Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://2017iiisconf.org/ ?story=24902

Anna och Freddy WR UP

En helt vanlig lördag, vi skulle på en fest senare kvällen och min fru Anna hade som vanligt inga kläder till festen! Så det blev en tur till köpcentret.
Hon har en kropp som många är avundssjuk på. Riktig snygg och vältränad.
1.85 lång och 65kg, ja det blir långa sexiga ben det.
Anna som är före detta elitgymnast tränar nu mera X-fit 24/7, ja hon tränar jämt.
Då hon också är väldigt pryd av sig så är hon väldigt försiktig att klä sig för utmanande.
Så försiktig att jag nästan tycker att det är slöseri med en kropp som hon har, men jag vet ;)
Jag försöker ständigt få henne att ta en storlek mindre på jeansen så att hennes underbara häck framträder mer. Men det har varit lönlöst att försöka senaste tiden. Dock så har ofta sexiga underkläder i silke och spets.

Väl framme i köpcentret så tar vi en fika, på fiket sitter det två tjejer ganska nära oss. Den ena har ett par sådan Freddy WR UP jeans på sig, en byxa som pushar upp baken. Jag ger Anna en gliring, sådana skulle du ha.
Anna tittar på mig och små ler, det skulle du tycka om va säger hon. Och när de reser sig upp ser jag hur hennes blick följer baken på tjejen när de går iväg.
Vi tar rulltrappan upp två våningar till en butik som heter "Heaven & Hell", de har alla typer av kläder.
När vi kommer in igenom entren, ser jag tjejen med dessa underbara Freddy byxor. Anna ser henne också, så jag ger henne en gliring att hon ska prova ett par.
Innan jag hinner prata färdigt kommer tjejen fram och frågar om vi vill ha hjälp. Anna stirrar på hennes bak och säger ingenting. Jag säger då att hon vill prova sådana Freddy brallor. Visst säger tjejen, häng på mig.
Anna stammar, men men jag..... äh. Kom med nu säger tjejen, som jobbar på "Heven & Hell",
vi ska allt få dig att prova ett par, jag lovar att du inte blir missnöjd. Anna stirrar forfarande på expeditens bak och den relativt stora kameltå som nästan klyver vad jag tror en mycket saftig fitta.
Expiditen mäter midjan och låren på Anna, Hmmm säger hon. Jag tror att vi har ett praktexemplar här och ler förföriskt mot Anna. Anna rodnar och tittar bort. Expediten ilar iväg och kommer med ett par byxor som är skinade svarta, nästan som det vore av plast. seså säger expediten ta på dig dessa. Anna tvekar, jag kan inte ha dessa säger hon. Det kan du visst säger expediten. Anna går in i provhytten. Efter en minut drar expediten bort skynket och Anna står där med byxorna vid knäna och får inte upp dom mer.
Anna ryggar tillbaka när expediten snabbt tar ett steg fran till henne. Hon ställer sig tätt intill Anna, hon tar ett kraftigt grepp om byxorna och drar dom med stor kraft upp över Annas höft. De suger liksom sig fast på hennes kropp.
Anna bak blir gudomlig och även en rejäl kameltå uppenbarar sig till min stora lycka.
Expediten ler och beundrar Anna underbara kropp, hennes tunga snurrar ett varv runt hennes läppar.
Mmmmm du är fin viskar hon i Annas öra. Men tillräckligt högt att jag hör det. Hon för också ut sin tungspets så den träffar mitt i Annas öra när hon har viskat.
Anna rycker till, men böjar omedelbart att le mot henne.
Till min förvåning så tar Anna tag i byxorna och drar upp dom ännu mer i baken, hon smeker den stora klyftan med ett finger som hon för ända fram till kameltån.
Anna ser nöjd ut och säger att hon tar dessa byxor.

Kvällen kommer närmre och det är dags att göra sig i ordning. Anna kommer ut från duschen helt naken, hon har rakat fittan helt idag. Oftas brukar hon bara trimma den. Jag tycker mig se att hennes fitta är betydligt med svullen än jag sett tidigare. Även hennes bröstvårtor står rakt ut och är brösten är synbart svullna.
Jag känner hur min kuk styvnar av kåthet när jag beundrar hennes fina kropp.
Anna tar de minimala silkes trosorna som bara blir en tunn sträng i baken och mellam hennes fitta.
Hon kämpar på sig Freddy byxorna och drar upp dom riktig högt och dessutom tar hon ett bredd skärp och drar åt det till en smal getingmidja.
Skärpet framhäver hennes former ännu en dimesion, ser mycket lovande ut tänker jag sammtidigt som jag känner att min kuk är stenhård. Anna ser det och säger att du får allt vänta till i natt när vi kommer hem.

Festen vi ska på är en fest som Annas syster ordnat, Annas syster, Katarina är minst lika snygg som Anna.
Katarina är inte så lång, och hon är lite kraftigare. Ett riktig muskelpaket. Och givetvis så tränar hon jämt.
Festen var på innergården av en gammal ruin, den fungerar som festplats och ibland lite uppträdanden.
Taxin svängde upp utanför ruinen, musiken pumpade hårt där inne. Katarina stod och välkomnade oss utanför entren.
Tror nog att Anna och Katarina hade pratamed varandra om klädseln, för Anna och Katarina hade lika kläder förutom att färgerna var omvända. Katarinas vita brallor satt minst lika tajt som Annas, och med hennse muskulösa ben så såg man var enda muskel.Båda hade pumps med 15-20cm klackar så det klickade sexigt då de gick på stenbeläggningen.
Inne på gården var festen i fullgång, kanske 200 stycken var där. Vi tog en drink i baren och ställde oss vid sidan av det stora dansgolvet. Det tog inte lännge innan en massa gamla kompisar till Anna kom fran och beundrade hennes outfit för kvällen. Killar som tjejer verkade tycka om henne attribut. En del fulla killar nästan drägglade av kåthet när de beundrade hennes kropp. Jag träffade en gammal kompis så vi satte oss i baren och snackade över en öl.
Baren låg på ett etage över dansgolvet så man hade bra utsikt.
På dansgolver ser jag hur en tjej har en tajt latexliknade dress på sig, den är så kort att den just bara täcker baken. Till denna dress har hon lårhöga stövlar med enorma klackar. Studerar henne lite mer ingående då jag känner igen hennes ansikte. Och mycket ritigt, det är expediten på "Heaven & Hell". Hon dansar med Katarina och det tar inte många minuter innan Anna ansluter.
Det var ju uppenbart att expediten tyckte om Anna, hennes viskning och lilla tungflört i butiken var ju tydlig.
Jag tyckte att det skulle ju sitta bra med en trekant i kväll. Jag ansluter till dansgolvet och tar en svängom med tjejerna. Expediten hette Monica och var en gammal studiekamrat till Katarina. Kvällen gick och jag hade inte sett Anna på en timme eller så. Jag var lite nyfiken på vad hon gjorde och tog mig upp på ruines ena vägg som bildade en plattform i ena hörnet. Därifrån hade jag en riktigt bra uppsikt. Det tog bara ett par minuter innan jag såg Anna och Monica sitta och prata utanför ruinen just nedanför mig. Och de gjorde mer än att prata, de kysstes djupt åtskilliga gånger.
Monikas tunga var nog det längsta jag sett, hon fullkommligt fyllde Annas mun med den. Detta syndes tydlig även i mörkret. Så jag började gissa var det skulle sluta. Skulle tro att en tjej vill ha en sådan tunga mellan sina läppar.
Och för Anna som älskade att bli slickad är det nog en dröm.
Jag bestämmer mig för att de för fullfölja flörten, men jag vill se.
Hoppar ner och ställer mig på avstånd för att ha koll på var de tar vägen. Efter 20 minuter så reser de sig och går ner i en trapp som leder ner i källaren av ruinen. Ruinen är ett medeltidsslott från 1600-talet, så det finns många lustiga gångar. Jag hittar en annan trapp som leder mig nedåt i ruinen, jag har tur.
Jag hamnar i ett rum brevid till det som dom gått ner till. Mitt rum är bara runt 20 kvadratmeter, medans detar rum är kanske 100. I väggen är det flera små gluggar som har ett stålgaller. Jag smyger mig fram så jag bara är 3-4 meter ifrån dom, bara en tjock stenvägg skiljer oss år. Anna ligger på ryggen på stor platt sten, typ som ett stort bord. Monika har ställt sig över henne med benen brett isär. Jag ser tydligt att Monica inte har några trosor på sig och att hennes fitthalvor är världigt stora och svullna. Nästan som två stora falukorvar bredvid varandra. Monika sänker ner sin fitta över Anna ansikte och börjar rida på hennes huvud. Jag hör Anna stöna och hon slickar frenetiskt Monikas saftiga fitta. Fittsaften flödar ur Monikas fitta och Anna försöker slicka i sig allt hon kan. Anna juckar också med sitt underliv av den enorma kåthet som hon har. Allt detta presis framför mina ögon, jag tror inte det är sant.
Monika reste på sig och ställde sig på alla fyra över Anna. Monika riktade baken rakt mot mig, jag sår den onaturligt stora fitta i perfekt läge. De kysstes djup och Anna stönade ännu mer. Monika började vagga med sin bak fram och tillbaka. I springan började det flöda ännu mer fittsaft, fittsaften var ritktigt slemmig och långa trådar av slem började hänga ner mot Annas kropp. Monikas bak dansade en dans som fick min kuk att styvna till en nivå jag inte känt tidigare. Men det var något som inte stämmde med Monikas fitta, på vardera sida mitt på de falukorv liknade halvorna var det ett stort jack. Typ som en öppning till något. Och jag fick en chock när Monika mitt i sin sexiga dans skrek ut ett avgrundsvrål. Ur dessa två öppningar kommer det ut två jättestora klor, eller huggtänder som de mer liknar.
Monika ställer sig på knä över huvudet på Anna och visar stolt upp sin monster fitta. Anna försöker resa sig men blir bryskt kvarhållen av fyra andra tjejer som anslutit. Måste ha missat att de kommit, men jag har nog haft fokus på annat. Sammtidigt som jag tänker resa mig för att hjälpa Anna känner jag att någon tar ett kraftigt grepp om min kropp. En bekant stämma säger att jag ska vara lungn, det är Katarina. Hennes varma kropp sluter sig kring mig och håller mig i stadig grepp. Jag försöker att ta mig ur med det är som jag sitter fast i ett skruvstäd.
Monika väder sig om mot oss och säger, ta med honom fram hit. Katarina fullkommligt lyfter mig och bär fram mig till Anna. Monika säger att Anna är redo, hon har säkert slickat i sig två liter av min fittsaft. Den innehåller alla nya celler som behövs till förvandligen. Monika börjar dansa med sitt underliv över Annas huvud, de två jättelika tänderna snuddar Annas ansikte ett par gånger, Anna ligger helt tyst. Men Annas underliv rör sig som hon var helt vild av kåthet. Hon juckar med sin fitta så att man hör hur blöt och slemmigt det är innanför dessa tajta brallor.
Katarina viska i mitt öra att Anna kommer bli ett perfekt exemplar samtidigt som jag känner hur Katarinas tunga smeker min kind och drar sig mot min mun. Den måste vara minst 40-50 centimer lång. Jag känner hur hennes tunga tvingar sig in i min mun och så fort den är inne så känner jag ett lugn, måste vara något i hennes saliv som bedövar eller förgiftar mig.
Monika ställer sig upp och rullar upp latexdressen så hennes fitta blottläggs totalt.
Hon börjar ännu en sexig dans med hennes underliv i snabba rörelser fram och tillbaka.
De två enorma huggtänderna i fittan avger stora mängder av vätska i små hål längst fram.
Hon sänker sin fitta långsamt mot Annas hals och stannas bara millimeter ifrån.
Med ett blixtsnabbt juck trycker hon in huggtänderna djup i Annas hals.
Monika fortsätter att jucka med sin monster fitta samtidigt som hon skriker och morrar högt.
Anna gnyr högljudt och skakar kraftigt i hela kroppen.
man hör hur någon form av vätska pumpas in i Annas kropp genom Monikas enorma huggtänder som hon har i sin fitta.
Jag sitter nu helt förlamad och ser hur min fru förvandlas till något fruktansvärt monster av en sexigt brud.
Monika reser sig och rular med dressen och ser mer eller minder normal ut igen.
Anna gnyr fortfarande och juckar fortfarnde frenetiskt med sin fitta.
Katarina säger att Anna behöver äta nu, och att även hon är hungrig.
De fyra tjejerna som höll Anna drar iväg. De är tillbaka på fem minuter med varsin kille.
Killarna blir helt stumma när de ser Anna liggandes och jucka med sin sexiga kropp.
Anna reser sig upp och inspekterar killarna, honom vill jag ha säger hon och pekar.
Han blir snabbt fasthållen av två tjejer, Anna går fram till honom och sticker ut sin numer väldig långa tunga.
Tungan tvingar in sig i hans mun och med det har Anna tagit kontrollen av sitt första offer.
Killen lägger sig helt självmant på det stora stenbordet. De andra tjejerna håller övriga killar i stadiga grepp.
Anna knäpper upp bältet till sina byxor och börjar dra ner dom.
Annas fitta ser nu ut som Monikas, två stora svullna läppar med en lite öppning på varje sida.
Hon börjag dansa med sitt undeliv och juckandet är vulgärt sexigt. Killen kan inte släppa sin blick från Annas fitta.
Då blir Anna helt vild, ur de små hålen på vardera fitthalva dyker det upp kraftiga huggtänder.
Annas hunger är så stor att hon fullkomligt hoppar på killens huvud och sänker sina huggtäder i hans skalle blixttsnabbt.
Annas underliv juckar mot han krossade skalle och man kan se att hon suger ut all innehål ur hans kropp.
På ett par minuter ligger det bara skinn och ben kvar mellan benen på Anna.
Katarina och Monika har också monterat sina fittor på skallen på var sin kille, de har också sugit ut all innehåll ur kropparna.
Allt avslutas med en orgie av oralsex mellan dom, deras låga tungor jobbar som kraftiga bergsborr i varandras fittor.
Jag står helt förstummad och ser hur de kommer mot mig, Anna ler och säger att de ska dela på mig.
De pressar sina kroppar mot mig och jag känner hur deras långa fitthuggtänder sticker in i min kropp.
Djupare och djupare biter dom mig tills Anna trycker ner mitt huvud intill hennes fitta.
Jag ser de två jättetänderna på millimeters avstånd, de riktar sig mot mina ögon och jag känner hur Anna spänner sina muskler i kroppen
för att göra sig redo för det slutliga jucket.
Anna gör en blixtsnabb rörelse och stöter sina båda huggtänder rak in i min skalle genom mina ögon................

Inlagd: 2015-07-30 Nuvarande Betyg
betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19 betyg: 7.19
Betygsatt: 16 ggr
Författare: fantasybrain (Medlem)
Läst: 7867 ggr
Längd: 13614 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Fetish, Gothic, Kinky, Lesbiskt, Tonåringar
Nyckelord: kameltå, latex, läder, vampyr

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Ingeborg376 2018-05-01 13:24 Anmäl kommentar  
Vіll du knulla skönheter och іntе betala för dеt? Här är webbadrеssеn → vyx.se/ghp
Madeleine141 2018-05-01 13:24 Anmäl kommentar  
Vill du knullа skönhеter oсh intе bеtalа för dеt? Här är wеbbаdrеssen → vyx.se/ghp
Emma214 2018-01-30 10:43 Anmäl kommentar  
Hej! Om du vill hа grаtis sеx → bit.ly/2zBqzGn ← det fіnns mångа tjejer som väntаr på dіn penіs i din stad :) DESS GRATIS
Pappi 2016-04-15 22:59 Anmäl kommentar  
Hej!
Du måste skriva en fortsättning för du skriver jättebra
NADKZF 2015-09-11 05:58 Anmäl kommentar  
Började bra med butiken, när hon kom ur duschen.. En bit in i festen o slutet tycker jag inte om! Beskrivningen av de där brallorna tyckte jag om!
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~