och hon dubbelt så gammal. Hon kunde ju nästan vara min morsa. Men jag tänkte att vad fan spelar åldern för roll. Jag menar vi var ju knappast tillsammans, vi har ju nyligen lärt känna varandra.

Klockan tickade i väg och det var fortfarande folktomt på stan. De flesta sparar sig nog till helgens fester. Vid halv tio hade vi tröttnat på och sitta här och glo så Elin frågade mig och jag ville hänga med hem till henne istället. Hon bodde en bit utanför stan i ett hus mitt i skogen, hon delade det med en av hennes väninnor.

- Klart jag vill, jag vill lära känna dig bättre sa jag.
- Okej vad bra, jag ringer till Karin så får hon hämta oss nu då. Hon skulle hem till sina föräldrar en stund. Så då passade jag på att hänga med in till stan för att kolla läget och ta en öl.
- Ja gör det, Var det henne du bodde tillsammans med? undrade jag.
- Ja det är det, jag har inte sagt det tidigare men jag är och Karin har ett förhållande, Vi är bisexuella båda två.
- Okej!

Elin tog fram sin mobil och ringde upp Karin.

- Kommer du och hämtar oss nu?
- Oss? vadå har du träffat någon?
- Ja vi har en liten pojk att ta hand om sa Elin och log mot mig.
- Nääe! Jag kommer med en gång, Har du berättat något för honom?
- Nej inte om det men han vet om att vi är tillsammans.
- Okej jag kommer nu, Puss så länge.
- Puss puss sa Elin och la på.

Jag tänkte lite för mig själv vad det var jag gett mig in på, men hon var ju så fantastiskt snygg Elin så henne ville jag lära känna mer. Det värsta vore ju om hon vill ligga med mig jag är ju fortfarande oskuld så det skulle bli väldigt pinsamt.
Det närmaste sex jag kommit är väl en porrtidning och min högerhand.
Fast jag vet att det inte kommer att bli så, för hon var ju tillsammans med Karin ju.

Efter bara några minuter sedan de la på så kom Karin runt hörnet. Hon kom i en fin Merca och hämtade oss, så pengar hade de nog. Elin öppnade dörren och fällde fram sätet och bad mig hoppa in där bak.
Själv satte hon sig i framsätet.

- Karin! Hej föresten. Presenterade hon sig
- Erik.
- Du var mig en liten söt pojke. kommenterade hon.
- Tack, du var söt du med fick jag fram.

Karin la i ettan och började resan hem till dom.
Gud ! tänkte jag, vad gör jag i baksätet i en bil med dessa två gudomligt söta och vackra tjejer. Jag är ju bara femtom och de är dubbelt så gamla.
Elin var blond med långt hår och ganska lång, hon hade blåa ögon och en välsvarvad kropp. Karin var däremot inte lika lång men var minst lika vacker hon, hon hade lite längre än axellångt hår och var något mörkare, mellan blond åt det hållet. Hon hade mörkblåa vackra ögon och en mun som säkert kunde göra gott ifrån sig.
Vi satt och små pratade på vägen och jag fick veta av Elin att Karin var två år yngre än Elin. Skit ! tänkte jag, att de var tvungna att vara så gamla. Ingen av dom dessa skönheter skulle ju någonsin vilja ha mig som pojkvän. Inte med en sådan stor åldersskillnad.

- Hur gammal är du ? frågade Karin.
- Tja jag är bara ett barn jämfört, femton.
- Oj då, så du är en liten pojke sa Karin

Både Karin och Elin flinade lite och blinkade åt varandra. Jag såg det i backspegeln och tyckte det nästan kändes lite pinsamt och löjligt.
Om jag bara hade vetat vad som komma skulle så hade jag förmodligen aldrig följt med dessa två kvinnor hem.
Bilen svängde av vägen och in på en enslig skogsväg. Några kilometer in på vägen var vi framme vid ett fint gammalt hus.
Karin parkerade på grusplanen framför huset, vi klev ur bilen och gick sakta fram mot huset. När vi gått igenom grinden kom man in på en stor gräsmatta med en ganska lummig trädgård. Till höger på gaveln om huset fanns det en pool. och på vänster sidan låg några uthus och en gäststuga. Nu stod vi på farstubron och Elin låste upp dörren, det var ett hus som var ganska stort och i gammal stil fast nyrenoverat. När vi kom in i den stora hallen fanns en trappa på vänster sidan som gick till över våningen. Till höger låg ett stort kök som var i stil med ett bondkök, det fanns en dörr till uteplatsen med poolen där också.
Rakt fram Snett till höger var vardagsrummet, ett stort och mysigt rum. Till vänster om det låg badrummet och under trappan fanns det en dörr som gick till ett annat rum som var låst.

- Vill du ha te eller kaffe eller något annat? frågade Elin
- Tar gärna en kopp te svarade jag.
- Du får gärna gå runt och kika lite sa Karin

Jag gick runt lite och tittade, tjejerna hade mycket fina saker. Jag stegade upp på övervåningen och kollade. Jag kom upp i ett stort allrum och så fanns det tre rum till där uppe. Med det samma till vänster var ett stort sov rum och jag gläntade lite på dörren, det såg ut som ett barn rum med leksaker och kramdjur i ena hörnet. Jag tittade inte så noga utan gick vidare till de andra rummen, den ena dörren gick till ett sovrum och den andra dörren var låst så det fick vara.
När jag kom ner satt tjejerna i tv-soffan, teet var klart och upphällt. Jag gick och satte mig i soffan jag med. Måste säga att det var mysigare här än om jag skulle åkt hem till ensamheten. Vi satt och småpratade lite och Karin och Elin berättade att de varit tillsammans i sju år nu. Vi gled närmare in på samtalsämnet sex och jag började bli lite nervös. Plötsligt frågar Karin om jag legat med en tjej någon gång, jag kände röd färgen stiga.

- Nej aldrig, jag är oskuld svarade jag.
- Men du har väl runkat? frågade Elin.

Röd färgen blev än mer intensivare och jag märkte att tjejerna tyckte detta var kul.

- Ja det har väl hänt nån gång fick jag till
- Små pojkar som du har väl inte hunnit med så mycket än sa Karin flinande.
- Nej det är nog sant det, men jag hinner nog.

Vi lämnade samtals ämnet efter en stund och jag kände mig lite lugnare igen, jag var definitivt inte redo att ha sex med två tjejer på en gång fast det kanske skulle vara skönt. Jag var nog lite rädd för att knulla än så länge.
Karin reste sig och gick upp för trappan, jag hörde att hon klev in i barnrummet precis ovan för trappan.

- Är det någon av er som har ett barn? undrade jag
- Ja på sätt och vis svarade Elin.
- Vad menar du nu ? Man kan väl inte ha barn på sätt och vis?
- Jag säger inte mer nu men du kommer bli varse vad jag menar fick jag till svar.

Jag fattade ingen ting nu, Elin hade börjat tala i gåtor och gav undvikande svar. Detta var märkligt tyckte jag. Efter en stund kom Karin ner igen, hon höll i något som jag inte kunde se vad det var. Hon vände sig mot Elin och började prata.

- Jag har förberett där uppe nu.
- Vad bra, det gick fort.
- Japp så vi kan gå upp och byta om nu sa Karin vänd mot mig.
- Va ? Byta om, nu vet jag inte vad du menar?
- Kom med oss upp nu din lille pojk så får du se.
- Nja jag vet inte, jag måste nog hem snart tror jag svarade jag.
- Det tror jag inte du måste, du var ju ensammen i tre veckor till sa du ju svarade Elin.

Jag kände hjärtat började slå hårdare och jag blev smått nervös igen, vad var det de hade i görningen nu. Elin stod bakom soffan och tog tag i mina armar som hon sträckte fram mot Karin. Paniken steg och jag stretade emot men hade inte en chans mot dessa tjejer. Det Karin hade hållit i när hon kom ner visade sig vara ett par jätte tjocka vantar utan fingrar som var ihop hakade som ett handfängsel. Hon trädde på mig vantarna och drog åt en rem vid handlederna, jag hade nu inte en chans att kunna göra något. Helt utlämnad åt dessa två fick jag resa mig upp och så tvingade de mig upp för trappan. Väl uppe stannade de i det stora allrummet, jag stod mitt på golvet och kände paniken samtidigt som det var lite spännande. Vad var det som skulle hända här näst. I taket hängde det en rep stump som Elin fäste mina händer i och hissade upp dom så jag hade armarna rakt upp i vädret.

- Vi ska klä av dig, så ska du få lite annat på dig, det är ju läggdags snart. förklarade Karin.
- Men jag kan göra det själv. sa jag.
- Nej du, det tror jag inte du skulle göra, så därför gör vi på vårt vis.

Jag kände kuken började svälla som den gör i sådana här utsatta situationer.
Elin satte sig på huk framför mig och knäppte upp knappen i mina jeans, drog sakta ner gylfen. Sedan tog hon tag i byxlinningen och drog ner dom, hon bad mig lyfta på fötterna så hon kunde ta av mig dom helt. Under tiden hade Karin tagit fram en sax och klippte upp min T-shirt, hon förklarade att jag skulle få en ny när jag behövde ha en.
Jag måste erkänna att jag nu vid den här tidpunkten var rädd för dessa två vackra skönheter. Jag var ju helt ut lämnad i deras våld nu när jag stod där i bara kalsongerna. De stod borta i hörnet och viskade och fnissade lite när de tittade mot mig. Elin kom emot mig på nytt och sa att nu var det minsann dags att ta av kallingarna också.

- Vi ska prova med att klä på dig stående sa Elin
- Det ska nog gå bra!

hörde jag Karin säga bakom mig när jag hörde att hon gick in i det rummet som tidigare varit låst. Hon var inte där inne så länge, bara några sekunder. jag hörde också att det var något som prasslade som hon varit inne och hämtat.
Elin slet av mig mina kalsonger och kuken bultade, där stod jag nu helt naken med kuken rakt upp.

- Oj då ! jag tror det är någon som blivit lite upphetsad sa Elin
Karin hade något i händerna, men vad det var såg jag inte förrän hon slätade ut en plastsnibb på golvet framför mg och lade i fem tjocka raka blöjor i den. Hon vek in en kant på varje sida över blöjorna och nickade åt Elin.
Nu blev jag ännu räddare, detta var ju helt sjukt tänkte jag samtidigt som min kuk styvnade allt mer ändå. Tanken på att de skulle försöka få på mig en blöja gjorde att jag skulle spjärna emot ännu mer. Detta skulle de inte lyckas med för nu ville jag bara härifrån.

- Tänk inte tanken skrek jag åt dom men de lyssnade inte.
- nu får vår lilla pojke lugna ner sig lite manade Karin.
- Aldrig att ni får på mig den där, jag vill hem nu!
- Schhh..schhh… lugn nu så ordnar det sig lugnade Elin.

Nu var jag väldigt kåt men ändå helt skräckslagen, var helt livrädd för att de skulle lyckas få på mig blöjan. Paniken känslan var väldigt nära nu.
Karin lyfte upp blöjan och ställde sig på min högra sida, Elin på min vänstra.
Elin förde in sin hand mellan benen på mig för att kunna ta tag i blöjan och dra in den mellan mina ben. Då knep jag ihop benen ställde mig med benen i kors så de inte skulle lyckas. Elin fattade tag i blöjan och försökte dra den in mellan benen men så fort Elin fått bort sin hand mellan benen knep jag åt hårdare och de misslyckades att få på mig den.

- Var lite samarbetsvillig nu lille pojk, för din egen skull också. Sa Karin
- Jag vill inte ha nån blöja på mig
- Vill och vill !?! Små bebisar som du måste ha det för att inte kissa i sängen.
- Försök ni. svarade jag med gråten i halsen.

Jag kunde inte hålla kvar tårarna längre utan började gråta, nu var jag verkligen rädd för de här tjejerna. Hjärtat bultade och jag var helt maktlös och kunde inte göra någon ting. Även om jag var rädd just nu så var jag kåt som fan, detta scenariot var ju sådant som man bara drömmer om när man runkar. Vara utlämnad i kvinnans våld och maktlös, fast att bli påtvingad en blöja hörde väl inte dit för mig.

- Se så nu, du behöver inte gråta. sa Elin och smekte bort en tår på kinden
- Sära på benen nu så slipper du fler obehagligheter, det kan vara skönt att ha en blöja på sig. sa Karin
- Blöjan slipper du inte undan förstår du.
- Elin! Hämtar du den där stången du vet?
- Okej

Elin gick in i barnrummet och kom ut med en stång i metall, det satt lite öglor i ändarna på den och några på mitten. I andra handen hade hon några grova läder remmar som hon kastade på golvet framför mig. Vad skulle de nu hitta på?
Karin lade ifrån sig blöjan och satte sig på huk framför mig, hon tog en av läder remmarna och trädde den runt ena vristen och spände åt den så den satt som berg medan Elin höll ett kraftigt tag i mitt ben så jag inte kunde streta emot. De gjorde lika dant med det andra benet.

- Så! Då kan vi ta stången nu. sa Karin

Hon tog stången och krokade fast den i ena haken som satt fast på de breda läder banden. Hon manade mig att sära på benen på nytt, men jag vägrade. Då ryckte Elin tag i mitt ben så jag nästan tappade balansen och var tvungen att sätta ut benen lite isär för att inte ramla och bli hängandes i händerna som satt fast i repet i taket.
Detta gav tjejerna ett försprång och Karin pressade ut mitt ben med stången, jag hade nu inget val än att snällt följa efter med benet så att hon fick stången mellan mina ben och kunde haka fast den andra remmen i stången.

- Du var mig en bångstyrig liten krabat. sa Karin
- Ja du samlar på dig smisk poäng minsann. lade Elin till
- Ja för på lördag är det smisk dag då man får ta sitt straff för alla dumheter man gjort i veckan.

Nu kände jag mig ännu räddare, de pratar om lördag och det är bara onsdag kväll än så länge. Hur länge hade de trott att jag skulle stanna, jag ska hem i morgon senast tänkte jag för mig själv.
Åter igen tog Karin upp blöjan från golvet och Elin förde in handen mellan benen på mig, nu kom paniken smygande för nu kunde jag inte göra motstånd. Denna gången skulle de lyckas få på mig blöjan. Tårarna började rinna på nytt, jag såg Elins hand ta tag i blöjan och hon drog in den mellan benen. Jag kände den tjocka blöjan mot insidan av mina lår och fick på nytt en upphetsande känsla samtidigt som paniken lade sig något. Nu stod dom på varsin sida om mig och lyfte blöjan uppåt, jag kände hur den formade sig runt min stjärt och runt min kuk. De spände åt den och gjorde varsin knut på sidan.

- Så där ja, helt perfekt sitter blöjan. sa Karin
- Japp det gör den visst, då är det bara pyjamasen kvar att få på.

Nu stod jag mitt i rummet iförd endast en blöja och kände förnedringen, den värsta paniken hade lagt sig nu. Medan Elin samlade ihop mina kläder och låste in dom i ett skåp så frågade Karin mig om jag var villig att samarbeta utan att sträva mot allt för mycket. Jag hade väl inte så mycket att välja på egentligen, för Karin hotade mig med att köra in mig till stan och lämna av mig i centrum som jag var klädd just nu om jag inte samarbetade. Jag bedyrade att vara en snäll pojk och göra som dom sa.
Min tanke var att vara snäll fram tills det att de gått och lagt sig, för att sedan smyga mig ut genom fönstret och ta mig hem så osynlig som möjligt. Blöjan kunde jag ju ta av mig i skogen och att bli sedd i en pyjamas kunde ju inte vara så farligt.

Karin tog bort stången mellan mina ben och släppt loss repet som satt i taket.
De tjocka läder liknande vantarna fick jag minsann behålla på ett tag till klargjorde Elin. Karin kom med en pyjamas som var babyblå med små nallar och leksaker på.
De hjälptes åt att få på mig pyjamasen, jag stretade ingenting just nu så de var nöjda.

- Går du ner och fixar välling Karin? Så ska jag sätta på honom en sele sa Elin.
- Javisst, det måste han ju ha vår lille pojk.
Elin tog tag i handen på mig och ledde in mig i barnrummet, hon tände en liten natt lampa i ena hörnet. Jag stod mitt i rummet och tittade mig omkring. Väggarna var tapetserade med en barntapet och framför mig stod det en bokhylla med diverse fotografier på tjejer och killar iförda blöjor. Till vänster om den under fönstret stod det en leksaksback och på kortsidan i rummet var det en myshörna på golvet med kuddar och filtar. Snett bakom mig till höger stod det en spjälsäng i storformat och på kort väggen under fönstret till höger fanns det ett skötbord, till höger om det fönstret var det hyllor på väggen där det fanns blöjor, puder och salvor.
Elin fällde ner grinden till spjälsängen och tog något som låg i den.
Det var en sele som hon skulle ta på mig så jag inte skulle kunna ta mig ur sängen själv förklarade hon. När hon trädde den över huvudet så kom paniken igen och jag stretade emot utan att tänka på Karins hot. Lagom kom Karin in i rummet och såg vad som försiggicks, då kände jag en hård smäll i stjärten och på sätt och vis var det väl tur att jag hade en blöja på mig. Annars hade det gjort väldigt ont kan jag lova.
Hon tog tag i mitt vänster öra och frågade mig om jag glömt bort vad hon sa förut.
Det enda jag fick fram var ett litet tyst ne…ej!
Nu tog de tag med hårdhandskarna och jag blev rädd och kissade helt enkelt på mig i blöjan. De hjälptes åt att få selen på mig och få ner mig i spjälsängen, jag låg på rygg och Elin hakade fast spännena till selen i sängen. Nu var jag där jag var och kunde inget göra, inte förrän de tagit av mig vantarna som de försett mig med.
Karin satte sig på kanten och stoppade in nappflaskan i munnen på mig.

- Drick nu upp din välling så du klarar dig till i morgonbitti.
- Du får äpplegröt till frukost i morgon sa Elin

Vällingen var inte god men jag tordes inget annat att göra än att dricka den, jag vet att Karin skulle tvinga i mig den hur eller hur.
Elin frågade mig om jag tyckte det var varmt i rummet, om hon skulle öppna ett fönster lite. Jag nickade åt henne och hon gick fram till fönstret och drog upp rullgardinen.
Nej det är inte sant tänkte jag när jag tittade ut genom fönstret och fick se att de var galler försedda. Hur skulle jag kunna smita ut den vägen nu då tänkte jag.
Jag hade druckit ur vällingen och Karin reste sig och stängde grinden till spjälsängen.

- Sov sött nu sa hon
- Men vantarna då? undrade jag
- Åhh… nej du, dom får du allt ha på dig i natt så du inte hittar på något dumt. God natt nu avslutade hon samtalet.
- God natt lille pojk, i morgon ska vi ha kul ska du se sa Elin.
- Natt då! var allt jag fick fram

Jag låg i sängen och funderade på hur jag skulle kunna komma härifrån i natt, samtidigt hörde jag hur någon av tjejerna la på en säkerhetskedja på dörrens ut sida. Nu verkade det vara helt kört för mig att komma härifrån. Om jag bara inte hade haft vantarna så hade jag kanske kunnat komma åt spännena på selen. Jag försökte med att slita av mig vantarna med hjälp av munnen men det var lönlöst.
Det var bara att inse fakta att jag var i dessa två tjejers våld och var tvungen att finna mig i det. Till slut somnade jag in.
Nästa morgon vaknade jag tidigt, jag hade inte sovit speciellt bekvämt denna natten.
Fastbunden i en barnsäng och en kissvåt blöja som det var minst 12 år sedan jag hade sist.
I bokhyllan stod det en musse pigg klocka som visade på kvart i sex, det var helt tyst i huset så Karin och Elin sov fortfarande. På nytt försökte jag få av mig vantarna så jag kunde komma ur selen men det var omöjligt. Det var bara att inse att det skulle bli en förnedrande dag i dag också om inte tjejerna tänkt att skjutsa hem mig förstås. Jag låg och tittade upp i taket på en mobil som hängde där, det var tolv små båtar och i mitten en fyr, i båtarna satt det små nallar som var söta. Plötsligt kände jag att jag blev kissnödig och ville gå på toan, men det kunde jag inte. Jag tittade på klockan igen och det hade bara gått tio minuter. Nu kunde jag inte hålla mig längre hur mycket jag än ville, helt ofrivilligt kände jag kisset komma. Det rann ner runt pungen och ner mellan skinkorna, det blev varmt och väldigt blött i blöjan nu.
Kvart i sju hörde jag kedjan på dörren rassla, det var Elin som vaknat och kom in till mig.

- God morgon sötnos sa hon
- God morgon!
- Har du sovit gott?
- Inte speciellt skönt, jag har ju inte kunnat röra mig knappt
- Ja jag förstår det men är man en liten olydig pojk som du så får man ta sitt straff. svarade hon mig

Hon fällde ner grinden och satte sig på sängkanten, hon smekte mig över kinden och kysste mig i pannan. Jag kände reaktionen i blöjan, kuken vaknade till liv vid den beröringen. Att denna vackra och helt underbara tjejen kunde vara så grym som hon var kunde jag inte tänkt mig i går nere på stan. Jag blev ju stört förälskad i henne med en gång.

- Ska du vara en snäll och lydig pojke idag? Eller vill du ha vantarna på dig idag med?
- Nej det vill jag inte, jag ska vara snäll jag lovar det.
- Det låter bra det, du kommer att få bo hos oss ett tag nu förstår du.
- Hur länge då? Jag vill hem till mig ju.
- Vi får se helt enkelt hur länge du stannar här. kanske ett par veckor till?
- Det går jag inte med på svarade jag med gråten i halsen.
- Lugna ner dig nu min sötnos, sade hon och kysste mig på nytt i pannan.

Hon lossade selen ifrån sängen och lade sin hand på blöjan mellan mina ben.
Här var det visst ner kissat rejält sade hon och tog tag i mina armar och hjälpte mig att resa mig upp. Jag satt på kanten på sängen då hon beordrade mig att lägga mig på skötbordet för ett blöjbyte. Pulsen ökade och jag kände att jag ville vägra men i samma ögonblick hade Karin vaknat och stod i dörröppningen.

- God morgon! Är det dags att byta blöja här log hon.

Jag kände mig så fruktansvärt förnedrad av att höra de orden som blöja och blöjbyte på mig. Samtidigt var det en lite upphetsande känsla som flög genom min kropp.
Karin kom in till oss och tog mig i vänsterarmen medan Elin tog tag i den högra.

- Se så upp på skötbordet nu sa Karin bryskt.
- Vi får nog sätta fast selen under tiden sa Elin.
- Bra idé, så kan jag gå ner och göra frukost så länge.

De vände mig mot skötbordet och lade ner mig på rygg på det, de satt fast spännena i lika dana fästen som var i sängen. Jag låg på nytt där jag låg. Karin pussade Elin på kinden och gick ner för att greja frukosten.
Elin tog tag i byxlinningen på pyjamasen och drog av mig byxorna, hon kavlade upp pyjamasjackan över magen på mig. Hon tog tag i snibben och drog upp knuten, under samma stund kände jag kuken börja växa i blöjan. Detta var ju väldigt upphetsande att få vara med om måste jag erkänna.
När hon fått upp båda knutarna och tog tag i blöjan på mig så bad hon mig lyfta på stjärten vilket jag gjorde.

- Oj då, är det något som hänt sa hon och tittade ner på min kuk som var styv och hård.
- Mmmmhhm….var det enda jag fick fram.

Hon tog en tvättlapp och började tvätta mig i stjärten, hon tog en ny och fortsatte tvätta mig runt pungen. Nu var kuken sten hård och jag blev ännu kåtare av detta, det kanske inte var så dumt ändå det här tänkte jag.
Hon tog ytterligare en ny tvättlapp och tog tag i kuken på mig, hon drog försiktigt tillbaka för huden och började tvätta mig runt ollonet. Detta var för mig första gången en tjej höll i min kuk och det var en underbar känsla. Hon gned tvättlappen runt ollonet försiktigt och om hon hade fortsatt en halv minut till så hade det säkert gått för mig. När hon tvättat mig färdigt så tog hon fram en ny blöja som hon sköt in under min stjärt. Nu hade hon lagt i sex blöjor i snibben och vek upp den över min styva kuk. I det här läget hade jag önskat att hon börjat runka mig. Det hade garanterat gått på fyra sekunder.
Hon drog åt snibben rejält hårt och jag kände den nya blöjan pressas mot min kuk.
Samtida som det var lite skrämmande att vara i tjejernas våld så var det väldigt upphetsande. Hon hade fått på mig blöjan nu och släppte loss selen, hon tog av mig den helt och satte mig upp på kanten av skötbordet.

- Kan jag ta av dig vantarna utan att du hittar på något dumt?
- Ja jag lovar svarade jag
- Säkert? sa hon och tittade allvarligt på mig.
- Jaa jag lovar, jag ska vara snäll.
- Bra då gör jag det så ska vi äta frukost snart.

Det var skönt att bli av med vantarna och kunna ta i saker med fingrarna.
Vi gick ner i köket och där hade Karin dukat fram på bordet, hon hade även satt fram en barn stol som var anpassad för vuxna. Jag antog att jag skulle få sitta i den och det hade jag rätt i, jag fick snällt klättra ner i den och sätta mig till bords. Elin hjälpte Karin med frukosten medan jag satt i barn stolen och väntade. Kuken var fortfarande hård innan för blöjan och jag var tvungen att smyga ner en hand för att känna på blöjan som omslöt min kuk. Jag måste åter igen erkänna att jag blev väldig kåt av den behandlingen jag fick.
När tjejerna satt sig till bord så började Karin med att mata mig som en bebis, det kändes lite pinsamt men ändå mysigt på nått sätt. Jag började nog gilla det här.
När vi satt där berättade Elin för Karin att min kuk var stor och styv uti blöjan när hon bytte på mig och Karin tittade på mig och log.. Röd färgen steg över öronen på mig nu. Karin viskade till Elin och de båda log och Elin nickade instämmande till Karin.
Vad det var de viskat om hade jag inte en aning men det bleve jag nog varse så småningom. När vi ätit klart fick jag klättra ur stolen och Karin tvingade ner mig på golvet, bebisar kryper om ingen håller dom i handen sa hon och satte en napp i min mun. De ledde upp mig i barn rummet igen och låste dörren om mig, de hade lite att fixa till så jag kunde sitta och leka en liten stund tyckte dom eller bara sitta och mysa i myshörnan.
När de stängt dörren satte jag mig bland kuddarna i hörnet, jag lät min hand återigen glida över blöjan jag hade på mig. Kuken växte på nytt och jag blev upphetsad av detta, det hade jag aldrig kunnat drömma om själv att jag skulle tända på att ha en blöja i skrevet. Det var inget dåligt paket som Elin tagit på mig, sex tjocka blöjor låg det innanför snibben.
Efter en halv timma öppnades dörren igen och Karin kom in.

- Ska jag läsa en saga för dig? frågade hon.
- En saga?
- Ja en saga! små barn som du brukar gilla sagor.
- Okej då, svarade jag

Vi satte oss till rätta bland kuddarna och Karin tog tag i mig och lutade mig ned i sitt knä. Hon frågade om jag låg bekvämt och jag nickade. Hon stoppade in nappen i munnen på mig igen som jag tagit ut. Hon läste en saga om en anka som gått vilse,
det kändes lite larvigt att ligga där och lyssna på en saga om en anka, men ändå var det ganska mysigt. Jag fick nästan en riktig känsla av att vara liten igen och utan att tänka på det så kände jag att jag kissade i blöjan igen. Efter att sagan var slut så föreslog hon att vi skulle gå ner till Elin och se vad hon sysslade med, jag reste mig och direkt manade Karin ner mig på golvet.

- Kryp med dig tills jag hjälper dig! sa hon nästan lite argt.
- Okej jag ska! sa jag och ställde mig på alla fyra.
- Vi ska ge dig ett lindrigt straff för dina olydigheter igår. Kom ska jag hjälpa dig ner för trappan.

Vad var det för straff som var lindrigt tänkte jag. Karin tog mig i armen och vi gick ner, väl nere så ledde hon mig mot den dörren under trappan som var låst igår.
Hon öppnade den och vi gick in och där inne satt Elin och en tjej till. Det var Elins lilla syster, Hon gick andra året på gymnasiet och jag kände igen henne från högstadiet när jag började sjuan så gick hon i nian. Jag hade inte haft en aning om att de var syskon trots att man nu såg likheten, Hon kände igen mig också och fy fan vad pinsamt allt blev.

- Nej men hej Erik sa hon och flinade.
- Hej.
- Så ni känner varandra? frågade Elin som hon inte visste det redan
- Mmmmh…. var allt jag kunde säga
- Vad söt du var i blöja sa Sanna som hon hette.
- Äsch…. lägg av sa jag

Detta var ju något fruktansvärt, till hösten skulle jag gå i samma skola som Linnea och man kunde ju tänka sig vilket snack det skulle bli i skolan då.
Karin bad mig sätta mig på en stol som stod framför soffan som tjejerna satt i, Elin reste sig och förklarade att jag skulle få ett litet straff för att jag var olydig igår.
Karin drog pyjamaströjan över huvudet på mig så jag endast satt iförd blöjan jag hade på mig. Under tiden hade Elin bundit fast mina fötter vid stolsbenen och jag började få panik igen samtidigt som kuken växte innanför blöjan av behandlingen.
Jag började dra mig ur nu när jag anade oråd för vilket straff jag skulle få, Karin band fast min vänstra hand intill stolsryggen. Jag började protestera vilt och försökte skrika på hjälp då Karin plötsligt satt en munkavle i munnen på mig och dämpade mitt skrikande. Då fick jag bekräftat vad som var i görningen när Sanna plötsligt sa:

- Jag hörde att du blir kåt av att ha blöja på dig och kuken din blir hård och styv.
- mmhmm var det enda jag kunde säga och ruskade nekande på huvudet.
- Åjo. sa Elin det ska vi nog få se log hon hånfullt.

Elin satte sig i soffan igen och nickade åt Karin, som drog upp knutarna på blöjan.
Blöjan föll framåt och ner över kanten där den blev hängande tack vare jag satt på den. Karin satte sig till rätta i en fåtölj och jag var nu något objekt som alla tittade på.

- Du vet nog vad ditt straff är sa Karin
- Neehe kunde jag pressa fram genom munkaveln
- Jo då det vet du, vi har hört om din kuk och vill se vad du kan göra med den.
- Runka nu sa Elin och såg barsk ut

Kuken bultade och hjärtat slog som aldrig förr, detta var så upphetsande på samma gång som det var så djävla förnedrande. Jag vägrade att runka inför tjejerna trots att jag var kåt som fan, jag hade väl aldrig gjort något sådant inför publik.
Elin reste sig upp och viskade i mitt öra att hon ville se mig spruta nu.
Men nej det hjälpte inte att denna underbara varelse försökte få mig att runka för henne, kanske om hon varit ensam med mig. Hon tog min hand och slöt den runt min kuk och började göra rörelserna upp och ner. Men så fort hon släppte min hand slutade jag runka.
Hon satte sig igen och nu reste sig Karin upp och band fast min högra hand med under vilda protester, det var så vilt att Elin fick rycka in och hålla min enda lösa hand. Återigen var jag totalt utlämnad åt flickorna.
De satte sig igen och Elin bad sin syster att hon skulle runka av mig. Detta gjorde ju inte att kuken blev mindre, tvärtom den bultade än mer och jag blev än mer nervös.
Hon reste sig och satte sig på huk framför mig och tittade mig i ögonen och sa:

- Är det första gången du kommer att få utlösning inför en tjej?

Jag nickade bara. Sedan tog hon tag i kuken med sin högra hand och drog sakta tillbaka förhuden, hon lät ett finger smeka mig över ollonet och jag fick en underbar lusta. Hon kramade åt hårdare runt kuken och började runka mig medan de andra två tittade på. Det tog nog inte en minut förrän jag flämtade till och kände orgasmen var på väg, lagom då slutade hon runka mig retfullt. Hon släppte kuken och lät handen glida ner runt pungen som hon smekte ömt. Detta hade ju förvandlats till något helt underbart från att ha varit en mardröm för några minuter sedan.
Åter igen smekte hennes hand min kuk och gled upp med ett finger på mitt nu lite kladdiga olla, det hade varit nära ett sprut nu. hon tog tag om skaftet och började runka mig på nytt, jag kände hur det pirrade till i mitt under liv och utlösningen var ett faktum. Jag sprutade rakt ut och upp i ansiktet på Sanna som bara fortsatte att runka mig där jag normalt hade slutat att dra i kuken själv. Hela jag vibrerade och det kom världens orgasm som jag aldrig tidigare upplevt.
Det var en helt under bar känsla jag just varit med om och aldrig tidigare hade en tjej hållit min kuk. Men det hade varit ganska pinsamt att sitta bunden och bli avrunkad av en skolkamrat och inte kunnat styra något själv. Men ändå så hade jag gillat det hela och det gjorde tydligen tjejerna också.
Sanna torkade av sig sperman som hon fått på sig och torkade av mig, sedan tog hon tag i blöjan och satte på mig den igen.

Efteråt satt flickorna och småpratade och viskade, jag kunde inte höra vad de sa men de tittade på mig mellan åt och skrattade. Det var ju garanterat mig de diskuterade och jag skämdes nu.
Elin släppte loss mig från stolen och sade åt mig att hålla mig på alla fyra, här skulle jag inte gå utan fick nu krypa fram på golvet med min blöjstjärt putande rakt upp i vädret.
Karin gick upp på övervåningen och hämtade kläder åt mig så jag skulle slippa krypa runt i pyjamasen hon hade även hämtat en ny torr blöja. Jag fick nu lägga mig på en filt på golvet så skulle jag bli ompysslad, jag gjorde som jag blev tillsagd för nu vågade jag inte streta emot mer. Man visste ju aldrig vad dessa tjejer kunde hitta på härnäst för straff.
Det var Elin som bytte på mig medan de andra gick ut i trädgården och njöt av solen. Hon tvättade mig noga och smorde in min nu lite röda irriterade stjärt med salva. Sedan vräkte hon på puder och knöt ihop snibben med sex tjocka blöjor i.
Hon tog på mig en knytblus som var ljus blå och satte på mig en solhatt som matchade, på magen var ett motiv av en nalle i blöjor.
Jag fick ställa mig upp och Elin begrundade mig.

- Oj vad söt du blev min lilla baby sa hon

Jag kände hur jag rodnade och ville gömma mig. Hon reste sig upp och satte en napp i munnen på mig och stoppade ett gosedjur under armen på mig. Hon tog mig sedan i handen och vi gick ut och satte oss i hammocken, hon drog mig till sig och vi kurade ihop oss tätt tillsammans. Det var väldigt mysigt att sitta där tillsammans med Elin, bara man slapp sitta där bebisklädd och se löjlig ut men det verkade ju som de gillade det.
Det var så skönt att bara sitta och njuta i hammocken där tillsammans, jag önskade i det här skedet att vi verkligen varit tillsammans. Efter en stund dök Karin och Sanna upp, de hade pysslat lite i trädgården och blivit fika sugna. Elin erbjöd sig att fixa lite fika åt dem om de såg till ”lill pojken” som hon kallade mig. Elin reste sig och gick in efter att hon bäddat ner mig i hammocken och bett mig vila lite så jag skulle orka med dagen. Sanna satte sig på kanten av hammocken nere vid fötterna på mig.

- Du är så söt i bebis utstyrsel Erik sa hon

Samtidigt som hon lät en hand glida in under filten och började smeka mig på blöjan.
Jag kände reaktionen direkt innan för det tjocka blöjpaketet, det gjorde nog Sanna också för hon smekte mig allt kraftigare och våldsammare. Jag blev vrålkåt nu och det fick jag äta upp.

- Nämen blir lill pojken kåt skrattade hon och slutade att gnida mig utanpå blöjan.

Jag blev röd i ansiktet igen och både Sanna och Karin gjorde narr av detta, fy så pinsamt det blev igen. Snart kom Elin ut igen med fika, det smakade gott nu trots att jag blev matad med saft i en pipmugg. När vi satt där och fikade så kom Karin med ett förslag som fick mig att få panik. Hon föreslog att vi allihopa skulle packa in oss i bilen och åka iväg och hitta på något. Både Elin och Sanna tyckte det var en bra ide.
Elin sa att hon bara måste packa skötväskan först och se till att det fanns extra kläder åt mig ifall det skulle ske en olycka. De satt och diskuterade om vart och vad vi skulle göra, trots att jag satt och protesterade mot deras idé ignorerade de mig totalt och bad mig vara tyst. Jag hade minsann inget att säga till om här.
Till slut kom de fram till att vi skulle åka iväg på en utflykt till en djur och nöjes park som låg inte allt för långt bort. Elin hade gått in och packat skötväskan och de andra två skulle hjälpa till. Jag satt där i hammocken själv nu i bara blöja och en T-shirt, Jag tvekade på om jag skulle försöka smita iväg och ta mig hem obemärkt. Jag ville ju inte bli sedd i blöja bland grannar och kompisar där hemma. Efter en stund hade jag bestämt mig för att göra ett försök, problemet var ju att jag hade ju ingen nyckel den låg inne i huset på bänken i köket. Jag smög mig närmare huset och kikade in i köksdörren, det såg lugnt ut och jag smög in och tog nyckeln som låg där. Kvickt vände jag och sprang ut, jag rundade hus knuten och sprang mot grinden. Bara jag kom ut från gården obemärkt så var det nog ganska lugnt sedan. Jag rundade syren busken precis innanför grinden och skulle just passera grinden då jag sprang rakt i famnen på Karin.

- Jasså! du trodde du skulle kunna fly va?
- Jag vill hem, jag vill inte vara med längre skrek jag i panik.
- Det bestämmer vi när du får gå hem förstår du! Nu ska du minsann bli bestraffad rejält sa Karin bryskt.

Hon hade mig i ett järn grepp och tog in mig i huset igen och berättade vad jag tänkte göra. Det var ingen ide att neka i och med att jag hade min hemnyckel i handen som Elin tog ifrån mig och låste in den i deras lilla säkerhets skåp där även mina rätta kläder låg. Elin tittade på Karin och sa:

- Det var du som tog honom så du får äran att bestraffa honom på ditt vis.
- Det ska bli mig ett sant nöje svarade hon och hånskrattade lite.

Hon satte sig på en pall och drog ner mig och lade mig på mage över sitt knä. Jag gjorde våldsamt motstånd men det hjälpte inte då Sanna ryckte in och höll i mina armar medan jag kände Karins hand glida in innanför blöjkanten där bak och hon slet ner blöjan på knäna på mig. Jag märkte direkt att nu var det hårda tag Karin tänkte ta. Hon låste fast mig i ett kraftigt grepp över sitt knä och Sanna kunde släppa mig en stund. Nu låg jag fast med min bara stjärt putande rakt upp i vädret, jag kände Karin spänna sig och snart sved det till på stjärten. ”Klatch klatch” hördes det och varje gång sved det mer och mer. Hur mycket jag än stretade så hade jag inget för det, det blev bara hårdare slag i stället jag fick mota. Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka längre utan låg och grät i tystnad för att Karin inte skulle märka något, men till slut låg jag och stor tjöt i knät på henne. Stjärten sved något fruktans värt när hon väl slutat att smiska mig. Hon manade mig att inte göra om det jag nyss försökte med, ingen ide att rymma för det skulle bara bli värre för mig i så fall.
När hon var färdig befallde hon mig att gå upp och lägga mig på skötbordet så skulle hon ta på mig en ny blöja. Blöjan jag haft innan var inte mycket att ta på igen efter Karin bryska behandling, snibben var sönder sliten och blöjorna var ihop knölade mer eller mindre.
Jag gick upp för trappan och in i ”barn rummet” jag vågade inget annat nu än att göra som jag blir tillsagd. Tårarna rann fortfarande och stjärten sved som eld, jag ställde mig med ryggen mot sköt bordet och skulle hasa mig upp och lägga mig där men det gjorde så ont att jag väntade till Karin kom upp. Jga hade slutat gråta nu och Karin hjälpte mig upp på skötbordet.

- Nu fortsätter straffet sa Karin, Du ska få ha en jätte blöja på dig idag för att du var stygg.

Hon tog tag i mina ben och böjde upp dom mot mitt bröst och sa att hon var tvungen att smörja in stjärten med salva först för att den var så röd. Jag fick ligga där och hålla i mina ben medan hon tog fram zinksalvan. Försiktigt smorde hon in salvan men det sved något fruktans värt och tårarna var nästan på gång att komma igen. Hon hade lugnat ner sig lite nu och pratade vänligt med mig.

- För din egen skull gör som vi säger så slipper du smisk.

Jag nickade åt henne instämmande. Hon tog fram en snibb, den största som fanns och så såg jag hur hon plockade fram åtta raka blöjor. Hon sköt in snibben under min stjärt och började plocka i blöjorna en efter en. Hon vek upp blöjan mot magen och jag kände genast hur tjockt det var, hon knöt på mig blöjan och tog fram ett par blå shorts som var elastiska och satt som gjutna på mig så det tjocka blöjpaketet verkligen framhävdes. Hon hjälpte mig upp igen och vi skulle gå ner till dom andra, om jag tyckte det var svårt att gå förut med sexblöjor mellan benen så var det näst intill omöjligt att gå nu med åtta blöjor mellan benen. Jag tultade verkligen fram nu när jag gick. Sanna och Elin hade nu packat in allt som vi skulle ha med i bilen.
Vad jag inte hade hört att de bestämt var att vi skulle tälta över natten på en camping i närheten av parken. Det skulle komma bli en överraskning det.
Vi satte oss i bilen allihop, Karin körde och Sanna satt brevid. Här bak satt jag och Elin, Hon klappade mig ömt på kinden och frågade om jag hade ont. jag nickade åt henne. Hon lade upp armen bakom mig och drog mig intill sig och smekt mig ömt i håret, det var så skönt att jag satt och somnade.
Väl framme vid parken klev jag och Elin ur bilen medan Karin och Sanna sa att de skulle parkera bilen så länge, vi kunde gå in så länge så skulle de snart komma.
Elin löste biljetter åt oss och vi gick in, Elin tog en skrinda och lade ner packningen i och sedan gick vi och tittade på djuren lite. Vi höll i varandras händer och jag kände att jag verkligen älskade den här tjejen trots hur jag blivit behandlad av alla tre.
Efter en trekvart kom de andra två tillbaka. jag undrade precis vart de tagit vägen.

- Allt är klart för kvällen sa Karin till Elin.
- Bra! Gick det bra med tältet?
- Jadå, det var lätt att få upp det på två man.

Tältet? Hjärtat började dunka lite, skulle vi tälta ? det var det ingen som sagt något om tänkte jag. Hoppas bara att det inte var på campingen vi skulle ligga i tält, inte så här i alla fall. Vi fortsatte att vandra omkring i parken och plötsligt kände jag en hand som klämde åt mig i skrevet bakifrån, det var Sannas hand som var där då hon utbrast ganska högt:

- Jag tror det är dags att byta blöja på lille Erik snart!
- Han får klara sig en stund till, han har åtta blöjor på sig så han bör klara sig till kvällen. sa Karin lika högt.

Jag såg hur folk runt oss tittade på oss och säkert undrade de var den lille var när de bara såg oss. Men min utstyrsel kunde väl ingen undgå att se. tänkte jag för mig själv då jag plötsligt hörde en liten flicka säga:

- Titta mamma, den pojken har en blöja på sig. Varför har han det?

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när tjejen som var i Elins ålder såg på mig och log mot oss. Visst syntes det tjocka paketet innanför mina åt sittande byxor och den korta T-shirten som knappt täckte magen. Jag sa genast till Elin att jag frös om benen och ville ha ett par andra byxor på mig, min tanke var ju att jag skulle få ett par pösigare byxor utanpå så att inte blöjan syntes så tydligt.
Men nej istället så satte hon sig på huk och drog ner shortsen jag hade på mig så jag stod där i bara blöja och tröja. Hon gjorde sig ingen större brådska med att ta fram ett par andra byxor. Jag såg hur folk tittade och fnissade åt mig när jag stod där.
Elin fick fram ett par byxor som var något pösigare men inte om stjärten som var så stor och tjock nu av blöjan, det lyste fortfarande om mig att jag bar blöja men det var något bättre än shortsen. Efter några timmar till i parken föreslog Elin att vi skulle dra oss mot tältet och ta oss lite att äta. Förlaget gick igenom och jag åker gärna dit för att slippa vara bland folk. Vi gick ut utanför parken och gick till bilen.
Vi hoppade in och Karin körde i väg, vi åkte inte många meter förrän Karin svängde av mot campingen som låg i anslutning till parken. Fan också tänkte jag, det var ju precis så här jag inte ville ha det. Hon körde in på området och stannade utanför tältet de satt upp. Det var nära till duschar och till butiken här ifrån så det var ju inte så avskilt precis. Jag skyndade in i tältet när vi väl var ur bilen. Men vad hjälpte det när de öppnade upp båda öppningarna så det mer eller mindre bara var ett tak som var ovan oss. Det började köra i magen och jag kände att jag skulle behöva göra det stora. Jag sa till Elin att jag behövde gå på dasset och att jag ville ta av blöjan nu.
Elin reste på sig och sa att hon skulle följa med mig men att blöjan fick sitta på till vi kom dit. Väl framme trodde jag att jag skulle få gå in i herrarnas bås och ta av blöjan själv, men tji fick jag. Istället tog hon mig i handen och tog med mig in på damernas toalett Åter igen tänkte jag mig få gå in i ett bås själv och ta av mig, men inte denna gång heller fick jag som jag ville. Elin ville ta av mig blöjan här och nu där vi stod utanför själva toaletterna. Men jag ville inte visa att jag hade blöja för de andra två tjejerna som fanns här inne. Då sa Elin att om jag vägrade så skulle jag minsann få ha blöjan kvar på mig och göra på mig helt och hållet så skulle hon byta den på mig utanför tältet i stället. Men det ville jag ju inte så jag fick snällt låta mig förnedras på nytt. Hon drog ner byxorna och tjejerna började fnissa och viska till varandra när de stod där borta och tittade på mig. Åter igen stod jag i bara blöja och tröja då dörren öppnades och det klev in ytterligare en tjej som inte kunde låta bli att se på mig.

- Det var en stor bebis du hade sa hon åt Elin och skrattade.

Elin tog av mig blöjan och jag fick bråttom in att låsa in mig på muggen. Jag ville helst sitta här till natten nu men visste att det var lönlöst att försöka hitta på något nu. När jag var klar och kom ut så var inte Elin ensam, Sanna hade kommit upp hit också nu och hade tagit med en ny blöja och snibb som hon hade lagt ut på bänken utan för.

- Ställ dig gränsle över bänken här manade Sanna så ska vi sätta på dig en torr blöja.

Jag ställde mig över den smala bänken som Sanna hade sagt. Jag kände blöjan glida upp mellan mina ben när de båda stod på var sin sida om mig och tog på mig blöjan.
Nu var den inte fullt så tjock som innan när Karin hade satt straffblöja på mig. Nu bestod den bara av fyra blöjor.
När de fått på mig blöjan kom det en mening ur Sannas mun som fick mig att rysa.

- Du får springa utan byxor nu sa hon, Karin tog med sig byxorna ner till tältet när hon gick.
- Det går nog bra sa Elin.

Jag kände hur det hettade till i ansiktet och känd rödfärgen stiga när Elin öppnade dörren och vi skulle gå till tältet. Samtidigt som vi gick där och jag kände förnedringen så var det samtidigt en spännande kännsla jag fick. Det kunde ju vara någon vi mötte som man kände igen och det skulle väl vara generande om något.
Väl framme vid tältet hade Karin dukat upp mat på tältbordet och grillat lite kött som fortfarande låg på grillen. Jag fick sitta där i bara blöja och tröjan och äta, jag såg hur folk som gick förbi stirrade på mig. Det var något generande men vad skulle jag göra när jag var lämnad i någon annans våld och kunde inget göra utan att bli straffad ännu mer. Det började bli lite kyligare ute nu så Karin och Sanna slog igen tältet och tände upp fotogen värmaren vi hade med oss, Snart blev det behagligare i tältet och vi satt och myste i fotgenlågans sken. Nu var det riktigt mysigt tyckte jag, Elin tog fram en kort lek och vi spelade lite kort. När det var dags att krypa ner till kojs så tog Karin fram en pyjamas åt mig med små lejon på som hon hjälpte mig på med. Sedan sa hon att vi skulle gå upp till service stugan och borsta tänderna innan vi skulle sova. Helst ville jag inte gå upp dit igen för jag hörde att det var ett gäng med ungdomar som var där uppe. Men jag hade som sagt inget val. När vi väl kom upp dit så stirrade grabbarna på mig och skrattade. En av killarna frågade Karin om jag hade en blöja på mig eller om det bara såg så ut. Jo visst har han det hade Karin svarat och de gapflabbade och kastade gliringar åt mig så jag bara ville sjunka ner i jorden. Då blev både Karin och Elin arga och gick fram till killarna och bad dom lägga av annars så skulle de få se på annat. Snabb drog sig gänget undan som tur var för när jag trodde att vi skulle gå tillbaka till tältet så sa Karin att vi skulle byta blöja på mig innan vi går och lägger oss, det var bäst att göra det här uppe för här fanns vatten och soptunnor så man slapp ha en kissig blöja ligga utanför tältet.

Karin drog ner mina byxor och knöt upp blöjan, hon bad mig lägga mig i knät på Elin så hon kunde smörja min röda stjärt först. Det sved fortfarande när Elin smorde mig.
Sedan fick jag ställa mig framför Elin så skulle jag få en ny blöja på mig som jag inte provat innan. Den hette Abri-ving och var som en alltiett blöja med kardborre knäppning på. Först svepte hon runt den runt midjan och fäste den runt magen sedan gav Karin henne tre vanliga blöjor som hon la i innan hon drog fram den mellan mina ben och fäste den i framkant. sedan knallade vi ner till tältet och lade oss.
Morgonen där på vaknade jag av att tjejerna höll på med frukosten, sedan efter det skulle vi börja tänka på åter färden hemåt. Efter bara ett par timmar var tältet rivit och vi checkade ut från campingen. Skönt att slippa bli uppvisad i blöja för folk.
Väl hemma i skogen igen packades bilen ur och vi hade pratat om att åka till Karins föräldrars stuga som låg ett par kilometer här ifrån, det låg helt ödsligt och precis vid en badsjö. Det var ingen risk att vi skulle bli störda av någon där för hennes föräldrar var bortresta. Innan vi begav oss iväg fick jag blöjan bytt på nytt och fick sedan en body på mig. Vi for iväg med badkläder och lite annat plock. Väl framme vid stugan blev jag kommenderad att gå ner till stranden för att bada och ha kul. Elin hjälpte mig av med bodyn men blöjan kunde sitta på sade hon ifall.
Tjejerna försvann in i huset en stund för att byta om, alla tre hade tagit på sig baddräkter och kom ner till mig. Jag fick lite sand leksaker att leka med om jag hade tråkigt. Tjejerna la sig på en stor filt och Sanna ropade på mig att jag skulle komma upp till dom en stund.

- Ställ dig på knä bad hon mig.

Hon tog av mig blöjan och sa att jag kunde sitta naken en stund och lufta stjärten som fortfarande var lite röd efter gårdagens smisk. Kom och lägg dig i knät så ska jag smörja dig sa Elin och jag gjorde som hon bad mig om. När jag kände Elin händer smeka min stjärt så ömt som hon gjorde märkte jag att kuken började resa sig när jag låg där i knät. Jag låg med huvudet så jag såg rakt upp i skrevet på Sanna och jag tyckte att hennes baddräkt var lite väl bullig mellan hennes ben. samtidig gick jag emot Elin lite mellan benen och tyckte nog att det kändes lite tjock där med. Kuken växte sig större när jag låg där i knät på Elin, och funderade på vad de hade på sig. Plötsligt kände jag Elins hand ta tag om kuken samtidigt som jag kände ett av hennes fingrar leka med min stjärt. Hon var väldigt hal om händerna nu så fingret gled lätt in längre i stjärten och de märkte hur djävla kåt jag blev.
Då fick jag bekräftat mina misstankar när Karin tog av Sanna baddräkten. Hon hade också en stor tjock blöja på sig och jag blev än mer kåtare av att se henne i blöja. Det var som om någon öppnade upp fantasin i mitt huvud av den synen, snart insåg jag att jag blev något fruktansvärt upphetsad av blöjor liksom som dessa tjejer tycktes bli. Snart åkte även Karins baddräkt av och jag såg att även hon bar blöja.
De började smeka varandra utan på blöjorna och det var droppen för mig när jag låg på mage i Elins knä med ett finger i stjärten och hennes glatta hand som runkade mig, orgasmen var ett faktum och jag sprutade som jag aldrig gjort innan. Elin bara fortsatte att runka mig medan de andra två nu slitit av sig blöjorna och slickade varandra. Snart kom den andra orgasmen och jag nästan skrek rakt ut när det gick för mig. Elin tog av sig baddräkten och ställde sig på alla fyra och bad mig ta av hennes blöja och sätta på henne bakifrån. Karin och Sanna var inte sena med att hjälpa till, snart slet alla tre i Elins blöja och jag kände Karin ta tag i min kuk och styrde in den i Elin som nu skrek av kåthet. Sanna hade tagit över Elins position och förde in ett finger i min stjärt, detta gav en väldigt upphetsande effekt på mig. Samtidigt stod Karin på knä brevid Elin och masserade både sin egen och Elins klitoris. Det hade gått flera gånger nu för Elin och till slut kom jag ytterligare i en våldsam utlösning samtidigt hade Sanna dragit ut fingret ur stjärten vilket gav extra krydda på utlösningen. Vi somnade alla fyra på filten under bar himmel denna kvällen av en helt underbar utmattning.

Inlagd: 2018-01-24 Nuvarande Betyg
betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33 betyg: 5.33
Betygsatt: 9 ggr
Författare: Legolas
Läst: 15938 ggr
Längd: 55210 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bi, Bondage, Fetish, Kinky, Onani, Oskuld, Tonåringar
Nyckelord: Förnedrande, kidnappad, Omhändertagen , Tonåring, Utsatt

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Elsa794 2018-05-01 00:43 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhetеr оch inte betаla för det? Här är wеbbаdressеn → vyx.se/ghp
Sofia362 2018-05-01 00:43 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhеter oсh inte betala för det? Här är wеbbаdressen → vyx.se/ghp
Nja 2018-03-25 21:29 Anmäl kommentar  
Den var helt okej men när du väl kommer till det roliga som man har väntat på så skyddar du dig igenom det på 10 rader slut sexet kunde du dragit ut på länge
särskrivning 2018-02-11 02:27 Anmäl kommentar  
Särskrivning. Jättekul. Inte jätte kul. Inga ord i svenskan särskrivs.
pappi 2018-02-09 23:03 Anmäl kommentar  
Det är en väldigt upphetsande novell och jag hoppas du skriver en fortsättning.
Elin803 2018-01-30 15:48 Anmäl kommentar  
Hej! Om du vіll ha grаtis sеx → bit.ly/2A4CmvT ← det finns mångа tjejer sоm väntar på din penis і din stad :) DESS GRАTІS
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~