Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=26516

Nyinflyttad

Baserat på en verklig händelse.

Detta hände en lördag, mitt i sommaren, och jag skulle flytta från min första lägenhet till en större i ett annat område.

Det var jag, min far, min bror och en kompis som bar saker upp och ner för trapphusen, från tidig morgon till sena eftermiddagen.

Under första vändan med mina saker hade jag känt mig iakttagen utav en av mina grannar i trapphuset. Jag avfärdade det samtidigt rätt fort, för självklart är man väl nyfiken när någon ny flyttar in i ens trappuppgång. Men det var ändå en underlig känsla som jag hade i magen.

Jag var 26 år, och hade äntligen fått tag i en större lägenhet efter att ha sökt i något år. En lägenhet som inte var så dyr, men som ändå hade stora och öppna ytor, precis som jag gillar det.

Det är när vi gör den allra sista vändan, och jag står nere på gården, tackar för all hjälp jag fått, och vinkar adjö mot bilen som nu sakta rullar iväg, och jag ska vända mig om för att gå upp igen till min nya lägenhet för att börja fixa i ordning med allt, som detta händer.

Känslan av att fortfarande vara iakttagen hängde kvar, men jag såg aldrig någon. Jag gick upp igen, stängde dörren, och tänkte att jag får väl starta i sovrummet, så att man åtminstonde kan sova i en säng inatt.

Efter att ha hållt på i omkring 20 minuter, så ringer det plötsligt på dörren.

Jag undrar vem det kan vara, och går genom flyttkartonger och möbler för att ta mig mot dörren, och öppnar.

Utanför dörren möts jag av en asiatisk kvinna, som vill hälsa mig välkommen.

”Hej, jag heter Josephine, jag är din granne och bor ovanför dig” säger hon.

Josephine antog jag var halvasiat, då svenskan var flytande. Jag bedömde att hon kan ha varit en 5 till 10 år äldre än mig. Cirka 1.65 lång, långt svart hår, mörkbruna ögon och glasögon.

”Hej hej, jag heter Stefan, och jag flyttade in här idag. Jag hoppas inte vi har stört dig med oljud och sånt?” fick jag lite taffligt ur mig.

”Nej då, verkligen inte” sa hon.

Det blev genast lite stelt kände jag, som inte visste riktigt vad jag skulle säga till henne.

”Hur är dem andra grannarna här i huset?” fick jag ur mig. ”Är det lyhört här?”

”Dem som bor underst är pensionärer, och gör inte mycket väsen av sig. Deras hund däremot skäller på allt. Grannen bredvid dig jobbar ofta nätter och sover mycket på dagarna, så honom kommer du kanske inte se så jätteofta. Jag bor ovanför dig, och paret som bor bredvid mig är väldig lugna av sig. Du kommer nog höra hunden mer än något annat här i huset” skrattade Josephine.

”Ja men det låter ju bra. Och jag ska försöka hålla mig på en dämpad ljudnivå, och skulle jag störa, så tveka inte att komma ner och ringa på dörren” sa jag och log.

”Så…….” sa Josephine

”Så…? Då får jag tacka så mycket för att du välkomnat mig. Jag uppskattar det” sa jag log mot henne.

”Ja, det var så lite. Kul att få ett namn och ansikte på dig” sa Josephine.

”Ja detsamma, trevligt att träffas” försökte jag avsluta, och började långsamt dra igen dörren igen.

Precis innan jag skulle slå igen dörren, så ropade hon till igen.

”Förresten, du…”

”Ja?” sa jag

”Nu har ju du flyttat in här idag och så, jag tänkte…. Jag kanske kan få bjuda dig på middag ikväll, så slipper du äta massa skräpmat?” sa Josephine

Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Det kände väldigt skumt, men samtidigt, allt låg ju i kartonger, och jag föredrar ju hemlagad mat före pizza.

”Ja jo det kan du väl” fick jag ur mig. ”Men när tänker du äta då? Jag har ju lite att ordna med här”

”Maten står redan på spisen och småputtrar, det går säkert att äta redan nu, om du vill?” log hon

”Ja visst, vänta lite då, så får jag bara hitta nycklarna så kommer jag”

Jag vände in mot köket, tog mina nycklar som låg i hörnet, och gick ut mot hallen igen. Jag lät skorna stå kvar eftersom jag ändå bara skulle gå upp för en trappa och äta middag.

Jag mötte Josephine i svalen igen. Hon log verkligen hela tiden kändes det som. Ett stort leende på läpparna konstant. Jag vände mig om, låste min dörr, och följde efter henne.

Hon gick ett par tre fyra trappsteg för mig, och jag kunde inte låta bli att titta på hennes rumpa. Den såg bra tajt och fin ut, tänkte jag.

Hon öppnade sin dörr, och jag följde efter henne in. Det var verkligen asieninfluerat i hennes lägenhet. Och väldigt många dofter som jag möttes av direkt. Det luktade mat, och det luktade fantastiskt gott.

”Sätt dig vid soffan så länge så ska jag bara kolla till maten” sa Josephine och pekade in åt höger i lägenheten. Jag såg en liten soffa där i ett hörn och satte mig i den medans jag vänta. På tv´n gick det någon form av asiatisk underhållning.

Jag satt där och tittade, när Josephine kom in igen efter några minuter med en bricka och 2 skålar på.

”Här, lite soppa” sa hon och gav mig en skål.

Jag tackade och tog emot skålen, och åt av soppan som bestod av lite nudlar och kycklingfilébitar i.

Det tog inte många minuter innan jag hade ätit upp, och satte tillbaks skålen på brickan igen.

”Tack så mycket, det där var jättegott” sa jag

”Varsågod, men detta var bara en liten aptitretare” sa Josephine. ”För nästa rätter får vi nog sätta oss till bords istället”

Jaha, tänkte jag, för nästa rätter? Hur mycket hade hon lagat egentligen undrade jag.

Jäklar vilken rumpa hon hade, jag kunde inte låta bli att titta på den igen, när jag gick efter henne ut mot köket.

I hörnet stod ett bord och 4 stolar. Jag satte mig på en av dem, och väntade, medans Josephine lade skålarna i diskhon, och plockade fram tallrikar åt oss. På spisen stod en större gryta, och även i stekpannan hade hon mat som stod och puttrade.

”Så…… Vad bjuder du på nu?” frågade jag

”Ja, jag har lite enkla rätter bara” svarade Josephine. ”Lite kyckling, fisk, färska grönsaker, och mer soppa”

”Det blir alldeles utmärkt. Jag hoppas ju inte du står och gör allt det här för min skull verkligen” fick jag ur mig.

”Nej då, detta är bara enkla rätter, och en del gjorde jag faktiskt igår, och har bara värmt upp idag igen” sa Josephine.

Hon började plocka fram till bords, och jag väntade på att hon skulle sätta sig.

”Varsågod att ta” sa Josephine.

Jag tackade, och började plocka till mig lite av allt som hon ställt fram.

Det var nästan knäpptyst under tiden vi åt, det fanns en viss nervositet hos oss båda kändes det som. Jag är ju inte killen som brukade bli nervös av mig, men det var något särskilt med henne som gjorde mig till en blyg tonåring igen kändes det som.

”Så, berätta lite om dig själv?” sa jag till Josephine.

”Vad vill du veta?” svarade hon tillbaka

”Ja, det som är värt att veta? Vad jobbar du, ålder, ursprung ” svarade jag

”Okej, ja, jag jobbar inte, utan jag studerar. Jag bor här med 2 andra tjejer som också pluggar. Jag är 28 år, och mina föräldrar kommer ursprungligen från Japan” svarade Josephine ganska snabbt utan att gå in på några mer detaljer kring det.

”Jaha, vad studerar du då? Bor du ihop med 2 klasskamrater? Japan alltså, bor dina föräldrar kvar där eller här i Sverige?” fick jag ur mig.

”Jag studerar kemi, och det gör också dem andra 2 som bor här. Vi har alla tre japanskt ursprung. Jag har känt dem i några år nu, så dem är mina bästa vänner. Mina föräldrar har hus i Japan, men dem bor även här i Sverige några månader om året” svarade Josephine. ”Men nu får du berätta om dig själv istället!”

”Okej”, svarade jag.

”Jag är 26år, jobbar på ett lager ute i industriområdet, och flyttade in här under dig, eller snarare, er idag, ifrån min gamla lägenhet som var alldeles för liten. Jag gillar stora lägenheter med öppna ytor. Om du såg när vi flyttade in förut, så såg du både min far och min bror och min närmsta vän som bar upp saker”

”Jodå, vi såg allt när ni flyttade in” sa Josephine och log stort

”Vi?” sa jag. ”Du och dina kompisar kollade på när vi flyttade in?”
”Mmm det gjorde vi” sa hon och log nästan än mer nu

”Jaha, då kanske det var därför jag kände oss iakttagna då” svarade jag. ”Fast jag såg aldrig er stirra på oss?”

”Vi dolde oss bra då” log Josephine

”Ja verkligen… Men var är dina kompisar nu då?” frågade jag

”Dem är ute på stan såklart, det är ju lördag och sommar” svarade Josephine

”Jo det är ju sant, men varför är inte du ute på stan med dem då?” frågade jag

”För då skulle jag inte kunna vara här med dig” log Josephine

Det svaret gjorde mig paff.

”Vad menar du? Du är hellre hemma och ger din nya granne mat, än att vara på stan och festa med dina tjejkompisar?” sa jag

”Mmm, jag sa att jag behövde plugga, men dem vet att jag inte behöver det egentligen. Jag ville vara hemma för jag ville träffa dig och lära känna min nya granne” sa Josephine.

”Okej” sa jag kort. Jag var väldigt förvånad över vad hon just sagt.

”Jag hoppas inte du tycker jag är konstig?” sa Josephine

”Nej Inte konstig, men jag tycker det låter lite underligt bara” svarade jag

Det blev sådär stelt och tyst igen för en stund. Josephine reste sig upp och började plocka av bordet, medans jag satt kvar och fundera på vad hon precis sagt. Samtidigt kunde jag inte låta bli att titta på hennes rumpa när hon stod vänd bort från mitt håll.

”Orkar du ha dessert också?” frågade Josephine

”Ja, kanske nåt litet bara, om du har något gott?” svarade jag

”Jodå det har jag allt” sa Josephine och log. ”Här, du får ta en öl, och sätta dig i vardagsrummet så länge medans jag stökar undan här.

Jag var inte sen att tacka nej till en kall öl efter flytten och maten, så jag tog flaskan jag fick av Josephine och gick mot vardagsrummet igen. På vägen dit så passerade jag det rum tjejerna sov i. Jag tittade snabbt genom dörrgläntan, och såg en enda stor säng där.
Jag tänkte för mig själv ”Den skulle man allt vilja ligga i mellan 3 stycken tjejer”

Jag kom in i vardagsrummet och stod och tittade mig runtomkring. Det fanns lite tavlor och foton, böcker, några dvder i en hylla, ett vitrinskåp med lite småsaker i, och en del prydnadssaker med japanska tecken på, antog jag det var.

Medans jag stod där, hörde jag hur ytterdörren öppnades och det blev ett väldigt liv med fnitter och prat ute i hallen

”Shit, vad händer nu” tänkte jag.

In i vardagsrummet kom Josephine med vad som visade sig vara sina två bästa vänner.

”Stefan, det här är dem andra två som bor här. Det här är Jasmine, och detta är Sandra” sa Josephine och presenterade dem två tjejerna som kommit.

”Hej hej, Stefan heter heter jag, och är er nya granne” svarade jag samtidigt som jag gick fram och tog tjejerna i hand och hälsade.

Dem hälsade artigt tillbaka, och gick sedan efter Josephine in i köket och började prata Japanska med varandra.

Jag kände genast att jag trängt mig på, och började fundera på att kanske går ner till mig igen, och fixa i min lägenhet. Det hade ju ändå börjat bli kväll, och jag tänkte att jag skulle låta dem få vara i fred.

Jag började halsa det sista på ölen, och gick sedan mot köket, och knackade till lite lätt i väggen.

”Hey, jag ska nog gå ner till mig nu, och inte störa er tjejer mer. Tack så oerhört mycket för middagen Josephine, det var verkligen jättegott! Var ska jag ställa flaskan?”

Alla tre tjejerna vände sig om och tittade på mig, och sedan på varandra igen.

Josephine svarade ”Men ville du inte ha dessert på maten? Jag håller ju på att ordna en”

”Alltså, om jag inte är för mycket besvär, eller i vägen för er? Jag vill ju inte störa om ni har saker att göra? Och jag har ju ändå en del att fixa med i min lägenhet” svarade jag

”Du stör inte. Det är Sandra och Jasmine som stör just nu, men dem bor ju här, så det får väl gå. Här, du kan ju ta en öl till, så kommer vi strax efter” sa Josephine och plocka snabbt fram ännu en flaska till och gav mig.

”Ja okej då” sa jag och tog emot flaskan, och gick tillbaka mot vardagsrummet igen.

Jag tänkte att om jag bara dricker ner ölen tills desserten kommer, och sätter i mig den fort, så kan jag nog gå ner sen och fixa i ordning lite lätt innan det börjar bli alltför mörkt ute.

Jag satte mig i soffan och väntade. Tänkte lite på tjejerna som kommit hem. Dem var rätt lika varandra, men så är det väl med dem flesta asiater tänkte jag. Mörka ögon, svart hår, men längden skiljde tjejerna lite åt, även om det bara var på ett par centimeter, så syntes det.

Jasmine var den längsta av tjejerna, Sandra och Josephine var nog lika långa. Sandra var den som hade mest hull, medans Jasmine och Josephine var smala. Men ingen av dem två hade glasögon som Josephine.

Efter några minuter kom Jasmine och Sandra in i vardagsrummet. Dem tittade mot mig, log och gick sedan in mot sovrummet till och stängde igen dörren. Jag hörde hur dem pratade med varandra därinne, men vad dem prata om hade jag ingen aning om.

Strax efter kom Josephine med lite glass, och satte sig ner bredvid mig i soffan.

”Tack så mycket” sa jag och tog emot glassen

”Inget att tacka för” sa Josephine, och satt och tittade på mig medans jag åt glassen.

”Ska inte du ha någon glass?” frågade jag

”Nej, jag tar nog något annat, lite senare” sa hon och log mot mig. ”Vill du ha en öl till?”

”Jag vet inte, jag tänkte att jag kanske skulle gå ner till mig efter jag ätit upp här, och fixa lite i lägenheten. Jag har ju inte fått något gjort nästan, och snart är det mörkt ute.” svarade jag

”Jo men en öl till klarar ju du, du är ju svensk. Inte som vi, asiater, som inte tål något alls nästan” sa Josephine bestämt. ”Och dessutom, ska du inte låta Sandra och Jasmine känna dig?”

”Ja jo, en öl till då” svarade jag, ”Men det kanske är bättre om jag återkommer imorgon eller så? Dem gick ju in i rummet där och stängde dörren om sig, så dem kanske tycker jag stör?” sa jag och pekade mot sovrumsdörren.

”Nej då, dem byter bara om” sa Josephine och log ”Och dem tycker inte du stör alls, det är bara jag som tycker dem gör det”

Josephine reste sig upp, gick mot köket, men när hon passerade sovrumsdörren knackade hon på den, och ropade något på japanska åt tjejerna. Sedan vände hon sig om mot mig, kom på sig själv ”Jag kan ta din ölflaska förresten” och kom tillbaks emot mig.

”Jovisst kan du det”, sa jag och halsade det sista som var kvar.

Hon fick flaskan av mig, och även glasspappret, vände sig om och gick mot köket.

Nästan precis när hon passerade sovrumsdörren, så öppnades den, och tjejerna kom ut. Nog alltid hade dem bytt kläder. Nu hade dem tunna nattlinnen på sig, och kom mot mig i soffan.

Jag höll på att tappa hakan.

Sandra hade ett mörkrött nattlinne, och Jasmine ett ljusblått. Det var samma typ av nattlinne, bara olika färger. Bägge två slutade strax ovanför knäskålarna på tjejerna.

Dem satte sig på var sin sida om mig.

Jag visste inte riktigt vems håll jag skulle titta åt.

”Så, var det Stefan du hette sa du” sa Sandra plötsligt.

Jag vände mig mot hennes håll och tittade på henne

”Ja jo jag heter Stefan” fick jag ur mig

”Berätta nåt om dig själv” sa Jasmine

Jag vred huvudet åt hennes håll och tittade in i hennes ögon. Samtidigt kände jag hur en arm kom bakom nacken på mig och landa den axeln som mot Jasmines håll. Jag vände mig igen mot Sandra och insåg att det var hon som lagt sin arm om mig. Hon log när våra blickar möttes.

”Berätta nåt nu då” sa Jasmine, samtidigt som hon tog sin hand och massera upp och ner längs min arm.

”eehh alltså” fick jag ur mig, innan Sandra sa ”Stefan du behöver inte vara nervös, vi ska inte göra något med dig som du inte vill”

”Nej vi skulle väl aldrig göra något, mot någon, som inte ville att vi gjorde det” svarade Jasmine på det, och tog tag i min hand, lyfte upp den mot sitt ansikte och kysste den lätt handryggen.

Jag vände blicken mot Jasmine nu, och tittade henne i ansiktet. Hon log mot mig, kysste handen igen, och lät den långsamt glida ner mot hennes bröst, och landa där.

”Tar du henne på pattarna, och inte mig” sa Sandra, och tog med sin andra arm, tag i min arm som var på hennes sida, och lät den landa på hennes bröst.

”Vems bröst gillar du mest?” sa Jasmine

”Mina är mycket större än Jasmine´s” sa Sandra. ”Titta här” och i samma veva drog hon upp sitt nattlinne så brösten syntes.

Jag stirrade nu på Sandras bröst. Alldeles gyllenbruna och putade utåt.
”Gillar du mina tuttar?” Sa Sandra

”Han har ju inte jämfört med mina än” sa Jasmine, och härmade Sandra, och drog upp sitt nattlinne.

Där satt jag nu, mellan 2 tjejer, och fick knappt en chans att säga något, då dem hela tiden kontrade varandras meningar. Jag visste inte heller riktigt vad jag skulle fästa blicken, för även om det kändes fel att stirra på deras bröst, var det stört omöjligt att låta bli.

”Han har ju inte sett mina bröst heller” hördes plötsligt en röst.

Alla tre stirrade ut mot köket.

I entren mot vardagsrummet stod nu Josephine, med en ölflaska i handen, och stirrade tillbaks mot oss i soffan.

Hon började gå fram emot oss, ställde av ölen på en hylla, och tog av sig sin tröja. Hon hade ingen bh under, och visade nu även sina bröst för mig.

”Nej vet ni vad” sa Sandra. ”Här visar vi han allt, och så får vi inte se någonting från honom? Är det bara jag som tycker att han ska visa oss kuken?”

Jasmine instämde och Josephine, som jag tittade mot, instämde med Sandra.

Josephine sträckte ut sina händer mot mig, och Sandra och Jasmine släppte taget om mina armar.

Jag tittade på Josephine, lät mina händer möta hennes, och hon drog mig upp, så vi stod upp mot varandra.

Både Sandra och Jasmine flytta ner mot golvet, och jag kände hur dem började dra och slita i mina byxor, och bara några sekunder senare föll dem till golvet.

”Jäklar, har ni sett vilken kuk” sa Jasmine

”Oj jäklar, kolla Josephine” sa Sandra

Josephine, som tittade mig i ögonen bara log, och vände sedan blicken ner mot mitt skrev. Efter några sekunder tittade hon upp igen, och mötte min blick med ett stort smil på läpparna.

”Skulle du gilla om vi sög din kuk?” sa Josephine

Jag visste knappt vad jag skulle säga. Jag var så paff över dem senaste minuternas händelser att jag hade fått tunghäfta.

”Slappna av bara, okej?” log Josephine ”Vi vill ju bara lära känna dig”

”Hur stor tror ni den är?” sa Jasmine

”Vet inte, men jag tänker suga först i alla fall” sa Sandra

”Nej, om det är någon som ska suga av honom först, så är det jag” röt Josephine till.

Jag bara tittade in i hennes ögon, och såg hur hon sakta gick ner på knä framför mig. Hon släppte min ena hand, och greppade tag om min kuk med sin istället, och började långsamt runka av mig, innan hon slickade mig på ollonet.

Det gick en rysning genom hela min kropp när hon gjorde det, och jag blundade.

Hon gjorde det både en och två gånger till, innan hon långsamt började suga av mig i långa och djupa drag.

Min andning blev genast tyngre, och andetagen djupa.

Jag öppnade ögonen igen efter några sekunder, och tittade ner på Josephine medans hon sög av mig.

Jag tittade åt både Sandras och Jasmines håll, och dem mötte båda min blick, och tittade på när Josephine sög av mig.

Efter en 2-3 minuter så slutade Josephine, och ställde sig upp igen, och mötte min blick.

”Kändes det bra?” sa hon

”Jaaa, det var oerhört skönt” fick jag ur mig

”Vad bra” log hon. ”Men du tänker väl låta Sandra och Jasmine få smaka med?”

”Ja om dem vill såklart” svarade jag

Det räckte som kommando, och i samma ögonblick jag sa det, så kände jag genast hur dem, på varsin sida om mig började slicka och suga min kuk samtidigt.

Josephine tittade på, samtidigt som hon nu började ta av sig byxorna med.

”Du kanske vill smaka på mig?” sa hon och log

”Mmmmmmmh” fick jag bara ur mig

”Kom då” sa Josephine, och tog min hand, och började dra mig mot sovrummet.

Jag följde efter Josephine som drog mig in mot sängen i sovrummet, och strax bakom följde både Sandra och Jasmine med.

Jag lade i sängen, och tjejerna fortsatte suga min kuk som tidigare, men även slicka och suga på min pung. Josephine däremot ställde sig grensle över mitt ansikte, och böjde sig sakta nedåt så att hennes mus mötte min mun.

Jag började slicka Josephine så fort hon satt sig till rätta ovanför mig, och jag hörde hur hon stönade och gnydde.

Efter några minuter slutade så Jasmin att suga av mig, och försvann bort mot en byrå. Hon hoppade strax upp i sängen igen, lade sig bredvid mig, och började leka med en dildo hon hämtat där.

Josephine reste sig upp, och sa till Sandra att byta plats. Sandra slutade upp med att suga min kuk,och satte sig nu grensle över mitt ansikte, precis som Josephine gjort innan, och jag började istället slicka hennes fitta.

Josephine däremot, satte sig grensle över min kuk, och lät den sakta glida in i hennes våta fitta, innan hon började rida mig.

Det tog nog inte mer än någon minut innan jag kände att det var droppen mig. Jag var på väg att spruta. Jag lyckade stöna fram ett ”Nuuuuuuu……Det gåååååååår för miiiiiig”.

Sandra slängde sig upp, Jasmin vände sig om, och Josephine flög av kuken, och alla tre var snabbt nere med sina tungor över hela min kuk och slickade på den.

Jag tog tag om kuken, och runkade i 2 drag bara innan jag sprutade. Det var så det svartnade för ögonen, och tid och rum upphörde att existera en kort stund, innan jag kom till återkom till verkligheten igen.

Tjejerna låg fortfarande och slickade, och sög om vartannat på min kuk, och tydligen hade jag träffat Sandra i ansiktet med den största delen av min sats, men Josephine och och Jasmine slickade snabbt bort sperman från henne.

”Gud va skönt ni gjorde det för mig” fick jag ur mig efter några minuter.

Tjejerna skrattade

”Så, du gillade det?” sa Sandra

”Mmmm det var verkligen helt fantastiskt” svarade jag

”Så, vad tror du om att sova här inatt då?” sa Josephine. ”Det är ju ingen idé att du går hem nu, och sätter igång montera din säng. Det är mörkt ute, och dessutom vill nog umgås en stund till med dig”

”Ja, om det är okej för er om jag sover här inatt, så gör jag gärna det. Och jag vill nog lära känna er också lite bättre, och jag kan nog inte tänka mig ett bättre sätt än att stanna kvar här inatt” svarade jag.

”Kom hit nu och slicka min fitta, den har du inte smakat på än” sa Jasmine.

Och med det, så la hon sig på rygg, och jag begravde mitt ansikte mellan hennes ben. Josephine tog tag i dildon, och började använda den på Sandra, och så turades vi om in i natten tills vi alla hade slut på ork och energi.

[email protected]

Inlagd: 2017-11-12 Nuvarande Betyg
betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42 betyg: 6.42
Betygsatt: 12 ggr
Författare: [email protected] .com
Läst: 24316 ggr
Längd: 22558 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Etniskt, Fetish, Gruppsex, Hetero, Lesbiskt, Onani
Nyckelord: Asiat, Avsugning, Oralsex, Trekant

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Anita140 2018-05-01 05:28 Anmäl kommentar  
Vіll du knullа skönhеtеr оch inte bеtаla för det? Här är wеbbаdressen → vyx.se/ghp
Sonja117 2018-05-01 05:28 Anmäl kommentar  
Vill du knullа skönhetеr oсh іnte bеtаla för det? Här är webbadressеn → vyx.se/ghp
Ellen842 2017-11-24 20:20 Anmäl kommentar  
Hej! Om du vіll hа gratis sex → bit.ly/2jXdS1F ← det fіnns många tjejer sоm väntаr på din penіs i din stad :) DESS GRATІS
Ann 2017-11-24 17:39 Anmäl kommentar  
so nice
jundari 2017-11-19 00:48 Anmäl kommentar  
Jättebra, mera!
Storkalle 2017-11-17 00:03 Anmäl kommentar  
Skriv dom i stället för de och dem när du nu inte kan reglerna. Då blir det läsvärt i alla fall!
Patrik 2017-11-16 08:58 Anmäl kommentar  
Lär dig att skriva svenska! Det heter de, inte dem!
Morst 2017-11-14 18:57 Anmäl kommentar  
Vilka grannar va, och vilken story! Jättebra! :-)
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~